Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! אחיין שלי השבוע בן 7 והחלטנו לרכוש לו פלאפון.מאחר וזה נראה לי מטופש לחלוטין לתת במתנה לחברת סלולר 600+ ש"ח החלטנו לרכוש אותו באחת מהחנויות.

ניסיתי בדווידקה(רחוב נביאים ירושלים) והטלפון היחיד שענה לדרישות תקציב שלי היה נקויה 1200(טלפון שחור לבן שהתלהבתי ממנו בכיתה ו).

השאלה שלי היא איפה עוד ניתן לרכוש בירושלים פלאפון חדש וזול(עד 300 ש"ח).

תודה לכול המגיבים:D

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

יש 5 חנויות במרכז העיר , 3 ליד הדוידקה , אחד 50 מטר משם ברחוב יפו לכיוון השוק.

לדעתי אתה לא תמצא משהו סביר במחירים הנל, אולי שווה לבדוק ברשתות הסלולריות , הם מוכנים לתת חינם כול עוד יש התחיבות.

אודי A4

דימה.

פורסם
יהם מוכנים לתת חינם כול עוד יש התחיבות.

זה לא חינם, זה מחיר מלא + איום של תוספת קנס בריבוע אם תתנתק לפני הזמן.

המחיר המלא יהיה הרבה יותר מ-300-400 שקל.

הקנס בד"כ עולה הרבה יותר ממחיר המכשיר בלבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר אני מודע לבירוקרטיה , אבל לפני כמה חודשים נגמרה לי ההתחיבות.

בכול מקרא היתי צריך מכשיר נוסף , ניתקתי את הקו שלי , במקום לקחתי התחיבות חדשה עם אותו תוכנית + קיבלתי מכשיר מתנה.

אם קצת רצון אפשר להוציא מהם דברים בחינם.

אודי A4

דימה.

פורסם
זה לא חינם, זה מחיר מלא + איום של תוספת קנס בריבוע אם תתנתק לפני הזמן.

אתה יכול לקנות גם מכשיר במזומן ללא התחייבות עם קו טוקמן/איזי/ביג טוק או ללא קו כלל, זה לא בעיה אם אתה מוכן לשלם את מלוא הסכון במזומן. אפילו אם אתה מוכן לשלם חלק מהסכום במזומן, אתה יכול להנות מתוכנית יותר זולה עם פחות התחייבות (ככה רכשתי נוקיה 5800 באורנג').

העניין הוא שלרוב המחיר יהיה יותר גבוה מאשר בחנות פרטית, וגם המבחר המכשירים הזולים והפשוטים יהיה דל יותר, היות והחברות שמות דגש על מכשירי דור 3 יקרים עם התחייבות לחבילה. כמו גם לא תמצא שם נוקיה 1200 (שמעולם לא שווק רשמית בארץ).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Ave + Fat Bastard,

תקראו מה כתב פותח השירשור:

מטופש לחלוטין לתת במתנה לחברת סלולר 600+ ש"ח החלטנו לרכוש אותו באחת מהחנויות.

למרות שאתם יודעים שבחברות הסלולר העיסקה יקרה יותר, אתם מציעים לו את העיסקה שהוא פסל.

חברות הסלולר אוהבות אנשים כמותכם שנפלו למלכודת המכשיר חינם תמורת התחייבות.

פרייארים רק מתחלפים זה לא רק במכוניות.

כל חברה תשמח לתת מתנה שתאזוק אותך לתשלומים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה לא לנסות ביד2?,

כמה דוגמאות : (עד 350 ש"ח איזור ירושליים)

בלקברי בולד 9000 (חיקוי) - http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2554075&Code=b71e1050230a4511a0c40676d1ad5a91

מיני אייפון - http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2612502&Code=b71e1050230a4511a0c40676d1ad5a91

מוטורולה K1 - http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2581061&Code=b71e1050230a4511a0c40676d1ad5a91

יש מלא סוני אריקסונים,נוקיות,מוטורולות וכו'...

נ.ב

איך אני אוהב את אלה שרושמים פלאפון תקין עובד מצויין 2 ג'יגה זכרון, אה כן, רק המסך שבור. :|

פורסם

אמיר בפעם האחרונה שבדקתי אתה חייב לשלם לחברה סלולרית בשביל להתקשר.

דוגמה מהחיים, לקוח משלם 150 שח בחודש עבור 220 דקות, בתמורה להתחיבות ל18 חודשים החברה מציעה 400 דקות במחיר של 124שח כולל מכשיר מתנה.

בשנה וחצי אתה תשלם 2232שח.

דוגמה למה שאתה מציעה, לקוח משלם 150שח עבור 220 דקות, בנוסף הוא מוסיף סכום X עבור מכשיר סלולארי.

באותה השנה וחצי אתה תשלם 2700+X ותפסיד 3240דקות.

חישוב פשוט, אתה משלם סכומים שבין 800 ל2000 רק על זה שאינך מחוייב.

אודי A4

דימה.

