Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סאב kicker es שניקנה לפני חצי שנה פחות או יותר ובזמן האחרון צצה בעיה שכאשר אני מגביר את המוזיקה הסאב מתכבה למרות שמתי שאני שומע את המוזיקה בעוצמה נמוכה הסאב עובד כרגיל רק כאשר אני מגביר הוא מפסיק לעבוד והמגבר מראה שיש עומס יתר בדקתי את הסאב ברכב אחר בחיבור למגבר אחר והוא עשה את אותה הבעיה ניגשתי אם הבעיה הזו לחנות שרכשתי לאחר בדיקה של הבעיה ופתיחת הסאב התכנאי אמר שאין לו מושג מה הבעיה שהכול ניראה מולחם ותקין ושהוא ישלח אותו ליבואן לבדיקה של הבעיה ואמר לי לחזור תוך שבוע היום כאשר חזרתי ראיתי את הסאב שוכב בצד מאובק ולא ממש ניראה לי שהם שלחו אותו לבדיקה והמנהל המקום התחיל לתרץ שאין אחריות על הדברים האלו ויש רק שרות וזה לא מה שהוא אמר לי מתי שקניתי את הסאב והוסיף שהסאב פגום ואין מה לעשות אם זה

מישהוא אולי בכול זות יודע אם הבעיה הזו ניכללת באחריות של kicker או שאין לי מה לעשות אם זה

תודה

***אתה מתבקש לרשום עם סימני קריאה, להבא הודעות כאלו ימחקו***

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

קניתי ברחובות בחנות על גלגלים מובר למגבר

mac audio zx4200

ל2 יציאות בגישור

פורסם

על גלגלים הידוע לשימצה,אי אפשר לצפות ממנו להרבה זה ידוע

תנסה ליצור קשר עם היבואן הרשמי אפריל טקליין פה

ותחכה מהם לתגובה.

פורסם
על גלגלים הידוע לשימצה,אי אפשר לצפות ממנו להרבה זה ידוע

תנסה ליצור קשר עם היבואן הרשמי אפריל טקליין פה

ותחכה מהם לתגובה.

קצת תמוהה לי הודעה כזאת מפי חבר פורום שנמצא פה יום וחצי.:roll:.

אולי תועיל בטובך להעמיד דברים על מנת שנוכל להבין מה פשר ההודעה הזאת?

על סמך מה אתה כותב את דבריך ששוללים בית עסק מסויים, תוך כדי שאתה משמיץ אותו בפורום הפתוח לקהל הרחב?

ולמען הסר כל ספק, אין לי שום קשר ולו הרופף שברופפים לבית העסק המסויים הנ"ל.

under construction..

פורסם
אם אמרו לך שאין אחריות אז החנות לא חייבים לתקן לך את הסאב ,אבל כמו שכתבו אולי היבואן יעזור

הבעיה שמתי שקניתי הוא אמר בבירור שיש אחריות לשנה ולא הזכיר את המילה שירות ולא קיבלתי שום טופס אחריות רק את הקבלה עצמה שלפי הדברים שלו זו האחריות גם בפעם הראשונה שהגעתי אליו אם הבעיה הוא לכך את הסאב ושלח אותו לתיקון ולא הזכיר מילה על שירות או שאין אחריות רק לאחר שהגעתי בפעם השניה לקחת את הסאב וראיתי שהוא לא עובד הוא פתאום התחיל להגיד שאין אחריות ויש שירות של היבואן

מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדל בין שירות? לאחריות?

פורסם

אחריות זה שמתקנים לך בלי כסף שירות זה שמתקנים לך עם כסף . אתה בטוח שאמרו לך שיש לך אחריות ?

כי כנראה שאין לך אחריות , וחוץ מזה שלחת פעמיים את הסאב לתיקון ? או ששמת אותו ובאת לקחת אחרי שבוע ?

-

פורסם

לרוב, על רמקולים אין אחריות פרט לפגם בייצור.

לכן, ברוב המקרים בהם נגרם לרמקול נזק כתוצאה משימוש ולא כתוצאה מפגם במוצר עצמו, היבואן מעניק שירות תיקונים בתשלום.

ולפי כך, מדובר על שירות ולא על אחריות.

under construction..

פורסם
קצת תמוהה לי הודעה כזאת מפי חבר פורום שנמצא פה יום וחצי.:roll:.

אולי תועיל בטובך להעמיד דברים על מנת שנוכל להבין מה פשר ההודעה הזאת?

על סמך מה אתה כותב את דבריך ששוללים בית עסק מסויים, תוך כדי שאתה משמיץ אותו בפורום הפתוח לקהל הרחב?

ולמען הסר כל ספק, אין לי שום קשר ולו הרופף שברופפים לבית העסק המסויים הנ"ל.

איך משך הזמן שלי בפורום מעיד על הנסיון שלי עם אבי מעל גלגלים?

בכל מקרה לשאלה שלך אני גר באיזור רחובות,לי אישית היה איתו נסיון לא נעים(פעמיים) ממוצרים שנקנו והותקנו בזמנו על ידו,

ואני מכיר לפחות עוד 20 אנשים מהאיזור שנתקלו בשירות קלוקל,לא הייתי מלעיז סתם ללא כל סיבה,

בכל מקרה מנסיון שלי איתו עדיף להימנע מלרכוש דרכו.

פורסם
אחריות זה שמתקנים לך בלי כסף שירות זה שמתקנים לך עם כסף . אתה בטוח שאמרו לך שיש לך אחריות ?

כי כנראה שאין לך אחריות , וחוץ מזה שלחת פעמיים את הסאב לתיקון ? או ששמת אותו ובאת לקחת אחרי שבוע ?

לא לקחתי את הסאב פעמיים לתיקון אלה שמתי ובאתי לאחר שבוע לקחת אותו ,שבוע שעבר שהגעתי הם בדקו ובגלל שלא הצליחו לתקן שלחו אותו ליבואן ולא הזכירו שום דבר על שירות היום באתי לאסוף אותו לאחר שהתקשרתי אליהם ואמרו לי שהוא חזר מתיקון ורק כאשר הגעתי ראיתי ששום דבר לא השתנה ונישארה אותה הבעיה

• תוכן חדש...