Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מתקין סטריאו יוכל לבצע את ההתקנה הקבועה ברכב.

יחד עם הוולנטיין היית אמור לקבל את האביזר הדרוש.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם במקלט קיים מתנד המייצר את התדר הנקלט. הגלאי קולט את תדר המתנד המיוצר ע"י גלאי אחר.

ההסבר שלך פשוט לא מחזיק מים מבחינה טכנית.

גם מבלי להכנס למושגים טכניים, אם היה במקלט מתנד לתדר המדויק אותו רוצים לקלוט היו נוצרות הפרעות פנימיות במקלט כך שהמקלט היה מפריע לעצמו ולמעשה לא מבצע את עבודתו כלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מסובך מידי להתקין את זה.

ערכת ההתקנה מגיעה עם מין מחבר פלסטיק כזה שמאפשר לך להתלבש על הפלוס הקיים של הרדיו דיסק, ורק למצוא לו מינוס נפרד. משם אתה מחבר כבל טלפון אל האדפטר ומריץ אותו למעלה.

פורסם

אני מכיר את התאוריה וראיתי שעשו לי את זה כשהתקינו דיבורית לסלולאר, אבל החלק היותר מסובך מבחינתי זה פירוק של הפדשבורד, הפאנלים וכו'... אין לי מושג איך להשחיל את הכבל ובשביל זה אני צריך חשמלאי או מתקין סטריאו.

מצחיק שאין איזה מתקין שידוע בתור מישהו שמתעסק עם גלאים... או שעדיין אף אחד לא שלח לי מסר עם השם שלו...

פורסם

יש לך את "קלאס A" בתל אביב שמומחים בביצוע התקנות של מה שאתה רוצה, הבעיה איתם היא רק שהם יקרנים.

קהל הלקוחות שלהם הוא בד"כ רכבים בסגנון של ב.מ.וו X5, פורשה 911, וכו' וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ההסבר שלך פשוט לא מחזיק מים מבחינה טכנית.

גם מבלי להכנס למושגים טכניים, אם היה במקלט מתנד לתדר המדויק אותו רוצים לקלוט היו נוצרות הפרעות פנימיות במקלט כך שהמקלט היה מפריע לעצמו ולמעשה לא מבצע את עבודתו כלל.

המתנד הוא לא לתדר מדויק. המתנד מייצר תדר IF-intremediate frequency שממנו מייצרים את התדרים הרצויים.

אז מדוע גלאים אחרים מפריעים לפעולת הגלאי (וזה קורה,עובדה)?

ע"מ לחזק את הטענה שלי, אני מעתיק שורה מ-trobleshooting של ה-V1:

problem: numerous false alerts

cause: other superheterodyne radar detectors mounted in the same vehicle

אני בטוח שאתה מכיר את טכנולוגית הסופר הטרודיין על יתרונותיה וחסרונותיה , ויודע שאחד החסרונות שלה הוא רגישות להפרעות בתדרים הקרובים לתדר ה-IF (תדר המתנד).

אז, אם ניקח גלאי אחד (זול וגרוע) שעובד והמתנד שלו מייצר תדר IF ונניח אותו ליד גלאי אחר (ה-V1 בסיטואציה זו) תיווצר הפרעה, שהרי שני תדרי ה-IF זהים (שני הגלאים אמורים לזהות את אותו התחום, לכן המתנדים שלהם מכוילים לאותו תדר IF).

להגיד במשפט אחד "ההסבר שלך לא מחזיק מים מבחינה טכנית" ו-"מבלי להיכנס למושגים טכניים" זה בערך כמו להגיד לי "שתוק אידיוט" מבלי לתת הסבר.

פורסם

מדובר שם על מכשירים באותו רכב. גם אם יש מתנד וגם הוא בתדר דומה שעלול להפריע, הוא לא מחובר לאנטנה ולא למגבר שידור, לכן הטווח האפקטיבי שלו מאד מוגבל, ברמה של סנטימטרים או עשרות סנטימטרים. זה לא ההסבר. כנראה שמדובר בהפרעות ממכשירי קשר, כי זה קורה לי לפעמים כשעוברת מולי מונית בכביש מבודד שרק שנינו נוסעים בו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נכון, אבל אפשר להרחיב את הבעיה ( ז"א גלאי זול וגרוע) ולכן לקבל הפרעות מגלאים במכוניות סמוכות.

בנוסף, במדריך של ה-V1 , בעמוד 5 ו-6 מציינים מצבים כאלו:

Ka band:...expect some contamination from cheapie detectors

ולא התכוונו כאן לשני גלאים באותה המכונית (מובן אם קוראים את כל הטקסט).

יש גם הערה דומה לתדר K :

another non-radar source - cheapie radar detectors that pollute by transmitting on K

פורסם

יש ביוטיוב סרטונים של מישהו שנקרא Beehunter בהם הוא מראה V1 באותו רכב עם גלאי של DealExtreme וה V1 באמת מקבל התראות מהגלאי השני.

לא יודע מה לגבי גלאי זול ברכב אחר......

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=qJa1g3bBSXw

הנה הסרטון המדובר.

ולנטיין 1 בתוך המראה לדעתי הרעיון הכי טוב .

מעניין כמה זה עולה !

ויש אנשים כבר יותר יצירתיים !!

בראשון נראה כאילו הוא שם בתוך המראה רק את התוכן של ב CONCEALER ולא את היחידה עצמה, היחידה עצמה עדיין MOUNTED איפהשהו באזור השמשה...

השני חולני!!!

פורסם
קודם כל, המצלמות שראית היו לא פעילות. בדיוק בשביל זה יש ולנטיין שלא תצטרך להאט בשביל כל דחליל.

דבר שני, אם תקרא את ההוראות של הגלאי, תראה שיש תופעה שגלאי רדאר זול המותקן ברכב אחר יגרום להתראה אצלך, וזה בהחלט קורה.

אז חבל שאתה מטעה ככה

מרמת גן -> צ. דרור - 3 מצלמות פעילות - 1. אחרי היציאה לקרית אריה (2 יציאות אחרי גהה) , 2. בצומת מורשה מצלמה חדשה, מדובר על 2 המצלמות שמתווספות למצלמת הרמזור, אך היא מצלמת על מהירות, והרבה, אני כל יום חוזר משם ומקבל פלאש לפרצוף מאנשים שעוברים שם (אני עומד מול המצלמה מהנתיב הנגדי), 3. קצת לפני צומת דרור - שלושת אלה פעילות לחלוטין בוודאות ומניסיון ;)

מצ. דרור -> ר"ג - מצלמה אחת בלבד, נמצאת לפני תעשיית הנשק, בדיוק בעיקול שלפניה

פורסם

לפני כמה ימים נסעתי על גהה מרעננה צפון ליבנה. כלום. גורנישט, נאדה.

לא יודע איפה קבלת פלאש. המצלמה של קרית אריה לא פעילה כבר איזה חודשיים אולי.

פורסם

חבר שלי קיבל לפני צומת דרור (מכיוון דרום) לפני כמה חודשים, אבל אני נוסע שם כבר כל השבוע עם הולנטיין ואין כלום.

כאמור המצלמה שצפונית לדרור צפצפה לי..

• תוכן חדש...