Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב

מה שאני מחפש זה שיהיה גיר רגיל מנוע אם כח ודגם בלי הרבה בעיות ידועות שאני יוכל להנות ממנו כמו שצריך.

התקציב שלי זה עד 20 אלף אפשר לעבור קצת אבל לא רציני

יש לי בינתיים שתי אפשרויות :lol:

1 טויוטה סיליקה שנת 94 קופה 2.0

2 רנו מגאן שנת 96 2.0 קופה

מה אתם אומרים עלייהים?,תנו לי גם הצעות לדברים אחרים

תודהה

פורסם

לדעתי אתה עושה טעות שאתה קונה רכבים ספורטיבים במחיר כזה.

ראשית אני אומר לך מעכשיו הסיכוי שתמצא סליקה ב 20K שואף לאפס.

סליקה מתוחזקת ושמורה ב 100 אחוז אתה תמצא לרוב מעל ל 30K ואפילו כאלה שעוברים את ה 40K

אז מעכשיו אני אומר לך, חבל על המאמץ.

רנו מגאן קופה אני חושב שלא תהיה לך בעיה למצוא אבל יש עם זה בעייה קטנה בקניית רכב כזה בסכום שכזה.

הוא מסוג הרכבים הישנים שאם הם נמכרים בסכומים כאלה סביר להניח שהם אינם מתוחזקים ושמורים כראוי

קניית רכב ישן דוגל בכמה וכמה דברים ולא רק בקנייתו,

לרוב מצריך הדבר יישור קו שזה גם דבר שמצריך ממון, ולבסוף תבין שהמחיר אינו נסגר ב 20K.

אני מציע לך לחפש רכב בשנתון מה שיותר גבוה ואם להיות ספציפים אני ממליץ לך לחפש לך פונטו שמורה

מהדגם XTZ משנת 2000, ואפילו אם תחפש טוב תוכל למצוא אחת מהצורה החדשה- פונטו ספייס.

לא יהיה קל למצוא ספייס שמורה בתקציב כזה אבל זה יהיה שווה את הזמן והמאמץ.

מדובר ברכב חסכוני, בטיחותי ביחס למתחרים מאותו שנתון, רכב מודרני אמין ולגבי ביצועים אני לא יודע איך אתה מגדיר

אבל אני בטוח שהוא יעמוד בציפיות.

בתקציב שלך זה הדבר הטוב ביותר שתוכל למצוא לעצמך.

שלומי.

פורסם

אז אני מבין שאתה לא ממש הקשבת עצה שלי.

אני לא יודע במדויק את עלויות האחזקה של הרכב אבל הן לא זולות.

לגבי בעיות ספציפיות אין לי מידע על כך, אבל אני אומר לך שוב:

האחזקה של הרכב תדע יפה מאוד איך לחורר לך את הכיס.

אז אל תשלה את עצמך, עם 20K תעזוב את הסליקה ותחפש אופציה טובה יותר כדוגמת הפונטו שכבר כתבתי לך.

שלומי.

• תוכן חדש...