Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול ראיתי שיוצא לי עשן מהאוטו וראיתי שזה היה מצינור הנשם ושמתי לב שמאז שזה נקרע גם תצרוכת הדלק עלתה בצורה גדולה. רציתי לדעת האם זה משפיע על הצריכת הדלק? והאים זה משפיע על הסחיבה? ומה זה בעצם צינור הנשם?

פורסם

הבנתי תראה אני תיקנתי תצינור עם ארזוליבנד (דבק) רציתי לדעת אים זה בסדר..? ועוד שאלה קראתי שאמור להיות איזה חיישן באמצע הצינור אים זה נכון? וגם קראתי שהצינור עולה 150 שקל האים זה הגיוני הצינור שלי הוא באורך 15 ס"מ .. דיהו לנוס 98 ידני

פורסם

אם צינור יניקת האוויר קרוע הוא אכן עולה כ150 ש"ח יש רכבים שהוא עולה גם 250 ש"ח לחליפי ו כ500ש"ח למקורי(צינור יניקת האוויר בין הפילטר למצערת)

התיקון עם האיזולירבנד לא כ"כ טוב זה לא יחזיק הרבה זמן, וכדאי שתחליף את הצינור לאחד חדש.

• תוכן חדש...