Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקוני צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום שריטה מזה ענקית על הרכב משהו שאי אפשר להשאיר ככה כיאלו לא קרה כלום.

מדיפדוף בפורום ראיתי שיש חנות שכולם מדברים עליה ביצחק שדה בת"א ואחת בחולון' קוברה' שמה, הבנתי שהחנות בת"א מכינה את הצבע לפי קוד, משיחה שעשיתי עם החנות החולונית הבנתי שגם הם עושים לפי קוד, ההתלבטות שלי היא כזאת מה לקנות פחית ריסוס של צבע או צבע בפחית לצבוע עם מכחול מבחינת רמת גימור ואחדות הצבע מה יצא לי יותר מדיוק ?

הצבע של הרכב לבן

פורסם

שלום רב.

עם השריטה ממש גדולה, לא משנה מה תעשה עדיין אתה תראה הבדל.

לפי דעתי עם יש לך ידיים טובות תבצע זאת עם פחית ריסוס זה נראה יותר טוב.

זאת דעתי האישית.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• אחראי פורום
פורסם

באופן לא מקצועי, כל תיקון מקומי ייראה. גם על צבע לבן.

בריסוס התוצאות יכולות להיות עוד פחות טובות, מבחינת התוצאה הכללית של ריסוס

בשטח רחב ממה שצריך, או צביעה בטעות של חלקים אחרים.

כמה עמוקה השריטה? רואים את הפח?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש נקודה קטנה שוראים את הפח השאר זה שריטות שרואים שהצבע חתוך כזה יש נקודה אחת שרואים את הלבן שמתחת לפח מחר אני אעלה תמונה עכשיו כבר חושך

• תוכן חדש...