Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא דיהטסו 93 אוטומט יש אימובלייזר אם זה עוזר.

בדרך כלל רוב הפעמים שאני מניע הוא מניע בנגיעה ממש מהר אני כמובן מוסיף לו טיפה גז בכל הנעה למה בלי זה הוא מתקשה.

אבל כבר פעם שנייה שקרה לי החודש שהוא סירב להניע יש סטאטר והכל ואני נותן גז ולא מניע.

אחרי מספר הנעות נתתי סטרטר ולחצתי ממש ממש חזק על הגז ופימפמתי עד שהעלה את הסלד והניע.

בפעם הראשונה פשוט נתתי מכת גז חזקה וזה הניע.

מזה יכול להיות הבעיה?

פורסם

שלום רב !

נסה להתניע עם צוק, במידה וחל שיפור, יש לנקות לשפץ ולכוון את הקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא יודע אם צוק יעזור כי הבעיות שקרו זה לאו דווקא בבוקר, זה כבר אחרי שהאוטו התניע.

אני לא יודע אם המנוע קרבורטור כי המנוע הוא בנפח 1500 של שרייד קלאסיק.

פורסם

שלום רב !

שנת היצור של רכב מעידה על כך, שהמנוא המקורי הוא קרבוראור והוחלף לשרייד קלאסיק, שהורכבה עליןו סעפת השרייד המקורית עם הקרבורטור.

תמונה של מבט על על איזור המנוע, ומה שמתרחש מתחת לבית מסנן האוויר, יכולות לאשר או להפריך את הנחתי.

במידה והרכב בעל קרבורטור, ההמלצה על אבחנה מקדימה במכון קרבורטורים, וטיפול בקרבורטור לפי הצורך, בעינה עומדת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...