Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעל הרכב הקודם חידש את שני הפנסים הקידמיים, הוא הסביר לי שהפנס לוטש ואז נמרחה עליו שכבת לכה.

העבודה בוצעה לדעתי לפני מספר חדשים לא רב.

בקצוות הפנס מסתמנת תופעת קילוף קלה של לכה אבל למרבה האכזבה היום אחרי הגשם שמתי לב ששולי הלכה התרכחו והפכו גמישים (נפרדו קצת מהפלסטיק).

האם מישהוא מכיר את התופעה?

האם זה מה שצפוי לאחר פחות משנה?

מה אפשר לעשות?

תודה,

נתן.

פורסם

מצאתי את כרטיס הביקור של העסק אם זה נותן מידע על השיטה.

עדיין לא מצאתי את החשבונית ולכן אני לא יודע מתי בדיוק בוצעה העבודה (עבור הבעלים הקודם).

פורסם

כן זו שכווה של לק מסוג זה או אחר

הרי מי שעשה זאת לבד זוכר

1, ליטוש גס +מים

2, ליטוש עדין+מים

3,שטיפה במים

4,יבוש

5,מריחה בחומר שמחזיר את השקיפות (זה חומר לק)

החומר כנראה לא נתפס לפנס היטב ובתנאים אלא ואחרים מתחיל להתקלף,

אני ביצעתי לרכב של את הפעולה רכשתי את הקופסא עם כל המרכיבים והבנתי תוך כדי התהליך שזה יתן לי או לכל אחד אחר רק זמן לאסוף כסף לרכוש פנס חדש אין ניסים ,

אז למרות שיקומו כל חכמי הדור, פעולה זו זה רק זמני ולא לנצח.

תנסה לעשות שוב הערכה עולה רק 139 ש"ח וכשאתה עושה זאת תשתדל להסיר את הפנס ולבצע העבודה בתוך הבית ולא ברחוב שם יש אבק וכל מיני חולרס שיכולים לגעת בפנס לפי שהתיבש.

בהצלחה

בהצלחה.

פורסם

זו אכן שכבת לכה שהתקלפה וזה נגרם בגלל שלא ישמו פרימר לפלסטיק לפי ישום הלכה.

אל דאגה, ניתן לבצע ליטוש חוזר ואולי הפעם יישמו את הלכה כמו שצריך.

פורסם

אני לא מבין למה צריך ללכת למישהו שיעשה פוליש?!

אני עד עכשיו ההייתי עושה עם משחת שיניים וזה החזיק איזה שנה ,היום מצאתי איזה פוליש לאלומניום שהיה לי ומרחתי אותו על הפנס וזה ממש חידש אותו. הפנס לא היה דהוי הוא טיפה ניהיה צהוב קצת אז זה הפריע לי בעין ועכשיו הוא שקוף לגמרי!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...