Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש להוסיף מגבר לא רציני מדי אבל גם לא זוועה במחיר שפוי בעיקר לרמקולים האחוריים בפונטו MK1 שלי (לא הרמקוליים המקוריים של הרכב), ואפשרות לחיבור גם לקדמיים שהם כן מקוריים אבל זה עדיין בסימן שאלה כי האיכות שלהם זוועה, אם המגבר יוכל לשפר במשהו אז אחבר גם אותם.

יצא לי לראות את המגבר הבא

zap.co.il/models.aspx?Sog...219083=1412263

אך לא מצאתי עליו חוות דעת כלשהן, מישהו מכיר את החברה? האיכות? משהו?

ברור לי שהוא לא ישתווה למגברים ברמות גבוהות יותר ושל חברות איכותיות הרבה יותר, אבל האם שווה להשקיע עליו את ה 500 וקצת שקל כדי לקבל איכות סבירה +?

פורסם

מותג מדבקה - יצור סיני עלוב למדיי מניסיון איתו

אמור לנו מה התקציב שלך ואנחנו כבר נמצא לך משהו נורמלי יותר.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

התקציב לא גבוה, סביב ה 500-600 שקל לכל היותר פלוס עוד גג 200 להתקנה וחיווט ומה שצריך.

כעיקרון ב 700 באוטודיפו יכלתי להשיג אותו עם ההתקנה והכל, אבל אם אתה אומר שלא שווה את ההשקעה אז לא, הסיבה היחידה שרציתי אותו כי הוא היחיד בתקציב הזה שהיה להם ויש לי תלושים שרציתי לנצל...

פורסם

+1 על המק אדיו בתקציב הזה

על הדרך המגבר נראה אחלה חיקויי של SOUNDSTREAM

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

לא הכי טוב שתצלצל ותשאל?

יש להם אחלה של שרות - דבר עם בחור בשם שרון ימצא לך משהו בתקציב + התקנה.

• תוכן חדש...