Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסיימתי ליישר קו מכנית אני רוצה להתחיל לטפל צבע. אין לי בעיות צבע מיוחדות, קילופים על הכנף, מדובר בקילופי לקה ולא צבע. בנוסף יש כל מני שריטות של מפתח (ימך שמם של כל הערסים המזד***).

אני די פדנט ואני רוצה עבודה הכי טובה ומוכן לשלם מחיר גבוהה תמורת עבודה טובה.

הומלץ לי על אוטו פיקס, התחלתי לברר על המקום דרך המשפחה וחברים ולא שמעתי דברים טובים. אחי שרצה לצבוע אצלם לפני יותר משנה, אמר שיחס גרוע ולא בטוח שהוא יסכים לצבוע את כל הרכב. התחלתי לחפש בפורם הזה ראיתי שגם מתשמש בשם פיירבול היה אצלהם וגם אותו משכו ולא צבעו לו שם. למרות זאת בעלי מקצוע די ממליצים עליו, לא יצא לי לראות את העבודות שלהם אבל לפני שאני הולך אליהם אני רוצה לשמוע חווד אחרונה לפני שאני נסגר.

אבא שלי המליץ לי על המקום "הנדסת חלומות" אמר לי שהם יקרניים אבל אני אקבל תמורה מעולה תמורת הסכום שהם מבקשים.

חיפשתי בפורם ולא ראיתי מישהו שצבע אצלהם אבל ראיתי שהם די מומליצים.

מקום נוסף שאני שוקל הוא "אבי בר ראשל"צ", ראיתי כאן בפורם משתמש פייר בול יצא מאוד מרוצה מהעבודה שלהם אבל התמונות נפלו, אני אשמח אם מישהו שצבע אצלהם יעלה תמונות. בפורם של פיאט לאחד המנהלים עשו עבודה עם פאשלה שתוקנה וזה כבר מעלה לי חשש שאולי בכל זאת ללכת למקום אחר.

אם יש לכם מקומות טובים להציע אני מאוד אשמח, תוסיפו תמונות של לפני ואחרי שאוכל לראות במה מדובר.

תודה מראש לכל העוזרים !

פורסם

סליחה שאני נדחף פנימה, אבל לי יעזור פחח בנס ציונה (עושה גם צבע?). איזה עבודה עשית אצלו?

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם
סליחה שאני נדחף פנימה, אבל לי יעזור פחח בנס ציונה (עושה גם צבע?). איזה עבודה עשית אצלו?

בנס ציונה אני ממליץ על י.דרעי פחחות וצבע בע"מ רח' המסגר 1 א.ת. א' נס ציונה.

טלפון: 08-9405589

נייד: 057-3382224

תבקש את קובי.

הוא מבצע עבור משפחתי עבודות פחחות וצבע במשך שנים להמון כלי רכב שהיו וישנם ברשותינו.

גם כל החברים שהפננו אליו מרוצים מאוד מהעבודות שלו וגם ההאצ'בק שלי תיכנס אליו לצבע כללי ועוד כמה דברים קטנים בע"ה בקרוב :-D

• תוכן חדש...