Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים וגמר חתימה טובה וצום מועיל.

ברשותי ניסאן סאני 94 ידנית מוזרקת.

כבר מעל לחצי שנה שהרכב סובל מסר"ק נמוך מיד לאחר הנעה בדרך כלל זה כאשר הרכב קר, זה קורה גם הרבה כשהרכב לא כל כך קר, נגיד אם אני מכבה את הרכב ל-20 דקות ומניעה זה גם קורה.

הטורים יורדים לכיוון 500 עד שאני נותן כמה מכות גז עדינות וזה מסתדר.

חצי שנה זה לא הפריע לי, עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן :twisted:.

אם יש איזשהו קשר אז הרכב גם לא מניע בפעם הראשונה כמעט תמיד, גם כשהמנוע חם.

לפני כמה חודשים הייתי אצל חברנו לפורום חיים יוד שמבצע את עבודתו בנאמנות רבה, הוא חיבר את הסורק אך לא הייתה שום תקלה, מה גם ש"מרפי" היה גם כאן והסל"ד לא נפל ל-500.

מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה.

תודה רבה.

פורסם

הטורים נמוכים מידי- מה שמעלה חשד לתקלה במנוע צעדים /בית מצערת /תקלה בחיישן טמפ' מנוע

ישנם רכבים שתקלה מסוג זה (מצערת /מנוע צעדים),לא תדליק בהם מנורת בדוק מנוע (אני עם האפלאוז 97 שלי לשעבר אכלתי מרורים עד שנמצאה הבעיה והחלפתי המון חלקים סתם).

קפוץ לחיים יוד שנית כדי לאבחן או השאר לו את הרכב ללינת לילה כדי שיוכל להניע בוקר כדי לעלות על התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תפקידו של הEGR להזרים גזים שרופים לסעפת היניקה על מנת למתן את טמפרטורת הבעירה ולמנוע היווצרות של גז NOX .

כאשר הEGR נמצא פתוח גם חלקית כתוצאה מלכלוך(פיח)בזמן הנעה יכול לגרום לתופעות אלו.

יש עוד מספר סיבות שיכולות לגרוםלתקלה זו אך כמו שאמרתי זו היא פעולה של שלב ראשון.

פורסם

הגורמים האפשריים לבעיה זאת ייתכן שחיישן טמפ המנוע תקין מבחינה אלקטרונית ולכן הסורק אינו מצביע על תקלה אך הוא יכול להיות תקוע במצב של מנוע חם כך כשהמנוע מתקרר אז אין המחשב מקבל נתון נכון מכיוון חיישן הטמפ ולכן אינו מספק כמות דלק המתאימה לטמפ המנוע.

יש עוד אפשות לבדוק אם המייצב טורים בבית המצערת מפוייח מאוד וחוסם כניסת אוויר חופשית במצב סרק דרך אגב כדי לבדוק אם אכן כך ישנו בורג אויר בבית המצערת הנל שניתן לפתוח מעט לטובת כניסת אויר מוסף (לבדוק כיוון הצתה).

שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה שמחתי לעזור אם תרצה הסבר ברור יותר ניתן להתקשר אליי למספר 0509345667 חיים

מכון "צח" קרבורטורים והזרקות דלק פ"ת סגולה

• תוכן חדש...