Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הנה מה שתכננתי לשים ברכבי (אוודי A3)

רדיו דיסק Pioneer DEH-690UB

קומפוננט קידמי מורל הייבריד 5.25

אחוריים JBL GTO937 100WRMS 6X9

סאב JBL 1202D 300 WRMS עם תיבה מקורית

מגבר: JBL GTO 1004 מגבר עם 4 יציאות כל יציאה 100 וואט אר אמ אס.

מונובלוק: JBL GTO3501 מונו של 300 RMS ב2 אום.

כל זה יותקן בגריז באופן מצועי עם חיווט 4 גייג' ועם קבל.

מה דעתכם על הסט אפ? :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

היי,

כמה נקודות:

1. אתה בטוח שלא ניתן להכניס 6.5" בדלתות ? אני כמעט בטוח שכן. ההבדל שמיע ושווה את המאמץ.

2. ההייבריד סט מעולה רק שים לב שיש גרסא חדשה ושאותה אתה מקבל.

3. הקבל בהחלט מיותר, בעלות שלו הייתי משדרג את המונו לאחד רציני יותר ולא בהכרח של JBL. כמו למשל זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143145

4. לדעתי יש סאבים טובים יותר בתקציב שלך ואם זה אפשרי מבחינתך הייתי הולך על סאב משומש ברמה גבוהה יותר.

אפשר גם להחליף את שניהם בחבילה אחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280369

...CASKA for life

פורסם

תודה רבה על התגובה קודם כל נימיקיפוד! עכשיו:

1) זה הוא הדגם הישן של הA3 שנת 2001 כשהבעלים של גריז אמר לי (שהוא גם חבר טוב) שבדרך כלל נכנס שם 4 ואפשר להכניס 5.25 עם הרבה מאמץ, יכול להיות שהוא טועה?.

2) אשים לב לכך.

3+4) תראה אני שומע בעיקר מזרחית ואני ממש לא חובב סאבים מושבע, אני מחפש את הבום הקטן שטיפה ירעיד לי את האוטו כשצריך ולא איזו מפצלת, הבנתי שהJBL יכול לספק את האיכוש שזה מה שני מחפש, האם זה ככה?

בתודה נבו! :-P

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הוא לא טעה

יש לי A3 2003 וגם שם אפשר להכניס רק 5.25 וגם זה בהתאמות וקיבוע נכון

6.5 רק בבניה\קיק פאנל

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אכן כן, עוד מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט אפ. אני מזכיר זה אוטו קטן בלי הפרדה של הבגז' מחלל הרכב כך שהסאב אמור לעשות אחלה עבודה

פורסם

המורל קצת לא מסתדר לי עם האופי של שאר הרכיבים

הרץ היי אנרג'י דווקא כן

סאב,בתור משהו זול וטוב סרווין ווגה,למרות שהסדרות החדשות לא ברמה של הישנות עדיין זו חברה שגדולתה בסאבים ובהחלט סאב שתמיד נעים לשמוע

ולA3 יש אחלה אקוסטיקה :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

למה דווקא הרץ? מה לא נכנס טוב עם המורל? האם יש הבדל ענק בין ה5.25 ל6.5?

• תוכן חדש...