Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נכנסתי לטנדר החדש רטוב אחרי הגשם ומאז המושב של הנהג רטוב (כבר יומיים). המושב ממש כמעט ספוג כולו במים וזה עושה ריח מסריח ביותר בתוך כל הרכב.

כיצד אני יכול לייבש את המושב? עד יום שלישי לא צפויים ימים עם שמש ואני בכלל לא יודע אם זה היה עוזר. אין לי פאן שמתחבר לשקע 12 ולא הצלחתי להשאיר את האוטו נעול עם חלון טיפה פתוח בשביל שהריח ייצא החוצה. הריח והרטיבות פשוט קלועים בפנים בגלל שהרכב נעול ואטום כולו.

יש למישהו רעיון? העניין די דחוף עד יום א'.

תודה

פורסם

יש שתי אפשרויות:

1.חבר פן עם כבל מאריך מהבית וייבש את המושב.

2.הפעל את החימום באוטו לרמה הכי גבוהה תפתח את החלון ותחכה.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אם יש לך מאוורר גדול בבית, אני מתכוון לממש גדולים כמו התעשייתים אבל לבית.

תכוון אותו לכיסא נהג. ותסגור את כלהדלתות והחלונות של הרכב.

(חוץ מהדלת של המושב שאתה רוצה לייבש כמובן)

זה יצור סירקולציה של אוויר ברכב וייבש לך את המושב.

×
×
  • תוכן חדש...