Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המעבר שלי ל-CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי העברית

ראיתי שאתה משתמש בelite lite אז הבעייה בעברית נובעת מזה שהם משתמשים בפונט ספציפי

הנה הפונט עם אותיות בעברית מarial

http://clickit.ort.org.il/files/upl/858904808/732438439.rar

תפתח אותו לתיקיית הפונטים של הווינדוס ( תעבור על הקודם ) וזה אמור להסתדר

דרך אגב אם כבר השקעת על כל המחשב למה באחד הרכיבים החשובים חסכת?

הm2 הוא אחד הספקים הכי פשוטים היום

לדעתי אם אתה מרים מערכת כזאת יש לך אופציות הרבה יותר איכותיות ( במחירים לא כל כך בשמיים.. )

גם המארז נראה פשוט יחסית

הייתי לוקח את אחד מהמארזים של mo-co-so , הם נראים קצת יותר רציניים לדעתי ( למרות שאין לי ממש נסיון עם אף אחד מהמארזים האלה )..

בנוסף , להזמין מmp3car זאת אחת הטעויות

התודעת שירות שלהם ברצפה - תקרא בפורום שלהם אפילו..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופיר, תודה רבה על הפונט, מחר על הבוקר הוא אצלי ברכב:-P

עופר, היתרון בשימוש בכרטיס קול של רולנד שהוא יכול לעבוד על ביט רייט יותר גבוה

ממה שאפשר להוציא דרך היציאה האופטית של לוח האם, מה גם שבניגוד למחירו בארץ,

בחול הוא זול הרבה יותר.

אני יודע שהM2 מהיותר פשוטים אך זה מה שנכנס לי במארז. בכל מקרה יש לי M4 ממתין בבית

למקרה שיהיה צורך בו.

מבחינת המארז הוא מאוד קומפקטי ונכנס בול מתחת לכסא. הוא בערך באותו הגודל

של הDSP של הP9

אלי

פורסם

ע"פ הנתונים של אינטל, כרטיס הקול המובנה תומך עד 192kHz/32bit - לא נראה לי שבנקודה זו היציאה הדיגיטאלית שלו נחותה במשהו.

היתרון בכרטיס החיצוני הוא בעיקר שעון פנימי אמין יותר אשר מאפשר העברת נתונים ללא jitter.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אופטי זה אופטי, הויכוח מיותר. אם הסיגנל מגיע מקצה לקצה ומפוענח אזי הוא הגיע ב 99.9% בשלמותו. גם אם יש איזשהו הבדל הוא בוודאי לא יורגש. העניין החשוב יותר הוא למה אתה צריך ל"שדרג" את הצליל ל 24BIT אם הוא לא מוקלט כך מלכתחילה ?

אתה לא שומע SUPER AUDIO CD ולא DVD-AUDIO או אפילו BLURAY אז למה אתה צריך 24BIT ? זה פילטר מיותר שאיך שלא תסתכל על זה "ממציא" סיגנל בעזרת אלגוריתם מתוחכם שהוא כביכול "רעש" מיותר שאתה מוסיף לצליל.

מאחר וזה כבר מותקן, תנסה לעבוד ב 44KHZ (נשמע קצת נכון ??) עם קובץ FLAC ותראה שאין שום ירידה באיכות, אולי להפך..

...CASKA for life

פורסם

אני עדיין בשלב הבדיקה, קודם צריך לכוון כמו שצריך את כל הסט אפ החדש ואחר כך

להתחיל לבדוק מחדש.

בכל מקרה הכוונה שלי היתה לעקוף את כל הדרייברים של הווינדוס ולהעביר ישירות את הסיגנל

לביט 1 ללא שום שינוי(המרה ישירה של PCM ישירות ליציאה הדיגיטאלית של הכרטיס),

ל מעבר לכך ואת זה אני חושב שהכרטיס עושה על הצד הטוב ביותר.

מבחינת העלות יכול להיות שישנם כרטיסי קול זולים יותר אך לא את זה אני מחפש:wink:

אלי

פורסם

דווקא מתחילים לצוץ בזמן האחרון יותר ויותר תכנים אשר מופצים באיכות גבוהה, אז למה לא להיות מוכנים?

אני בדיוק הורדתי הופעה של דיאנה קרול בפורמט בלו-ריי וממש לא הייתי מתנגד לשמוע אותה על איזה carpc :wink:

אי אפשר לבחור באיזה תדר דגימה לעבוד - הדבר נקבע ע"י התדר שבו הוקלטה הדגימה, אלא אם כן מבצעים upsampling שהוא מיותר לחלוטין ולא מוסיף שום דבר (חוץ מלפני עיבוד כבד, שאז יש לכך יתרונות).

