Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, עשיתי היום את סיבוב הבכורה עם הולנטיין אחד שלי וקרו לי שני דברים מעניינים.

קודם כל מדובר על מכשיר בגירסא האחרונה, עם יורו מוד, POP, ו KA פעיל. המכשיר MOUNTED מקדימה בצורה מאוזנת בדיוק כמו ההוראות, לא מדובר על רנו או רכב אחר עם שמשה בעייתית לצורך העניין....

1. בבוקר נסעתי על כביש 4 מצומת דרור עד רעננה צפון, יש בדרך הזאת 4 או 5 מצלמות (כולל שני הנתיבים כלומר) ואף אחת לא צפצפה. בערב רציתי לבדוק מה העניין, ופשוט טחנתי חצי מכביש 4 ועדיין לא קיבלתי אף צפצוף! נסעתי מרעננה מרכז עד גן רווה ולא קיבלתי כלום. מישהו נסע את הדרך היום וקיבל צפצוף מאחת המצלמות? הייתכן שמשהו לא מקונפג אצלי כמו שצריך? כשאין פילם במצלמה היא לא משדרת?

2. על כביש 7 בין גדרה למחלף שורק (מקווה שאני לא טועה, אני ממש לא מכיר את המקום) היה לי קטע מפחיד עם הולנטיין ויכול להיות שחלק מהפרטים לא מדוייקים... אבל שווה להתעמק בזה. נסעתי על 90 בימני והגיע דיי מהר רכב מאחוריי. הוא היה במרחק מסויים מאחורי ואז הולנטיין צפצף לשניה *עם החץ האחורי*, אני לא שמתי לב איזו מנורה דלקה אבל יש מצב גדול שה KA, ואחרי השניה של הצפצוף הרכב עבר אותי והמשיך לרכב הבא, היה שניה מאחוריו ועקף גם אותו.

אני חושב, ממש לא בטוח, שזה היה שברולט קרוז.

מה שאני כן בטוח, זה שהיה לו אמצעי או מכשיר כלשהו על הגג, אולי אפילו סירנה מוזרה. אני מנסה למצוא תמונה שתמחיש את זה אבל לא מוצא כלום, תחשבו שזה משהו שנראה כמו בתמונה המצורפת (מצטער על החוסר קשר המוחלט), אבל חצי מזה ורק באמצע הגג. כלומר ניצב אנכי כלשהו שממנו יוצא עוד 40 ס"מ של משהו מאוזן.

הייתכן שמדובר באמצעי אכיפה? אני אף פעם לא ראיתי משהו כזה, זה בטוח לא דבורה כי דבורה משדרת כל הזמן ואני יודע איך האנטנות MPH נראות (מקרוב מדי לצערי).

jaguar-xf-police-edi_460x0w.jpg

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי, טעות שלי, אבל זו לחלוטין לא הייתה דבורה. לא היו את האנטנות של MPH אלא את מה שתיארתי, ואין לו שום סיבה להפעיל דבורה כשיש בכביש 5 מכוניות במרחק של חצי קילומטר אחת מהשניה....

פורסם

קודם כל, המצלמות שראית היו לא פעילות. בדיוק בשביל זה יש ולנטיין שלא תצטרך להאט בשביל כל דחליל.

דבר שני, אם תקרא את ההוראות של הגלאי, תראה שיש תופעה שגלאי רדאר זול המותקן ברכב אחר יגרום להתראה אצלך, וזה בהחלט קורה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לשמחתנו הולנטיין גם יודע לזהות מכשירים מעפנים שמשדרים גלים ואחרי שהוא מצפצף על KA הוא יראה לך את האות J=junk

ויפסיק לצפצף, מניסיון עם קוברה ;)

פורסם

למה שגלאים אחרים "ישדרו" ויפריעו לולנטיין? הרי הם מקלטים לא משדרים...

ממקום אחד אני שומע שמדובר ב"הפרעות ב KA בכביש 7", רוב האנשים מדמסים את זה בתור הפרעות מולנטיין אחר, אבל כל התסריט הזה של רכב שמגיע מאחורי, יורה, וממשיך לירות על רכב אחר כבר נראה כל כך ברור בראש שלי שקשה לי לדסמס את זה בתור משהו כזה.

החור היחידה בעלילה זה שכשהוא היה יורה על הרכב מקדימה, הולנטיין היה נותן אותה התראה עם החץ הקדמי, והוא לא נתן...

מקווה מאוד שאני אתבדה וזה לא אמצעי אלא סתם איזו הפרעה.

בנוגע למצלמות, כל המצלמות מצומת בני דרור ועד גן רווה לא פעילות? בשתי הצדדים??? מדובר על יותר מ20 מצלמות לא?!

פורסם

אני רק יכול להגיד לך בוודאות שישנם רכבים על הכביש שמצויידים בבליינדרים מסוגים שונים, והם כן משדרים והוולנטיין קולט ומתריע.

