Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג - Toyo R32

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, המלצתי לחבר שלי על צמיגים של טויו T1R אך משום מה הפנצרייה הביאו לו דגם אחר-R32 הצמיגים כבר הותקנו.

יושב על מאזדה 3, מידת צמיגים R17\205\50.

הצמיג 89W תאריך ייצור 3009 (טרי מאוד) עם שחיקה של 220TW לעומת ה T1R שהוא 280.

ממה שמצאתי באינטרנט זה מגיע מקורי על מאזדה 3 החדשה.

השאלה עם הצמיג מדורג מתחת או מעל לT1R, או שהם באותה הרמה?

21629.jpg

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

אחלה, הייתה לי תחושה שהוא פחות אוחז מה T1R, אבל חששתי מהשחיקה שהיא 220TW לעומות 280TW בT1R.

ד"א באיזה דרוג הוא נמצא? ultra high performance כמו ה T1R?

פורסם

ממש לא נראה לי.

הצמיג נחשב צמיג "ירוק" כלומר חסכוני בדלק, מה שאמר שהוא פחות אוחזר מהT1R, ולכן מדורג נמוך יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צמיג ירוק? דווקא פה הוא מדורג summer לעומת TPT שהוא באמת ירוק

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שעבר המון זמן מאז השרשור הזה, אבל לאחר שקניתי זוג צמיגים אחוריים כאלה (R32) למאזדה 3 2005 שלי - אני חייב להגיד שהם אוחזים ממש רע.

הם החליפו מישלן פיילוט ספורט שעשו עבודה מדהימה (כמובן) - ועכשיו אני רק מחליק כל הזמן. וזה קיץ.

לא ממליץ.

פורסם

שמת לב לתאריך פתיחת השרשור? :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין דבר, גם הצמיג, אפילו ביום יצורו, פחות טוב מהפקק שלך ... :)

וזה הזמן להזכיר לכולם - "שלא יעבדו עליכם" בפנצ'ריות !, רציתם צמיג מסויים, תתעקשו עליו, לא צמיג "דומה", לא "כמו" (כי בד"כ הוא לא) ולא יצרן שהוא "חברת בת של ..." כל הסיפורים וכל בילבולי המח של הפנצריות לא שווים אפילו ... פקק...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אין דבר, גם הצמיג, אפילו ביום יצורו, פחות טוב מהפקק שלך ... :)

וזה הזמן להזכיר לכולם - "שלא יעבדו עליכם" בפנצ'ריות !, רציתם צמיג מסויים, תתעקשו עליו, לא צמיג "דומה", לא "כמו" (כי בד"כ הוא לא) ולא יצרן שהוא "חברת בת של ..." כל הסיפורים וכל בילבולי המח של הפנצריות לא שווים אפילו ... פקק...

אכן 1+ למה שכתבת

קובי

:-)

• תוכן חדש...