Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! רציתי בבקשה לשאול את חברי הפורום הנכבדים, אם יש לכם ולכן המלצות:

אני מחפש רכב יד שניה (או יותר), עד ה20 אלף שקל...

הצריכה היא פחותה מממוצעת (עד כה היא הייתה הייתה אפילו קטנה יותר אך הולכת להתווסף נהגת חדשה :) ), לרוב נסיעות עירוניות (אין נסיעות לעבודה נגיד כל יום...). אבל פעם עד פעמיים נסיעה לאילת בשנה. מבחינה טכנית, עדיף רכב קטן / מיני / קומפקטי...

אילו רכבים מומלצים לי? כלומר, כשאני מסתכל על מודעות רכב למכירה, על מה לשים עין? אילו דגמים כדאי לי להתעניין בהם? איזה רכב יהיה אמין והכי פחות בעייתי בתחלס...?

אני יודע שזו שאלה כללית, אבל אשמח לקבל מספר המלצות לרכבים ודגמים שכדאי לי לעיין בהם (כמובן שכל אוטו שאברר יילך לבדיקה...)

תודה מראש לכל מי שיענה ויעזור! :) .

פורסם

רכב קטן עד 20,000 ש"ח הוא כנראה ההמלצה המבוקשת ביותר בפורום. כדאי מאוד שתריץ חיפוש ו/או תדפדף אחורה, מפני שמגוון הרכבים המומלצים חוזר על עצמו פעם אחר פעם.

בקיצור - הנושא נטחן דק דק.

כשיהיה לך מושג יותר טוב מה אתה מחפש ואילו שאלות מקבלות פידבק הכי מועיל, שאל שוב ותיענה במהרה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...