Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מזה מס' שבועות יש לי בעיה עם כיבוי/אי התנעה של הרכב.

1)אחרי שהרכב נכבה מס' פעמים לקראת סוף נסיעה ולבסוף גם לא התניע לי בכלל כשרציתי להתחיל נסיעה, הגיע אלי משהו דרך הביטוח שטען שהמצבר גמור- החליף לי אותו- הבעיה הסתדרה וחזרה כעבור שבוע בערך.

2) לקחתי את הרכב למוסך מרכזי (גם בעקבות סדק ברדיאטור ) שם כאמור הוחלף הרדיאטור ואמרו לי שיתכן שהרכב כבה כל פעם בגלל מים שהושפרצו מהרדיאטור- לקחתי את הרכב- שוב, שקט שבוע בערך והבעיה חזרה.

3) אציין שוב שהרכב נכבה לקראת סוף הנסיעה/האטה לאחר מס' סוויטשים הוא נדלק ולאחר חניה ממושכת הוא לא התניע בכלל (יש סוויטש אבל לא מתניע) - שוב גרירה למוסך -לא מצאו מה הבעיה בדיוק- החליפו איזה חיישן (סליחה לא זוכר את השם)- לא גבו ממני כסף- לקחתי את הרכב והבעיה חזרה באותו יום

4) שוב גרירה-מוסך- הוחלפו פלאגים וכבלי הצתה (הוסבר לי שלא בטוח שזו הבעיה, אבל בוודאות צריך להחליף) - לקחתי את הרכב, למחרת -שוב נתקע.

5) לפי מה שאמרו לי במוסך עוד בפעם הקודמת השלב הבא זה לשלוח את מחשב הרכב לבדיקה ובמידת הצורך להחליף אותו.

* אשמח לשמוע חוות דעת לגבי אפשרות המשך הטיפול, האם המחיר שהוצע לי (300 ש"ח לבדיקת המחשב, 1800- אם הוא דורש החלפה) הגיוני, ובכלל כל עצה תתקבל בברכה.

תודה מראש, וסליחה שנאלצתי להאריך..

פורסם
את כל זה ביצעו במוסך המרכזי ולא מצאו איפה הבעייה?! ממש מקצוענים...

אני מתקן- מוסך מורשה.

בכל מקרה המחשב לא עלה על הבעיה ומה שנשאר זה לנסות..

פורסם

קרא לי ציני... אבל האם בדקו שאין נמלי-RELAY בבלנו שלך?

מעבר לעניין הזה שכאמור שווה בדיקה, מה כוונתך ב"יש סוויטצ' אבל לא מתניע" ? אתה מתכוון לסטרטר?

האם יש לך קודנית ברכב? האם החיישן הוא "חיישן קרנק" ? נסה להיות מדוייק ככל האפשר. לא בטוח שנצליח

לכוון אותך לפתרון, אבל כדי שלא נפזר לך עוד שטויות שלא יעזרו, דייק בדבריך.

דבר אחרון, ועל פניו כנראה כדאי בכל מקרה - החלף מוסך! אם מוסך מורשה יבואן לא מצליח לעלות על בעיה ברכב

שבו הוא אמור לדעת את כל השטיקים, יש עוד מוסכים ברשת. כמובן שדאג לא לשלם (או לקבל חזרה את כספך) במידה ותיקון שמבוצע אינו פותר את הבעיה. אתה לא צריך להיות שפן הנסיונות של המוסך.

פורסם
האם כשהרכב לא מניע שומעים את המתנע (סטרטר) פועל ומסובב כראוי את המנוע עצמו?.

בברכה - רפי לין :-)

לא ברור לי מה זה "כראוי" אבל בסה"כ הסטרטר נשמע בסדר (אני לא מרגיש/שומע שינוי לעומת הפעמים שהרכב היה תקין והתניע)

אין לי קודנית.

לגבי החזר הכסף- מקובל, אבל בכל זאת לטענת המוסך (ואגב הוא אמר לי את זה גם בטיפול קודם) בכל מקרה היה צורך בהחלפת כבלי ההצתה.. (האם שייך לקבל החזר כספי על זה?)

לגבי מקצועיות המוסך- אני לא מבין גדול אבל בעבר הוא פתר לי במהירות ובקלות בעיות שמוסכים אחרים לא הצליחו לעלות עליהם ובסה"כ משדר הרגשה של מקצועיות.

אודה מאוד להתייחסות בכלל ובפרט לגבי נושא שליחת המחשב לבדיקה (ככל הנראה זה מה שהמוסך הולך לבצע)

פורסם

דיברתי עם המוסך והפנתי את תשומת ליבו לעיניין הנמלים- הוא לא ניתקל בזה וקצת צחק אבל אמר שהוא לוקח זאת לתשומת ליבו כמו גם את ה "נתק זרם ראשי אל מתג ההצתה" שצויין באותו שירשור.

בכל מקרה כרגע הוא עדיין לא מפרק את המחשב אלא ימשיך לנסות ולחפש מה יכולה להיות הבעייה.

• תוכן חדש...