Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלבים לגבי שידרוג המערכת ברכב שלי קיה ספיה שנת 96, רציתי לקנות סט קומפוננט של 6.5 אינטש לדלתות הקדמיות אבל התברר לי שאני יכול להכניס שם רק 4 אינצ' ואין לי מושג בנגרות ככה שאני לא רוצה להסתבך עם חיתוכים וכדומה, לכן חשבתי ללכת על סאבוופר במקום שני רמקולים קדמיים, כרגע יש לי שני 6X9 אחוריים אבל חסר לי באסים לכן חשבתי פשוט לשים סאב והוא ייפתור לי את הבעיות, אני גם לא מחפש משהו רציני, יש אחד של JBL באוטודיפו ויש לי הנחה של 50% עליו לכן זה משתלם לי.

העניין הוא שאני לא יודע אם הרדיו דיסק יספק לי מספיק עוצמה בשבילו ללא מגבר, אז אשמח לפתרון אם זה יעבוד

פורסם

לא תוכל לשים סאב ללא מגבר.

הרדיו דיסקים מוציאים הספק אפסי כמעט- 18 RMS, שממש לא יתאימו להגברת סאב.

מה שחשוב בסאונד ברכב הוא הבמה הקדמית, ולכן אם החורים בדלתות קטנים מדי- תלך למתקין שיעשה לך הגבהות מעץ MDF או בנייה אחרת וכך תוכל להתקין קומפוננט 6.5 אינצ'.

אם תרצה להשתדרג ולהשקיע יותר- תעיף את הרמקולים האחוריים, תקנה מגבר וסאב.

את הקומפוננט והסאב תגביר דרך המגבר, ככה לא יהיה חסר באס ואיכות הסאונד תשתפר מאוד.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני מבין אם ככה זה ייצא כנראה דיי הרבה לקנות גם סאב וגם מגבר וכרגע אני דל בכסף.

אז לפי מה שאתה אומר חשוב מאוד הבמה קדמית בסאונד במכונית כנראה משום כך אני לא מרוצה כלכך מהסאונד לרגע זה.

אז אם ככה כמה עולה לעשות את ההגבהות האלו בדלתות הקדמיות?

פורסם

תביא את המידות שלך לנגר, והוא יעשה לך טבעות פשוטות שיעלו כמה עשרות בודדות של שקלים.

אצל מתקין זה יעלה יותר- טבעות אסטטיות יותר,עבודה מדוייקת ומקצועית.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...