Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק שנת 99 אוטומט,

חשבתי אולי להשים לרכב וסת לחץ דלק ובכך להגביל קצת את הכמות דלק מתי שאני רוצה לחסוך,

האם הדבר הזה אפשרי ומומלץ?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

שלום לך!

ברכב שלך או כל רכב עם הזרקת דלק יש וסת לחץ דלק המורכב על מסילת מזרקים או בכמה מותגים במיוחד רכבים חדישים יותר וסת מורכב במכלל מסנן משאבת דלק כאשר טבולה במיכל.להרכיב עוד וסת לא תצליח הרכב לא יניע או יזייף.

פורסם

אני אחדד - אם המנוע יקבל פחות מדי דלק - הבלאי שלו יהיה גבוהה מאוד - ואתה בהחלט שם אותו בסכנה מהותית.

אם אתה רוצה לחסוך דלק - השיפורים הכי טובים:

א. נהיגה נכונה ומתוכננת מראש למינימום האצה ובלימה

ב. נסיעה עד 90 קמ"ש ולא יותר

ג. לחץ אוויר נכון.

ד. מסנן אוויר נקי ורכב בכלליות במצב תחזוקתי טוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני אחדד - אם המנוע יקבל פחות מדי דלק - הבלאי שלו יהיה גבוהה מאוד - ואתה בהחלט שם אותו בסכנה מהותית.

אם אתה רוצה לחסוך דלק - השיפורים הכי טובים:

א. נהיגה נכונה ומתוכננת מראש למינימום האצה ובלימה

ב. נסיעה עד 90 קמ"ש ולא יותר

ג. לחץ אוויר נכון.

ד. מסנן אוויר נקי ורכב בכלליות במצב תחזוקתי טוב.

ליביו

א. בדרך כלל שאני נוסע לבסיס (16 ק"מ כל כיוון, אתה מהרצליה אז גלילות בשבילך) אני לא מאיץ סתם וכאלה

ב. לפעמים בא לתת קצת בגז

ג. יש לחץ אוויר

ד. הרכב עבר לא מזמן טיפול ואני אחראי לתחזוקה שלו

כנראה שאין מה לעשות, לפעמים שהונדה רק מתקרבת לקראת ה3 אלף טור השסתומים כבר רוצים לנשום הרבה דלק.

תודה לכם

• תוכן חדש...