Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב עקרו מראה לרכב נכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הרבעית עקרו מראה לאחד מרכבי המשפחה. הפעם קורבן היה רכב של אבא שלי נכה - וולוו 940 הישנה.

בנוסף קיבלנו בונוס שריטות על הדלת כחלק מאותה עיסקת חבילה.

על רכב יש סמלי רכב נכה.

כמובן, שביום יום שורטים ללא הפסקה את הרכב, במיוחד צד שפונה לכיוון מדרכה.

להלן מצורפות תמונות.

זה היחס לנכה שנותנים תושבים מקומיים בעפולה, רשויות כמובן לא עושות דבר, כמובן שאנחנו לא מצפים מהם שיעשו יותר כי כאן אזרח רגיל רק פרה שניתן לחלוב ממנה מיסים, ובעפולה כניראה נכה שאפילו מיסים אי אפשר לקחת ממנו, מצאו לא שימוש אחר בתור חייה שנועדה להיות חיית שעשועים למטרת התעללות וונדליזם עבור פושעים.דורות של פושעים איפשרו לאמן על בריאותנו ורכושנו רשויות המדינה.

בינתיים אני עובר על הקלטות ממצלמת אבטחה ומנסה לאתר את מי שביצע את המעשה.

BrokenMirror_01.jpg

BrokenMirror_02.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סתם שאלה. מה קשור לנכה? זה קרה לכם כמה פעמים? אולי יש למישהו בעיה איתכם והוא עושה את זה בכוונה.

בכל אופן, זה יכול לקרות לכל אחד. אם אתה נכה, בריא, צעיר, מבוגר, תימני , אשכנאזי ומרוקאי.

פורסם

tzvipper, גם אם תוכל להוציא את ההקלטות ואפילו תווי פנים של הונדליסט בטח יהיה קשה למצוא אותו ללא השקעה בחוקר פרטי (בעלות של 1,000 מראות לוולוו). דרך אגב, הבחור שהמלצת לי עליו אמור לבצע אצלי את ההתקנה בימים הקרובים. אני מודה לך שנתת לי את הפרטים שלו והכל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אולי זה שכנים שיש לך סיכסוך איתם?

יש שכנים שבאופן קבוע מזיקים למשפחתי בדרך זו או אחרת. כרגע הם חשודים עיקריים למעשה ונדליזים המתואר בשרשור הזה.

סתם שאלה. מה קשור לנכה?

בכל אופן, זה יכול לקרות לכל אחד. אם אתה נכה, בריא, צעיר, מבוגר, תימני , אשכנאזי ומרוקאי.

יש הבדל בין נכה לאדם אחר שהוא בריא. מעבר לטרטור ועגומת נפש שמרגיש אדם בריא, יש לזכור שנכה הוא אדם חולה, שגם ככה סובל ממחלותיו מידי יום. אבא שלי נכה ניידות עם שיתוק רגליים, (לכן גם סמל נכה כזה ולא עם שלוש נקודות), מכונית בשבילו זה לא מותרות אלא רגליים - חלק מהגוף. כאשר מישהו פוגע ברכב נכה, הוא למעשה פוגע לא רק באדם חסר ישע, אלא ממש פוגע בגוף שלו. שני מראות צד חיצוניות רשומות ברישיון שלו כתנאי להיתר נהיגה. בכך שהם עקרו אחת המראות, הם למעשה שמו את אבי למאסר.

כך במקום שמי שעושה את זה נכנס למאסר, יוצא במקרה הזה שמי שנכנס למאסר זה הקורבן. זה דבר טבעי במדינה הזאת, מבחינת רשויות האשם היחידי הוא תמיד הקורבן עצמו.

איזה מן בן אדם צריך להיות כדי לפגוע ברכב של נכה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סוג של בן אדם שחונה בחניית נכים עם תו מזוייף.

סוג של בן אדם שחונה בדאבל פארק בשעות שיא

סוג של בן אדם שפורץ לבית של אישה בת 76 שכמה יום לפני מהשבעה.

סוג של בן אדם שמבצע עבודה ולא לוקח עליה אחריות

סוג של בן אדם שנדחף בתור של 150 איש כי "חבר/ה שלו בהמשך"

סוג של בן-אדם שעושה ס"דים עם האופנוע 50 סנ"ק המת'וקמק שלו עם רגזוז לחץ בשתיים בלילה.

להמשיך?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...