Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך לרכוש מזדה 3 שנת 2005 אוטו 1600 לשעבר ליסינג

אני צריך עזרה בכמה דברים

1 איך יודעים איזה ליסינג היה הרכב{תיפעולי,חברה,מרובה או נהג בודד}

2 על מה צריך לשים דגש בבדיקה של המזדה

3 לא קשור כל כך אבל משהו יודע כמה עולה מקיף לרכב בב"ש?

פורסם
אני בדרך לרכוש מזדה 3 שנת 2005 אוטו 1600 לשעבר ליסינג

אני צריך עזרה בכמה דברים

1 איך יודעים איזה ליסינג היה הרכב{תיפעולי,חברה,מרובה או נהג בודד} אתה לא יכול לדעת בוודאות, אלא אם יש לך מידע פנימי על רכב ספציפי.

2 על מה צריך לשים דגש בבדיקה של המזדה לא להסתמך על הבדיקה שחברת ליסינג מראה לך, יש לקחת את הרכב לבדיקה משלך, במכון שאתה בוחר. אתה יכול לפרסם כאן את מה שירשמו בבדיקה כדי לקבל תגובות, לסנן את מה שבדרך כלל רושמים (כסת"ח של המכון).

3 לא קשור כל כך אבל משהו יודע כמה עולה מקיף לרכב בב"ש? מה שמשנה, זה לא המיקום, אלא מה הגילאים של המבוטחים, האם יש נהגים חדשים, עבר ביטוחי, העדר תביעות ב 3 השנים האחרונות.

כדאי לך כבר עכשיו לבקש כמה הצעות מחיר לביטוח מחברות שונות (סוכנים, ביטוחים ישירים 9, להשוות תנאיים (מחיר, מה כולל הביטוח, גובה השתתפות עצמית ועוד )

לילה טוב

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנס כאן לשני דיונים קודמים בנושא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278018

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=277743

ולגבי ביטוח - כמו שרשמו בתשובה הקודמת , התקשר למספר חברות ביטוח או סוכנים , וקבל הצעות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...