Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר מתכנן לקנות רכב חדש, מהחנות בלבד בתקציב של עד 150 אלף שקל.

הרכב ישמש אותו (בחור צעיר) ואת אמא שלו.

הוא מאוד אוהב את הגולף החדשה, וכרגע הוא מתלבט בין הגולף לבין הסיוויק 5 דלתות.

הגולף שהוא רוצה היא 1.6 עם 102 כוחס סוס או את ה 1.4 טורבו\סופרצ'רצ'ר עם ה122 כוחות סוס.

הסיוויק היא מנוע 1.8 עם 14 כוח סוס

הוא רוצה שהרכב יהיה זריז, שהוא יוכל להנות ממנו מידי פעם, ושצריך האוטו יזוז קצת ולא יתעצל.

בין היתר הוא רוצה רכב שיהיה יפה, נוח, חסכוני, אמין ובעל התמורה הטובה ביותר.

מי לדעתכם עדיפה מבינהם? מה היתרונות של כל אחד מהרכבים האלו?

האם יש רכבים נוספים מומלצים?

אני אמרתי לו שיבדוק את הכיוון של סיאט לאון מנוע 2.0 (לא טורבו) מה דעתכם?

תודה רבה,

נאור

פורסם

גולף 122. כל הנושא נידון בהרחבה כאן

אגב, שילך לעשות נסיעת מבחן על האיביזה FR\קופרה החדשות. אולי הוא יאהב את הז'אנר. נראה מאוד מבטיח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee

השרשור הזה לא רלוונטי, כי שם מדובר על רכב ב180000 ש"ח. ישבתי בשניהם, והבדל הוא לא רק במנוע ופיצ'רים כאלה או אחרים.

Top_SpEeD

הייתי בניקודה הזאת בדיוק לפני שנה, ובחרתי בסיוויק. והיום אני לא מצטער. למה? מנוע אטמוספרי שהוכיח את עצמו כאמין. פחות חלקים, פחות כאב ראש, בלי כול הבלגן של חימום/קירור של טורבו. אחריות של 3 שנים מול שנתיים של גולף + מוניטין גרוע של צ'מפיון. בבדיקה בפורומים של VAG התברר לי, שתיפול בתקלות של DSG וטורבו הוא מאוד יקר (וזה עדיין במחירים של חו"ל). כך בחשבון, שאחרי שנתיים זה מכיסך. אהבתי יותר את הסלון של סיוויק (אני לא משווה לגרסה 160 של גולף). הפטנט שלהם אם ספסל אחורי הוא פשוט גאוני. לרכב לא חסר כוח ותאוצה.

גם סקרים של שביעות רצון/אמינות שראיתי השפיעו עלי. איך שהוא הונדה תמיד הייתה במקומות ראשון/שני וVAG בסוף הרשימה.

פורסם
אהלן,

חבר מתכנן לקנות רכב חדש, מהחנות בלבד בתקציב של עד 150 אלף שקל.

הרכב ישמש אותו (בחור צעיר) ואת אמא שלו.

הוא מאוד אוהב את הגולף החדשה, וכרגע הוא מתלבט בין הגולף לבין הסיוויק 5 דלתות.

הגולף שהוא רוצה היא 1.6 עם 102 כוחס סוס או את ה 1.4 טורבו\סופרצ'רצ'ר עם ה122 כוחות סוס.

הסיוויק היא מנוע 1.8 עם 14 כוח סוס

הוא רוצה שהרכב יהיה זריז, שהוא יוכל להנות ממנו מידי פעם, ושצריך האוטו יזוז קצת ולא יתעצל.

בין היתר הוא רוצה רכב שיהיה יפה, נוח, חסכוני, אמין ובעל התמורה הטובה ביותר.

מי לדעתכם עדיפה מבינהם? מה היתרונות של כל אחד מהרכבים האלו?

האם יש רכבים נוספים מומלצים?

אני אמרתי לו שיבדוק את הכיוון של סיאט לאון מנוע 2.0 (לא טורבו) מה דעתכם?

תודה רבה,

נאור

אני מניח שאתה מדבר על אוטומט.

הגולף - משמעותית נוחה יותר, משמעותית זריזה יותר (והכוח זמין מוקדם יותר), חסכונית יותר ובטיחותית יותר לפי מבחני הריסוק.

הסיויק - כנראה (כי שמענו גם על תקלות שלה שלא טופלו כיאות על ידי היבואן, מה שלא שמעתי עוד על גולף דור נוכחי או קודם, אגב) תהיה אמינה יותר כי זה ה"שם" שיצא למותג. לטעמי היא גם די מכוערת, מבפנים ומבחוץ, אבל זה עניין של טעם. גם הגולף מבחוץ לא משהו (רק ב- 3 דלתות), אבל מבפנים זה עולם אחר: הגולף מפוארת יותר, מאובזרת יותר בכמה רמות.

הבחירה ביניהן היא עניין של טעם, ורק נסיעת מבחן תוכל לעזור לך.

לגבי רכבים אחרים:

לאון 2.0 - מדובר בגרסה שהולכת ונעלמת. ב- VW ובסקודה כבר לא מוכרים אותה בכלל. לאון 1.8T היא כבר אופציה מרנינה.

אוקטביה 1.8T - אם הצורה מוצאת חן בעיניכם, והתדמית לא מפריעה לכם, זו חבילה מאוד אטקרטיבית.

פוקוס 2.0 - אם לא מפריע לכם שהיא מלכת הליסינג, ושהיא פחות זריזה, אזי יש לה התנהגות כביש מעולה והיא ככלל רכב לא רע (אם כי לדעתי האישית פחות מהנה מהגולף).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מחזק את bar72,

קניתי לא מזמן לאון 1800 TSI ידני, כיף של אוטו, חסכוני מאד בדלק , עם מנוע גמיש מאד, 160 כ"ס,

(לקצת שאני צריך אותו האצה פה, האצה שם).

לדעתי נותן יותר תמורה לכסף מאשר הגולף, עולה כיום כ 143K כולל צבע מטאלי, לפני הנחות / מימון / טרייד אין ושאר ירקות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...