Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלות על מונית

1- נניח שסיכמתי עם לקוח מחיר,ובסיום הנסיעה הלקוח דורש קבלה,האם מס הכנסה יכול להעמיד אותי לדין בגין אי הפעלת מונה

או שכל מה שמענין אותם זה הקבלה.?

2-בפנצר או תיקון גלגל או החלפת כלכל האם צריך לכייל מונה?

3-יש תקנה שחייב להתקין במונית לוחית באותיות עבריות ולטניות עם מספר רישיון מונית ושם נהג+כרטיס עם שם נהג

מהיכן אני משיג תלוחית ותכרטיס?

4-נכון הדבר שמונית לא יכולה להיות מונית לאחר 12 שנים?כלומר מונית ששנת יצורה 96 לא יכולה להיות בכבביש?

פורסם
שאלות על מונית

1- נניח שסיכמתי עם לקוח מחיר,ובסיום הנסיעה הלקוח דורש קבלה,האם מס הכנסה יכול להעמיד אותי לדין בגין אי הפעלת מונה

או שכל מה שמענין אותם זה הקבלה.?

2-בפנצר או תיקון גלגל או החלפת כלכל האם צריך לכייל מונה?

3-יש תקנה שחייב להתקין במונית לוחית באותיות עבריות ולטניות עם מספר רישיון מונית ושם נהג+כרטיס עם שם נהג

מהיכן אני משיג תלוחית ותכרטיס? גש לכל חנות למתנות לגברים, ובקש לחרוט כרטיס כזבה. ישנה חנות כזו בקניון מלחה בים, קומה ב' או בת"מ י-ם קומה ב' (קומה מתחת לרציפים). לגבי שאר הארץ אין לי מושג.

4-נכון הדבר שמונית לא יכולה להיות מונית לאחר 12 שנים?כלומר מונית ששנת יצורה 96 לא יכולה להיות בכבביש?

באדום מה שאני יודע...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

1- אם סכמת עם הלקוח לא להפעיל מונה אתה יכול, אבל ע"פ החוק אתה צריך להדפיס לו קבלה על הסכום ששילם לך , יש אפשרות כזו במונה , בסוף הנסיעה אתה רושם את הסכום והוא מדפיס קבלה.. כל הכנסה של כסף דורשת ממך לתת קבלה ללקוח (מס הכנסה)

2- בעקרון אין שום חוק כזה ,

3- אמור להיות רשום שם הנהג, שם בעל הרכב ומס' מונית . אם אתה צריך פנה עלי בהודעה פרטית אני יפנה אותך ..

4- אני לא מכיר דבר כזה, אוליי אתה מתבבל עם המס' על המונית , זאת אומרת : שאתה קונה מונית חדשה אתה משלם על הרכב ללא מס' (כי זה רכב ציבורי), כלומר מרצדס חדשה שעולה לאדם רגיל 300 אלף, כמונית אתה תקנה אותה ב120 אלף ..

מה שאומר אם אתה רוצה להפוך אותה לפרייבט רגיל (לא מונית) אתה צריך לשלם את המס' שכביכול המדינה שילמה לך , לאחר 10 שנים אתה יכול להפוך אותה לפרייבט בלי לשלם מס' , כנ"ל לגבי רכב נכה או כל רכבה שמחירו מסופסד מהמדינה..

מקווה שעזרתי דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מתוך אתר משרד התחבורה:

לא יינתן ולא יחודש רשיון רכב לסוגי הרכב הבאים:

למונית - בתום שתים עשרה שנים משנת ייצורה.

המבקש חידוש רשיון לרכב מיושן, למונית בתום עשר שנים משנת ייצורה יציג לפני הבדיקה תעודה מאת מוסך מורשה בנוסח שקבעה הרשות, כי הרכב נבדק תוך שלושה חודשים לפני מועד הבדיקה ונמצא במצב מכני תקין

רשיון לרכב מיושן ולמונית בתום עשר שנים משנת ייצורה יהיה לששה חודשים בלבד

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...