פורסם

היו (יכול להיות שעדיין יש) מבצעים בהום-סנטר,

של כל מיני נוקיה פשוטים או ישנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Ave,

יש לך טעות בחישוב - ההתחייבות למסלול היא למשך 18 חודש, את המכשיר אתה משלם במשך 36 חודש.

וזה עוד מבלי להיכנס למלכודת הדבש שנקראת קניית בנק דקות, תשלום עבור חבילת גלישה, דמי שימוש קבועים ושאר ירקות.

לחברות הסלולר יש אינטרס "להעניש" במחיר הדקה את מי שלא רוצה להתחייב. הטעם לכך פשוט מאוד - הם צריכים אותך לכוד בתוכם כי ברור להם שבתוך המלכודת אתה תשלם עוד יותר. בפועל אם תשקלל הכל, תגלה שבלי התחיייבות זה לא יקר יותר, זה רק יכול להיות זול יותר, והכי חשוב - כשהמתחרה מציע משהו טוב יותר, אתה יכול לעבור בלי קנסות.

כל שיטת התמחור בהתחייבות, בנויה על "תמריצים" שאמורים לגרום לך לדבר יותר. אם לא תדבר מינימום מסויים, תשלם עבור המכשיר. אם תדבר פחות מהבנק, ממילא הרוויחו עליך יותר. אם תדבר יותר מהבנק, תשלם עוד יותר עבור כל דקה. גלשת מחוץ לפורטל הפנימי, תשלם עוד יותר וכן הלאה והלאה.

אני מוכן לשבת איתך אל מול כל טבלאות תמחור של כל חברה ובסופו של דבר תראה שמתנות החינם עולות הרבה כסף.

כל זה נכון ללקוח חדש שלא "קונים" את ההתחייבות הקודמת שלו ושאינו משדרג.

העובדה שחברות הסלולר מ"דרבנות" התחייבות, מרמזת שברור להם שהלקוח יגלה מהר מאוד שהעיסקה עולה לו יותר ממה שהבין אבל כבר לא יוכל לברוח.

עריכה:

הרמתי טלפון לאחת מחברות הסלולר ובדקתי איתם מסלול בסיסי כלשהו בהתחייבות ולא בהתחייבות - בסופו של דבר הנציגה קצת נדהמה כשבחשבון הסופי התברר שההבדל מתבטא בכ-5 שקלים ואין איום של קנסות.

נזכרתי שלפני שנים אחדות אחי קנה לאחייני טלפון בהתחייבות. מהר מאוד התברר לו שהילד לו בדיוק עושה חשבון ומדבר ומסמס במאות שקלים. הטלפון נילקח אבל ההתחייבות המשיכה לרוץ כמו שעון למרות שלא דיברו בטלפון יותר משנתיים וחצי. להתנתק לא היה כדאי מכיוון שהקנס היה שווה ערך לכל הסכום שירד בתשלומים. הסכום גילם לא רק את מחיר המכשיר, אלא גם את דמי המנוי העתידיים. הדבר היחיד שחברת הסלולר הסכימה להוריד זה את מחיר הביטוח של המכשיר וחבילת הדקות.

.

פורסם

החברות היום לא מתלהבות לתת לך קו חדש ללא התחייבות.

בדקתי כבר את העניין וצריך להתעקש איתם כדי שהם יגידו לך שיש להם קו רגיל ללא התחייבות.

כולם ללא יוצא מהכלל דבר ראשון אמרו שהאפשרות היחידה היא קו עם טעינת כרטיס וזה בלי התחייבות ושאין להם משהו אחר ללא התחייבות.

אחרי ההתעקשות הגיעו הצעות בדמות תשלם 10-20 ש"ח בחודש דמי מנוי שכאלה, ובתמורה תקבל דקת שיחה ב-60-80 אגורות לדקה. ואם עברת מספר דקות מסויים בחודש, כל דקה תעלה לך לכיוון השקל לדקת שיחה (הזוי משהו שאתה מדבר יותר אז המחיר עולה). או שתקנה בנק שיחות ברמה הכי נמוכה שיש לנו שזה סיביב 100 דקות בחודש, גם אז תשלם לנו דמי מנוי בנוסף לתשלום על הבנק ואם תעבור את הבנק שלך אתה תשלם לכל דקה חריגה, כמו עלות של דקה במסגרת הבנק שלך. העיקר שתקנה מהם בנק דקות.

לילד היתי לוקח קו עם טעינה של כרטיס, מגביל את המכשיר למספרים ספציפים אליהם הוא יכול להתקשר וככה הילד לא יטחן שיחות כל היום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

80 אג' לדקה :?:

מה שאני בדקתי דיבר על 60 אג' לדקה ללא הגבלה + 19.90 דמי מנוי.

זה גם מחיר הדקה במסלול עם התחייבות.

.

פורסם

אמיר כתבתי 60 עד 80 אגורות, כל חברה והמחירים שלה כמו שאתה יודע.

כמו שיש חברה שמבקשת 10 שקלים דמי מנוי לחוד ויש חברה שמבקשת 20 שקלים.

ממה שזכור לי בקו מהסוג הזה, אורנג' הכי משתלמים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...