Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה צריך למצוא מושיע אם הוא נמצא ולא מקבל תשובה בפרטי ?

למען האמת כבר עניתי לך עוד בחמישי..

בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי עוד ביום למחרת היא כבר לא היית שם...

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכניסה לצור משה, פיאט 133 כנראה, נראית כבר שוכבת שם הרבה זמן. לפי הפסים האדומים.

לי זה דווקא נראה כמו פיאט 126

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לפיאט 126 יש שני טריסי קירור מאחורה (כמו בסמלון שלי) , לסיאט 133 יש 4.

זה מא שאיפשר לאנשים לזהות אותה. :-D

פורסם

אז הנה פינת השכלה שלא תעניין אף אחד.

פיאט 126 ופיאט/סיאט 133 אכן דומות למדי מזויות מסויימות, אבל במבט עמוק אפשר למצוא הבדלים מכל זוית. התמחתי בכך אחרי שכבר יצא לי לנסוע מרחקים לאיזה 126 נטושה (ראו חתימתי) שהתבררה למרבה האכזבה כ-133.

לעניינינו היום: ההבדל הבולט ביותר בזוית הצילום היא מיקום ידית הפתיחה של מכסה המנוע (הנובע מכיוון הפתיחה השונה של מכסה המנוע בשתי המכוניות - ב-126 כלפי מטה וב-133 כלפי מעלה).

פיאט 133:

Fiat133_b.jpg

פיאט 126:

Fiat_126_back.JPG

עריכה: בוקי צודק כמובן (אלא שבתמונה מצור משה אני לא מצליח לספור תריסים).

:turn-l:
פורסם

למה "למרבה אכזבה התגלתה כ.."

מה יש ב 126 (גם מבחינת ערך סנטימנטלי/רגשי) שאין ב 133 ?

עריכה - לא מצליח לספור טריסים ?

4 פסים שחורים על מכסה המנוע זה אולי הפרט הבולט ביותר בתמונה.

פורסם

על טעם ועל ריח. ה-126 היא פיאט אמיתית, ומאוד חביבה עליי. ה-126 וה-133 הן מכוניות שונות לחלוטין (ה-126 מבוססת על ה-500 וה-133 על ה-850). למיטב ידיעתי לא נותרו 133 נוסעות, לעומת 126 בודדות ששרדו.

אחרי שגיליתי שאפשר להגדיל את התמונה, אני רואה את התריסים.:oops:

:turn-l:
פורסם
על טעם ועל ריח. ה-126 היא פיאט אמיתית, ומאוד חביבה עליי. ה-126 וה-133 הן מכוניות שונות לחלוטין (ה-126 מבוססת על ה-500 וה-133 על ה-850). למיטב ידיעתי לא נותרו 133 נוסעות, לעומת 126 בודדות ששרדו.

אחרי שגיליתי שאפשר להגדיל את התמונה, אני רואה את התריסים.:oops:

יש 126 למכירה בראש העין. נראית ממש ממש מצויין

היא גם מופיעה ביד 2

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אומנם עוד לא אספנות, אבל כמעט: אלפא רומיאו ג'ולייטה מודל 1984 מנוע 2000 סמ"ק נצפתה נוסעת קצת אחרי צומת התשבי לכיוון דרום. הרכב נראה מצויין, לא ידעתי שיש עוד כאלו.

פורסם
אומנם עוד לא אספנות, אבל כמעט: אלפא רומיאו ג'ולייטה מודל 1984 מנוע 2000 סמ"ק נצפתה נוסעת קצת אחרי צומת התשבי לכיוון דרום. הרכב נראה מצויין, לא ידעתי שיש עוד כאלו.

אל תתפוס אותי במילה אבל נדמה לי שלאדוארד אטלר יש בין היתר אחת כזאת (יש לו 2 אלפות אחת מהם GTV את זה אני יודע) חוץ מהלנציה ומהונדה שלו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש ג'ולייטה אדומה שאני רואה אותה מידי פעם נוסעת בכביש אשדוד. כבר כמה שנים טובות, פעם ב-.. אני פוגש אותה והיא עושה לי את היום....

היא נראת דומה לזה (עם הגה בצד הנכון וג'נטים רגילים):

Alfa%20Julietta%202.jpg

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...