Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי מאזדה לנטיס 323, שאני מפעיל מזגן לפעמים יש רעש של האלטרנטור ולפעמים לא.

במהלך נסיעה, יכול ליווצר מצב שפתאום יש רעש ואחרי חצי דקה של נסיעה הרעש מפסיק,

עכשיו חלק ממכם יגידו שברגע שהמדכס נכנס לפעולה אז ישנו תרעש אז לא,

כבלי הRCA לא מעוברים בכיוון המזגן אלה בצד השני של הרכב,

השתגעתי כבר מזה יש למישהו פתרון בשבילי?

תודה רבה וחג שמח.

נירן

פורסם

יכול להיות חיבורי מינוסים לא תקינים במדחס ובוונטה של מערכת המיזוג.

אולי גם במינוסים של הרדיודיסק והמגבר.

מתחדשת*

פורסם

בחיבורים של המינוסים של המגברים ושל הדאבל דין אני בטוח שהם תקינים. של המכלולים השניים שציינת אני לא יודע, אבל הכול מתפקד טוב, הונטה נדלקת אם היא לא הייתה מקבלת מינוס אז היא לא הייתה מתפקדת.

המינוסים של המגברים מברגי החגורה, אם חוטי 4 ג'יג כמו שתי החוטים של המגברים.

מקווה שיש לעוד מישהו עצות

תודה נירן.

פורסם

תבדוק איפה הRCA עוברים בתוך\מתחת לדשבוארד לפני שהם מגיעים לתעלה ותנסה לשנות מיקום. תנסה לחבר RCA באוויר מהHU למגבר ותראה עדיין הבעיה קיימת - רצוי שתנסה גם אם הכבל הקיים וגם אם כבל אחר . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אתה בטוח שזה מהאלטרנטור? היתה לי פעם חוויה דומה ובסופו של דבר התברר שהרעשים נובעים מהמיסב של המותחן של רצועת המזגן:roll:.

פורסם

הRCA מעוברים בתוך שרשורית בצד שמאול של הרכב(בצד הנהג),המפוח של המזגן מאחורי התא כפפות בצד ימין של הרכב,

והם לא קרובים על מנת שמתח המזגן יפריע לו ויעשה רעשים.

ו 205boy לא נראה לי שהכפתור של הווליום במערכת יכול להגביר תרעש מהמיסב של המזגן.

אם יש למישהו עוד משהו שיכול לפתור תבעיה השמח לקבל עצות,

בתודה נירן.

פורסם

תחבר כבל חשמל (כבל רמקולים גיד 1) דק בין הטבעת החיצונית של ה rca לבין הארקה של הרדיו דיסק או משו באיזור הרדיו דיסק שיתן 0 בצורה הטובה ביותר לכבל

ותחזיר את הכבל לחיבור שלו לרדיו דיסק בלי שהתנתק (מומלץ לשים סרט בידוד)

- תשתדל שהכבל שחיברת יגע רק בטבעת החיצונית של אחד מהפלאגים של ה rca מבלי לגעת בפין האמצעי של פלאג ה rca.

לפי דעתי זה יפתור את הבעייה

אשמח לקבל עידכון !

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...