Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קו כבר יש לנו(יש כרטיס סים שאף אחד לא משתמש בו ונדמה לי שזה טוקמן.

כול מה שאני צריך זה מכשיר נטו,ולגבי רכישה ביד 2 גם על זה הסתכלתי אבל אני די נרתע מלרכוש פלאפון משומש,מאילי אחד שלא הוציאו אותו מהקופסה אבל רובם כבר היו בשימוש ואין עליהם שום אחריות ולך תדע מה הם עברו בחייהם.

מה גם יש שם המון טלפונים "מחודשים" מזה בכלל?

אני חשוב שאני אלך לאופיס דיפו או לאחת החנויות בעיר ואקח לו את הדגם הכי טוב שאני אמצא.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

מדובר על מכשיר לילד קטן, יש סיכוי טוב שהמכשיר הזה יפול ויחטוף מהילד יותר מאשר יתקלקל על דעת עצמו. זאת סיבה טובה לדעתי לקנות משהו משומש בזול ולהחליף את המכשיר כל תקופה באחד דומה. חבל להשקיע במכשיר חדש שיתקלקל בגלל הילד. ממילא האחריות לא תכסה את זה.

מכשיר מחודש זה מכשיר שהלקוח פתח את הקופסה שלו, אחרי 5 דקות החליט שהצבע לא מתאים לו או שבגלל שיורד גשם בחוץ הוא רוצה מכשיר אחר, שילם תוספת על החלפת המכשיר שהוא פתח ואת אותו המכשיר מוכרים בתור מכשיר מחודש שעבר בדיקות תקינות וכ"ו. במחיר כמובן זול יותר מאשר מכשיר זהה חדש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מכשיר מחודש זה מכשיר שהלקוח פתח את הקופסה שלו, אחרי 5 דקות החליט שהצבע לא מתאים לו או שבגלל שיורד גשם בחוץ הוא רוצה מכשיר אחר

מכשיר צחודש יכול להיות גם אחד שהוחלף במסגרת אחריות ואחר כך תוקן (או שלא). העניין הוא שבארץ מאוד אוהבים להסתיר את התווית "refurbished" ולמכור את המכשיר בתור חדש ובמחיר של חדש, היות ואין חקיקה ברורה בנושא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...