Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המעבר שלי ל-CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעט ה HU שבאמת ימים יגידו ואולי גם אני אעבור אליו. הבחירה ברכיבים באמת מושכלת. יפה מאוד.

תתחדש !!

אבל למה צריך שתי פרוססורים למה ??:lol:

...CASKA for life

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חגי,

יכול להיות שאני טועה אך אני מעדיף שפרוסור יעודי, שכול עוצמת העיבוד שלו מכוונת לזאת, יבצע את

כל העבודה מבלי להעמיס על המחשב. גם ככה אני מתכוון להעמיס עליו מספיק. כרגע המחשב רק מעביר

את האות לביט 1 ללא כל שינויים. הדבר נותן לי שקט נפשי ביחס לאינטגרציה של כל פעולות הפרוססור.

(מי כמוך יודע, עברתי על כל השרשורים שלך בקפיידה).

יתכן שאני טועה, מצד שני יתכן שלא:wink:

אלי

פורסם

אלי - תתחדש ותהנה :-P

אם איזזה גרסה של הBIT ONE אתה משתמש ?

איפה כל העסק יושב פיזית ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני מנגן FLAC עם GPS ו +- 20 פלאגינים (כשאחד מהם הוא כמו עשר, ה ARC) ולא עובר את ה 20% ניצול מעבד. ויש לי 8 יציאות RCA כשכולן עם יחס אות לרעש מעל 120DB. וזה לא משיקולי עלות כי לא חסכתי שקל, פשוט אין צורך. אם זה טוב לאולפן שמקליט את המוזיקה, זה מספיק טוב לרכב שלי..

אם יש דבר שאני מתחרט עליו ומתכוון לשנות בעתיד הקרוב זה שכרגע אין אספקת מתח עצמאית לכרטיס קול. לא שאני חושב שאני ארגיש הבדל אבל אם כבר SQ אז עד הסוף.

...CASKA for life

פורסם

אני עובד עם ה1.5 , הגרסה המתוקנת, בינתיים זה עובד להפליא ללא תקיעה אחת ולא משנה מה עשיתי לו:-P

הביט 1 מותקן ליד המגברים, היכן שישב הפרוססור של הP9 והמחשב עצמו מתחת לכסא הנוסע.

החיבור לכרטיס הקול (שיושב ליד הביט 1) הוא באמצעות כבל USB וממנו עם סיב אופטי לביט 1.

אחחח רק מכמות הבשר שאכלנו לפני עליתי עוד 2 קילו, לא יודע איך היה לנו כוח לעבוד8).

אלי

פורסם

עבודה יפה!

איך הסתדר העניין של חיבור הספק לרכב? האם כיבוי פתאומי של הרכב לא יפגע במחשב?

איך אתה מדליק ומכבה את המחשב?

והאם הזמנת את המסך מהקישור או שיש ייבוא לזה בארץ? (מחפש כזה בנרות..)

פורסם
אני מנגן FLAC עם GPS ו +- 20 פלאגינים (כשאחד מהם הוא כמו עשר, ה ARC) ולא עובר את ה 20% ניצול מעבד. ויש לי 8 יציאות RCA כשכולן עם יחס אות לרעש מעל 120DB. וזה לא משיקולי עלות כי לא חסכתי שקל, פשוט אין צורך. אם זה טוב לאולפן שמקליט את המוזיקה, זה מספיק טוב לרכב שלי..

אם יש דבר שאני מתחרט עליו ומתכוון לשנות בעתיד הקרוב זה שכרגע אין אספקת מתח עצמאית לכרטיס קול. לא שאני חושב שאני ארגיש הבדל אבל אם כבר SQ אז עד הסוף.

יש לי רק שאלה קטנה, כמה שערות לבנות יצאו לך עד שהגעת ליציבות יחסית, תן לי לנחש הרבה:-D

זה הדבר שרציתי בכל כוחי להימנע ממנו ולראיה המערכת היומה הראשון עבדה ולא רע בכלל מלבד כיוונים שצריכים

להתבצע בכל סט אפ חדש.

אין לי הרבה זמן ומספיק ידע להיכנס לעומק התיכנות, הקינפוג, אינטגראציה וכד'.

גם את האיכות הסופית של הסאונד צריך לקחת בחשבון.

דני הזמין את המסך מחול, בארץ אין לו נציגות ואי אפשר לקנות אותו פה.

ספק הכוח הוא ספק יעודי לרכב שמבצע כיבוי מסודר של המחשב כשהרכב מתכבה (ע"י REMOTE שמחובר אליו).

אלי

פורסם

דבר ראשון - תתחדש וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה.

מצד אחד, מחשב מודרני יכול להתמודד בלי שום בעיה עם כמות העיבוד הנדרשת למערכת ברכב.

מצד שני, ה bit1 נותן פיתרון מוכן ללא צורך בהתעסקות עם בחירת plug-ins ושלל הגדרות של סביבת העבודה וללא צורך בכרטיס קול מרובה יציאות.

כל אחד ומה שנוח לו. (אני דווקא הייתי הולך על עיבוד במחשב - גמישות אינסופית).

לגבי winamp - בעיה ידועה בעניין השליטה בווליום. אבל אם אתה כבר הולך על 'דיבור ישיר' עם כרטיס הקול, ניתן לעשות זאת באמצעות asio plugin for winamp.

יש לפתוח את הקובץ באמצעות winrar או 7zip ולחלץ מהספריה bin\SSE2 את ה-dll ל C:\Program Files\Winamp\Plugins

לאחר הפעלה מחודשת של winamp ניתן יהיה לבחור בתצורת ASIO אמיתית תחת plugins->output.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מדובר בתורה שלמה שהייתי צריך ללמוד לבד מאפס. מה שערות לבנות ? נשארו לי רק 3 שחורות..

היום אני יכול להרים סטאפ כזה מאפס ביום אחד. ואז יום קונפיגורציות ל RR אצל אופיר..

...CASKA for life

פורסם

אם הביט אונו ממלא את תפקידו כמעבד לא קצת מיותר לרכוש כרטיס קול ברמה הזו ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...