קורה לי לא מעט שרכב כזה נוסע מאחורי ועוקף וההתראה של המכשיר עם החיצים בהתאם למיקום שלו. כנ"ל כמה רכבים שבוודאות זהיתי על השמשה שלהם גלאי קוברה.

בנוגע למצלמות קבועות: כאשר אין בהם סרט צילום/מצלמה הן לא פעילות ולא משדרות כלום. וכן, הגיוני שלמרות שישנם 20 מצלמות אף אחת מהן לא פעילה. לא מאמין שהוולנטיין שלך מפספס.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כמה עולה מכשיר הולנטין? (לאחר הכתבה המלחיצה של ערוץ 22 על העתיד הקרב ובא של המצלמות).

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
כמה עולה מכשיר הולנטין? (לאחר הכתבה המלחיצה של ערוץ 22 על העתיד הקרב ובא של המצלמות).

גיל, על אף שאתה קופץ לנושא לא קשור עם שאלה לא קשורה, והחיפוש יכול לתת לך תשובות לזה תוך שניה:

3600 בארץ, סביבות ה2200 מאיביי, יש הרבה שרשורים על האם יש חשיבות להזמנה מהארץ או לא, הדעות חלוקות. תעשה חיפוש כי אין טעם לדבר על זה שוב בשרשור הזה.

בנוגע למצלמות החדשות, עדיין לא בטוח שהולנטיין יעזור נגדן.

תודה לכולם, אני אזרום איתכם בקטע של הבליינדר או גלאי... אם מישהו רואה שברולט קרוז עם איזה גיזמו כמו שראיתי על הגג, שיצעק כאן...

פורסם

או, סוף סוף סימן חיים ממצלמה.

קיבלתי המלצה לבדוק את המצלמה ב4 דרומה לפני פרדסיה, לא הוציאה הגה...

לעומת זאת המצלמה שלפני צומת דרור צפצפה כמו גדולה!

אז עכשיו יש לי שתי שאלות אחרונות:

1. אשמח לקבל המלצה למתקין שיבצע לי התקנה של חשמל למתח רכב, ויעביר אותו ככה שהכבל יורד מליד מגן השמש. כן אני יודע ש"כל חשמלאי רכב" יכול לעשות את זה אבל צאו מנקודת הנחה שאני לא מכיר כל חשמלאי רכב ולמעשה אני לא מכיר אפילו חשמלאי רכב אחד :D בכל מקרה אני רוצה ללכת למישהו עם נסיון בהתקנת ולנטיין כדי שלא יעשו לי שטויות.

2. אני רוצה לשמוע מה אתם עושים עם הולנטיין שלכם כשאתם לא באוטו. שמים בתא כפפות? לוקחים אותו איתכם בתיק? יש נרתיק נשיאה מומלץ? אני לא כל כך מפחד מלהשאיר בתא כפפות לפחות כשאני במשרד כי החניה דיי מוגנת, השאלה מה קורה עם החום? יש מצב שהאוטו שלי 9-10 שעות עומד בשמש.

תודה.

פורסם
למה שגלאים אחרים "ישדרו" ויפריעו לולנטיין? הרי הם מקלטים לא משדרים...

גם במקלט קיים מתנד המייצר את התדר הנקלט. הגלאי קולט את תדר המתנד המיוצר ע"י גלאי אחר.

פורסם

2. אני רוצה לשמוע מה אתם עושים עם הולנטיין שלכם כשאתם לא באוטו. שמים בתא כפפות? לוקחים אותו איתכם בתיק? יש נרתיק נשיאה מומלץ? אני לא כל כך מפחד מלהשאיר בתא כפפות לפחות כשאני במשרד כי החניה דיי מוגנת, השאלה מה קורה עם החום? יש מצב שהאוטו שלי 9-10 שעות עומד בשמש.

תודה.

יש לי נרתיק של מצלמה שמכיל את המכשיר יפה. התקנה קבועה מזמינה פריצה כי הי מסמנת שיש ברכב זה מכשיר שקרוב לוודאי שוכב בתא כפפות. לכן אני ממליץ להשתמש בחוט לא קפיצי שלו ולמשוך אותו לבד דרך סך שמש של נוסע. כמובן שיש להוריד את התושבת מהשמשה בעת עזיבת הרכב.

באשר לאיחסון באוטו כמובן שלא בתא כפפות אלא במקום פחות מובן מאליו מתא כפפות ומתחת למושב.

פורסם

בנוגע להתקנה קבועה, אני רק מתייחס להעברה של הכבל הלא קפיצי.

כלומר חיבור למתח רכב ומשיכה שלו לסך שמש. כלומר כשאני לא ברכב אני יכול להסתיר את הכבל מעל הסך שמש המקופל ככה שלא יראו אותו, וכמובן להעיף את התושבת מהשמשה...

• תוכן חדש...