Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאפ סנסור אלנטרה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חודשיים אלנטרה 2002 , כמה ימים אחרי המכירה נדלקה מנורת צק אינגיין וכמובן פניתי בהקדם למוסך , מבדיקה של המחשב עלה שצריך להחליף את המאפ סנסור ואין חיישן חליפי רק מקורי / פירוק .

בנוסף הרכב נכבה בטורים נמוכים בלבד בזמן עצירה מוחלטת .

האם יש אפשרות לנקות את החיישן בעזרת ספרי למגעים חשמליים או שאין ברירה וצריך להחליף?

תודה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

לפני החלפת חיישן יש לבדוק האם החווט החשמלי בין החיישן ליחידת בקרת המנוע תקין, האם המוסך עשה זאת כדי לבסס את איבחונו? אתה בהחלט יכול נסות תרסיס מגעים על מחבר החשמלי של החיישן, אולי זה יעזור ולא יגרם נזק אם תנסה.

פורסם

אני מצתרף לשאלה,

היום בבוקר סופית גיליתי שהחיבור בין החיוט לסנסור עושה בעיות אצלי ומשחק איתו נותן לי איזה כמה קילומטרים בלי בעיות ואחרי כמה קילומטרים עוד פעם משתחרר, והיום התברר לי סופית שזה העניין,

גם בדיוק שעשיתי בדיקה עם סורק הבעייה לא הייתה, אז לא מצאו אותה בבדיקה, ואז אחרי כמה קילומטרים חזרה.

אז יש לי שאלה איך אני בדיוק מבצע את הבדיקה של החיוט, ועם זה רק בעייה של מגע רופף איך אני מבצע ניקוי?

ועל הדרך אני רוצה לעשות ניקוי מצערת, אז אני חייב להחליף אטם עם אני מפרק אותה כבר?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

• תוכן חדש...