Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני לרכוש רנו מגאן, שנת 2006 מליסינג, 54 אלף ק"מ.

קיבלתי את בדיקת הרכב (לפני שהחברה מבצעת בו תיקונים) ורציתי להבין את חומרתם.

להלן הממצאים השליליים:

* סרן קידמי ומערכת היגוי - מיתלה קידמי - לתיקון / כיוון

* שלדת מרכב - תיקוני מרכב - משמעות שולית: מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים

מצב פנימי: שמשות/חלונות פגומים

* מערכת בלמים ללא פרוק גלגלים - בלמים קידמיים, לתיקון

* העברת כח - תיבת הילוכים אוטומטית, החלף תומכים

* כללי - תפס למקל מכסה מנוע

אודה לכם מאוד אם תוכלו להאיר את עיניי (אין לי מושג מהי משמעות ההערות הללו)

המון תודה,

הראל

פורסם

הכל שטויות כמעט.

* סרן קידמי ומערכת היגוי - מיתלה קידמי - לתיקון / כיוון - צריך לעשות כיוון פרונט, סיפור של מאיות בודדות

* שלדת מרכב - תיקוני מרכב - משמעות שולית: מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים - אני חושב שאין מה להסביר יותר

מצב פנימי: שמשות/חלונות פגומים - זה לא טוב, אולי יש סדק בשמשה קדמית ? זה לא עובר טסט, צריך לבדוק בדיוק מה הסיפור

* מערכת בלמים ללא פרוק גלגלים - בלמים קידמיים, לתיקון - להחליף רפידות ואולי צלחות מקדימה, כמה מאיות, בלאי סביר

* העברת כח - תיבת הילוכים אוטומטית, החלף תומכים - להחליף תושבות גיר, גם בלאי סביר, לא יודע כמה זה עולה אבל לא משהו טרמינלי

* כללי - תפס למקל מכסה מנוע - חסר המקל ברזל שמחזיק את המכסה מנוע פתוח

סה"כ בדיקה טובה, אפשר להוריד איזו אלפיה וחצי, שתיים ולקחת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם זו בדיקה שאתה עשית (בחרת מכון בדיקה) - אז מצטרף לדעתו של ELIBABA.

אם זו בדיקה שהליסינג עשו - אני ממליץ לך לבצע בדיקה משלך. ייתכנו "פערים" בין הבדיקות.

alfa 156 2.5.

פורסם

מאד חשוב להשקיע עוד 250 ש"ח ולקחת את הרכב למוסך קרסו כדי לבצע דיאגנוסטיקה לבדיקת מצב האלקטרוניקה ברכב (חיישנים וכד'), ולהתמקח בהתאם לממצאים.

• תוכן חדש...