Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי אקורד בצבע שחור מטאלי , לפני שבועים שטפתי את הרכב ולמחרת בבוקר ראית נקודות לבנות על חצי אותו שפונה לצד הכביש.

יש לציין שאני גר ברחוב של בתי קרקע וכמה בניינים רחוקים ממני משפצים את אחת הוילות כולל צבע לקיר החיצוני של הוילה .

תחילה לא קישרתי בין שני הדברים ורק לאחר שראיתי שגם על שמשות הרכב יש נקודות לבנות (שירדו אחרי שטיפה אינטנסיבית) הבנתי שזה כנראה מהצבע של הוילה.

השאלה היא איך מורידים את נקודות הצבע האלו? כי לאחר שתי שטיפות לא ירד כלום.

תודה!

פורסם

זו בעיה.

אני חושב שעדיף לך להשאיר את זה ככה עד שזה ירד מעצמו.

אולי תנסה להוריד את זה רק עם מים\גרניק. בשום פנים ואופן אל תנסה לשפשפ את זה כי זה ישרוט לך את כל האוטו.

פורסם

לאחר שקראתי קצת על בעיה דומה לשלי בפורום, אני חושב שיש מצב שזה "נקודות ג'ינג'יות" יותר מאשר לבנות ף-)

ווואלה יש מצב שזו בעיה כמו שמישהו ציין פה "גשם חומצי" אני גר באשדוד ולא חסר לנו זיהום באוויר .

אבל לא היתה לי הבעיה באוטו הקודם שלי שגם היה כהה וחנה באותו מקום לכן זה מוזר.

איך אני אמור לדעת אם זו הבעיה באמת? והאם כדאי לי לעשות ווקס?

פורסם

מישהוא יכול בבקשה להמליץ לי מה לעשות?

אני לא רוצה לעשות פוליש כי עשיתי לפני 4 חודשים והבנתי שגם לא מומלץ לעשות פוליש לצבע מטאלי.

האם ווקס יעשה את העבודה?

וכמה ווקס בלבד אמור לעלות במכון שטיפה?

תודה

פורסם

ווקס לא יעזור לך בכלום, ווקס זה שכבה שמגנה על הצבע (כלומר משהו שמוסיפים) בעוד שאתה צריך להוריד דברים מהצבע.

תעשה את החשבון לבד.

כמו שאמרו, הפתרון הכי טוב לדעתי זה לגשת לדיטיילר ולקבל הצעת מחיר.

אני ממליץ בחום לא להשתמש בכל מיני מדללי צבע, מסירי שומנים, אצטונים, דלקים, שמן קנולה, דם של בתולות, או שאר שטויות כי למרות שהם יורידו את כתמי הצבע הם יזיקו ויפגעו בצבע של הרכב (באותה מידה אפשר להשתמש בקילו TNT)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
דיטיילר זה דיטיילר, הכוונה לא לפחח, אלא לבעל מקצוע המתמחה בטיפול בצבע ופנים הרכב ללא פחחות.

או קיי אבל איפה אני מוצא מתמחה כזה ? כמובן שאין מקום שמגדיר את עצמו "דיטיילר" (כמו למשל פחח שנקרא "פחחות רכב")או בכל אופן לא ראיתי כזה באשדוד.

פורסם

נהפוכו, יש מקומות שנקראים "דיטיילרים" בדיוק כמו פחחים, צבעים, חשמלאים ושאר ירקות.

חפש "דיטיילינג" בגוגל, או שלח ה"פ לרפי לין. אני מכיר מקום (אם אני לא טועה נמצא בחיפה) שנקרא "קלין קאר - דיטיילינג לרכב" שהייתה פרסומת שלו פה באתר לא מזמן.

*כמו שאני לעיתים תכופות אומר לאבא שלי, "אם לא ראית, לא אומר שזה לא קיים"

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...