Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס על מנורות לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להזמין נורות לרכב מאתר בחו"ל - הנורה (H7 Philips Diamond Vision )

לפי מה שהבנתי לוקחים מכס מעל 50$ כמה מכס לוקחים על מוצר שכזה?

האם אפשר לכתוב להם בהערות של ההזמנה שיכתבו קבלה על 50$ האם זה מקובל באתרים כאלו?

פורסם
לא יודע על האתר שלך. אבל הזמנתי פעמיים מEBAY מהחנות הזאת ולא שילמתי מכס

http://shop.ebay.com/powerbulbsdirect/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

לפי מה שראיתי בפורום ב EBAY מוכרים את החיקוי ולא האמיתי..

תשים לב גם למחיר שאתה רכשת ולמחיר שמפורסם באתר שצירפתי..

פורסם

אני קניתי את הblue vision לא יודע למה אותם ולא את ה diamond vision .אבל אתה צודק יש הבדל במחיר אם להשוות את משאני קניתי בEBAY זה £17.29 ו באתר שלך זה £25.50 .להגיד לך את האמת לא אני לא יודע מה לחשוב אבל מה כן לא שמתי לב להבדל גדול (אולי אתה צודק בקשר לזיוף) אבל מה כן הפנסים שלי קצת צהובים מן הזמן והשמש אז אני לא יודע מה לחשוב

edit:

מה כן אני יכול להגיד לך זה שהם כתבו על הקופסא light bulb בסוג מוצר ויעוד commercial sample

• תוכן חדש...