Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני שבועיים בערך קניתי hundai accent 2001 ואני מחפש מערכת ורמקולים קדמיים בשבילה,

אני רוצה להשקיע גג של גג 1500 כולל התקנה.

הרמקולים האחורים הוחלפו לא מזמן פשוט.

חשוב לי שהרדיו יהיה גם דיבורית BT כדי לחסוך בהתקנות ובעלות, זה נראה לי ממש נוח.

עדיף שיהיה בו גם USB אבל לא קריטי.

הציעו לי בחנות את ה

zap.co.il/model.aspx?modelid=730302

שזה LAC7900N LG

עם רמקולים של LG או של סוני פשוטים יחסית (עולים כ 250 שקל לטענת המוכר)

ב 1300 ש"ח למזומן כולל התקנה.

אחריות של 4 שנים על המערכת.

בזאפ יש ביקורת אחת על המערכת הזאת והיא:

אין שום אינדקציה (חוץ ממספר) על הטרקים ב-MP3, גם לא ספריה

קליטה של הרדיו על הפנים, כאילו שאני במנהרה כל הזמן...

הדיבורית כל-כך גרועה שהתקנתי דיבורית נוספת...

הכפתורים ממש קשים, תמיד יצא לך ללחוץ יותר מפעם אחת

אי אפשר לכוון ימין, שמאל, קדימה, אחורה ברמקולים (האה? כן! אי אפשר)

עוד מישהו מכיר את המערכת ויודע אם באמת זה כזה גרוע?

ושאלה אחרונה,

אם אני אקנה את ה zap.co.il/compModels.aspx?modelid=713408

שזה Kenwood KDCMP5039U שעולה פחות מ 700 שקל ואוסיף לזה רמקולים והתקנה אני מניח שאני אגיע למשהו בסביבות ה 1000 שקל זה יהיה טוב יותר או פחות טוב?

תודה!

פורסם

יש היום רדיודיסקים עם בלוטוט ב500 שקל חבל על הכסף.תנסה לנתב את הכסף שלך להוצאה מינימלית ולדרישות המדוויקות שלך.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אני הבאתי מחול את ה HU של ה LG .. , בארץ מבקשים עליה מחיר של 1200 ש"ח.. אני קניתי אותה ב 500..

אז ככה:

טיונר סביר מינוס , RDS פועל חלקית בלבד בזיהוי תחנות.

CD - סאונד סביר + יש טענה כי הוא קופץ למרות שאני אישית לא ראיתי את התופעה (אישתי טוענת שכן)

BT - דיבורית סבירה, שומעים נהדר, נשמעים לא הכי טוב (וזה ככה בכל הדיבוריות המשולבות שהמיקרופון תקוע על הפנל ), צריך קצת לצעוק כדי שישמעו אותך נורמלי. , BT אודיו עובד מעולה עם סאונד מצויין

USB , עובד מעולה סאונד מצויין ,

AUDIO_IN - טרם נבדק

הנדסת אנוש ו כפתורים , אישית לא אוהב , כי מדובר בכפתורים עם פונקציה כפולה , היינו כדי לקבל את הפונקציה השניה צריך לחיצה ממושכת אבל אחרי שמבינים את ה"רעיון" מתרגלים וזה לא כזה נורא.

סיכום: לא שווה יותר ממה שילמתי עליו , במחיר שנמכר בארץ אפשר היה לקנות את ה SONY 5700 , שהיתרון שלו היא באופציה לחיבור מיקרופון חיצוני , (וגם איפוד..)

• תוכן חדש...