לכן, כאשר אנחנו שומעים CD תדר הדגימה יהיה 44.1 בעומק של 16 ביט גם אם הממיר שלנו יכול לעבוד בתדר גבוה פי 10. אם 'נכריח' את כרטיס הקול לנגן בתדר דגימה גבוה יותר, נשמע את הדגימה מתנגנת 'בהילוך מהיר'.

וכמו שאמרתי, למרות שדיגיטאלי זה דיגיטאלי וכל 0 ו-1 מגיעים כמו שהם, עדיין יש חשיבות מכרעת לתיזמון שבו מגיעות חבילות המידע האלה.

בכרטיסי קול מקצועיים, השעון אשר שולט בקצב הדגימה, הרבה יותר יציב מאשר שעונים של כרטיסים מובנים (חוץ מבכמה לוחות-אם ישנים שכבר עברו מן העולם).

למי שבאמת רוצה כרטיס עם שעון יציב כמו אבן, שיקנה RME או Lynx.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

במילים אחרות, כמו שכבר ציינת, jitter.

זאת אחת הסיבות שבגללה בחרנו בכרטיס הנ"ל.

זה מה שגורם להמרה הישירה ליציאה הדיגיטאלית (ולכניסה של הביט 1)

להיות מדויקת יותר מהכרטיס קול המובנה של המחשב.

אלי

פורסם

אלי

למען ההגינות - תעשה את הניסוי הבא

תנסה פעם אחת לשמוע דרך היציאה האופטית של לוח האם ופעם אחת דרך היציאה של הכרטיס

הלוח אם עובד ב48 והכרטיס קול ב96 עד כמה שידוע לי.

מה שאני רוצה לדעת זה אם אתה תהיה מסוגל לעמוד על הבדל כלשהו...

לדעתי לא - עד כמה שאני יודע, רוב אולפני ההקלטות עדיין לא מקליטים בכזו רמה, אז למה שתצליח לנגן בכזו רמה? וגם אם כן - אני ממש בספק אם האוזן האנושית מסוגלת להבדיל ברמות כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אל תחשוב שלא חשבתי על זה ואני מתכוון לנסות את זה אך קודם כל

המערכת צריכה כיוון מחדש, גיינים ותיקוני אקולציה.

אחרי שאגמור את כל הכיוונים והמערכת תישמע לשביעות רצוני אתחיל

לבצע ניסוים כשהראשון יהיה הסרת כרטיס הקול.

מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי?

בכל מקרה, תקרא את התגובה האחרונה של צבי, אני מסכים איתו במאה אחוז,

צריך רק לבדוק עם זה שמיע, לדעתי כן.

אלי

פורסם

אני עדיין חושב שזו הגזמה וגם אמרתי את זה ללאון

העניין הוא שבמערכות ברמות האלו ההגזמה הזו היא חלק בלתי נפרד מהעניין.

וכן - אני מוכן להשתתף בניסוי אני מוכן להשתתף בניסוי אני מוכן להשתתף בניסוי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה קטנה לי אליך

למה בחרת E7300 עם לוח של אינטל ולא E5400 עם לוח של גיגהבייט/אסוס?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עוד אחד מהתחום SQ של התחביב שלנו עבר ל-CARPC :wink:

קודל כל מזל טוב, ובהצלחה בהמשך הדרך

ומגיע זמן כבר לערוך את החתימה 8)

לגבי מעבד קול וכרטיס קול. אני הבנתי ש-BITONE הוא רק לצורך נוחות ולא איכות, לא?

פורסם
שאלה קטנה לי אליך

למה בחרת E7300 עם לוח של אינטל ולא E5400 עם לוח של גיגהבייט/אסוס?

במילה אחת..................ככה.

חיפשתי פלטפורמה מספיק חזקה בשבילי ולא מעניין אותי שיש עוד X דגמים של מעבדים

ו-Y דגמים של לוחות אם.

אדגר, נכון שיקול הנוחות היה מרכיב חשוב בבחירה שלי בביט 1 מול זדאראס אדיר של

הפעלת CARPC מבוסס מחשב בלבד אך היה גם שיקול של איכות.

אני מאמין שהביט 1 נותן תוצאה סופית איכותי הרבה יותר מאשר CARPC.

אני בטוח שניתן להשיג את הרוב גם ע"י CARPC אבל כרגע אין לי זמן וכוח

להיכנס לזה.

את החתימה אערוך מחר, היום אני כבר מת:silly:

אלי

פורסם

מאחל לך שלא תיתקל בבעיות האמינות בלוחות של אינטל, לי נשרפו שניים כאלו במחשב (כשהם עוד היו במסגרת האחריות), מזל שהיו לי פריבילגיות מהעבודה (טכנאי מחשבים) והחלפתי לגיגהבייט.

בכל מקרה, אני רוצה לשמוע ובמיוחד לראות במפגש הבא

תתחדש:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...