Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקורה למי שחושב שלכבות את המנוע בזמן תדלוק זה רק בגדר המלצה.

עכשיו הם כנראה באמת יכבו את המנוע, רק חבל שזה בגלל שהם פוחדים מגניבה ולא מהפחד להתלקחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תמיד תמיד תמיד שיוצאים מהרכב לקחת את המפתחות

במיוחד אם נכנסו בכל מאחורה מכת נשיקה בפגוש,במילוי אויר,יציאה לרגע להוציא כסף,או אם אתם יורדים לחנות הנוחות בתחנת הדלק.

וכן יצא לי לראות בכל המקומות האלו אנשים מתרחקים מהרכב לגמרי ומשאירים אותו מונע-כולל אנשים שנכנסים לחנות נוחות עמוסה ועומדים בתור שהרכב שלהם נטוש בחוץ לבד מונע! כמה טיפש אדם צריך להיות כדי לעשות מעשים כאלו?...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גם בחיפה, בשכונה הנחשבת לאחת היוקרתיות בארץ, נגנב רכב בזמן שבעליו השאירו דולק כאשר הוא נכנס לחנות "SO GOOD". (וזה לא ברור מאליו שיגנבו רכבים בשכונה, אף אחד לא צריך R8 וי10 או CL63 לחלקים..גנבו אונו :) )

פורסם

מי שמטומטם מספיק להשאיר רכב מונע ופתוח וללכת לאנשהו,כנראה מגיע לו שיגנבו לו אותו.

מה שמעניין זה שאני גר במעלה אדומים ולא שמעתי על המקרים.

V5

פורסם

תופעה נוספת שנפוצה בארץ, אלה שקופצים לפיצוציות/דראגסטורים ומשאירים את האוטו מונע באמצע הכביש. :|

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מגיע להם !

והלוואי שלא רק הרכב יגנב, אלא גם דברים יקרי ערך בנוסף. ככה שבעל הרכב ירגיש טוב טוב את הנזק.

אנשים חמורים, עצלנים וטיפשים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה מגיע? נהיינו מדינה של עבריינים, שבנאדם לא יכול להשאיר את רכושו רגע מבלי לדאוג

במקום שנתבע הגנה מהמשטרה אנחנו יורדים על בעלי הרכבים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מתדלק בתחנה הזאת קבוע, זה היה עניין של זמן עד שהגנבות יקרו...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לאף אחד לא מגיע שום דבר, אבל בינתיים, עד שנקבל את ההגנה והרחובות יהיו נקיים לגמרי מעבריינים, נצטרך לשמור על עצמינו וזה לא כל כך מסובך.

לא להשאיר רכב מונע, לא להשאיר צרור מפתחות על עגלת הקניות בסופר, לא להניח תיק מתחת לחלון פתוח ולנהוג עם דלתות נעולות- כל אלה ועוד הן פעולות פשוטות שעשויות לשמור עליכם ועל רכושכם.

זה היתרון בפוקוס דור 1- אין מצב להשאיר את הרכב מונע בעת תדלוק :-P

כנראה שטמבלים לא מתים- הם רק מתחלפים.

סעו בזהירות ושימרו על עצמכם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
למה מגיע? נהיינו מדינה של עבריינים, שבנאדם לא יכול להשאיר את רכושו רגע מבלי לדאוג

.

צודק! באירופה ואפילו בטורקיה ראיתי המון המון רוכבי קוטנועים שמשאירים את המפתח בתוך בסוויטש לא חושבים לקחת את זה איתם!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

כן. אתה חי במדינה של עבריינים ! אם אנשים לא הפנימו את זה, שימשיכו לאכול חצץ.

לצערנו כמובן.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם רק "המיעוט" היה גונב מצבנו היה סביר, אלא אם במיעוט נכנסים גם הרוזנשטיינים, האלפרונים, האברג'לים והמולנרים למיניהם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כן? ומי נוהג על הרכבים הגנובים או מי מפרק אותם אחר כך? ישראלים? ממש לא. 90% לשטחים, וזאת מכה למדינה..

זה דבר ידוע...

איך אתה חושב שהמאזדות מגיעות לשטחים? הם קונים אותן מהיבואן?

• תוכן חדש...