Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי(בראבו), כאשר מפעילים מזגן הרכב מתחמם.

יש לציין שהמאוורר עובד והרכב מתחמם "לאט אבל בטוח".

זה קורה כאשר חם בחוץ, אבל כשלא כ"כ חם הרכב לא מתחמם כלל.

למשהו יש רעיון מה זה יכל להיות?

הרכב אחרי טיפול (לפני שבועיים).

פורסם

האם המחוג מגיע לקטע האדום או שהוא עולה, עוצר בשלב כלשו ואז מתחיל לרדת?

אם המחוג מגיע לאדום, כבה מנוע וגש למוסך (עדיף בגרר), לפני שהרדיאטורים יתחילו להיסדק.

פורסם

יש לי פיאט בראבה והיתה לי גם בעית התחממות

אצלי זה היה טרמוסטט

תבדוק, אולי אצלך יש אותה הבעיה

בצבא...

הצדק עוד לא התגייס,

ההגיון כבר השתחרר

והיאוש חתם קבע.

פורסם

במכוניתך יש מאורר רדיאטור ומעבה המזגן בעל 2 מהירויות. יתכן מאוד שמהירות ראשונה של המאורר אינה פועלת בגלל נגד שרוף או חבורי חוטי הנגד שרופים. עקב כך המאורר מתחיל לפעול מאוחר מדי , כשהחום יותר גבוה, רק במהירות השניה (המהירה).

רצוי לבדוק את המערכת במוסך המכיר את סוג המכונית.

באזור המרכז אוכל להמליץ לך על מוסכים מתאימים.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

שלום.

בכלל רכבי הפיאט יש בעיה עם הנגד מהירויות ומתוך נסיון רצוי ומומלץ

לשנות את המערכת ולבטל את הנגד ולקבוע את מהירות המאורר על מצב גבוה.

כמו כן יתכן שיש מאורר נוסף בתוך הגריל וקשה לראות אותו, סביר להניח שהוא לא עובד, הוא אמור לעבוד כאשר מפעלים מזגן.

אגב כאשר מפעילים את המזגן והחום עולה האם המזגן מפסיק לעבוד או ממשיך?

כמו כן יתכן מאוד שהראדיאטור פשוט סתום ומלוכלך.

הבעיה לא נובעת מטרמוסטט לקוי

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כאשר הטמפ מגיעה ל90 מעלות המאוורר נכנס לפעולה ,אבל החום ממשיך לעלות (לאט אבל ממשיך לעלות) תוך כדי המשך עבודה של המאוורר...באמת יכל להיות שמהירות הגבוהה לא נכנסת לפעולה.אני אבדוק את זה .

תודה.

פורסם
במכוניתך יש מאורר רדיאטור ומעבה המזגן בעל 2 מהירויות. יתכן מאוד שמהירות ראשונה של המאורר אינה פועלת בגלל נגד שרוף או חבורי חוטי הנגד שרופים. עקב כך המאורר מתחיל לפעול מאוחר מדי , כשהחום יותר גבוה, רק במהירות השניה (המהירה).

רצוי לבדוק את המערכת במוסך המכיר את סוג המכונית.

באזור המרכז אוכל להמליץ לך על מוסכים מתאימים.

רפי - האם בהונדה סיויק סדאן 95 קיימות 2 מהירויות גם כן?

תודה..

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קרה גם אצלנו בפיאט פונטו. הסיבה- תרמוסטט תקוע במצב בינים - פתוח חלקית. ההתחממות קרתה כאשר היה חם בחוץ, אבל כשלא כ"כ חם הרכב לא התחמם כלל.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי בראבו 96 יש התחממות כאשר עומד בפקק ביום חם , כאשר מתחיל לנסוע האויר מהנסיעה מקרר את הראדיטור .

כבר החליפו לי את הנגד שנשרף במוסך מורשה ואחר כך במוסך מורשה אחר אמרו שצריך להחליף כבל חשמלי , אבל הגעתי למסקנה שכמה שפחות נוגעים באוטו ככה יותר טוב ויותר זול .

אני פשוט מדליק את המזגן כשחם וזה מקפיץ את המאוורר למהירות 2 , או שתעשה מה שבני ייעץ שנראה לי רעיון מצויין בהתחשב בכך שהתכנון של כל המערכת דפוק , אפילו שהם כבר שינו אותה אחרי 96 .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

ל gilo תשובה:

יש לבדוק שמהירות 1, האיטית, של מאורר הרדיאטור פועלת וכן שמהירות 2, המהירה, פועלת ע"י המזגן.

יתכן והכל תקין ורק יש זיוף של מדחום המנוע שבזמן הפעלת מזגן ומהירות 2 של מאורר הרדיאטור הוא עולה מעט ומזייף. סיבה לזיוף זה הנה חוסר הארקה מהמצבר אל גוף הרכב ולכן יש להחליף או לתקן את כבל ההארקה הראשי מהמצבר אל גוף הרכב.

מע' החשמל של הבראבה/ו אינה דפוקה אלא מתוחכמת וטובה.

• תוכן חדש...