Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים

הסיפור הוא כזה,

אני גר באחד הרחובות העמוסים ביותר ברמת גן.

צריך להתפלל בשביל למצוא חניה בשעות המוקדמות של הבוקר.

אחרי 25 דקות של חיפוש חניה לא מוצלח ראיתי פינה ברחוב של חניית נכה ענקית שאוטובוס נכנס שם.

הרכב הפרטי של הנכה עמד בחניה והשאיר המון מקום מאחור. מאחר ואני דואג לרכבי לא נצמדתי אליו והשארתי לו מקום לצאת לפני, גם בדקתי מקדימה ובאמת לא חסר לו מקום לצאת.

בבוקר אני רואה מכתב על השימשה מאותו אדם טוען שחסמתי אותו ולא נתתי לו לצאת ושהוא הגיש תלונה במשטרה.

בקשר למשטרה אני לא דואג כי גם שהם מגיעים הם עושים טובה ואולי נותנים דוח

אך באמת רתחתי על הבוקר. מהחוצפה והאטימות של אותו הדם שיודע שהרחוב עמוס ואין חניות בעודו חונה של חניה

ששני רכבים יכולים להסתדר מצוין על החניה ההיא.

אני באמת שוקל לשלוח מכתב לעיריית רמת גם על אותה חניה ענקית.

עכשיו השאלה האם באמת הייתי לא בסדר?

האם אני יכול להמשיך להחנות שם או שהחוק היבש אינו מותיר זאת?

תמיר.

פורסם

בד"כ חניות נכים גדולות משמשות לנכה הזקוק לואן ע"מ להתנייד.

אם לאדון אין ואן ובשלט הנכה מופיע מספר רישוי בודד (כלומר יש לו רכב אחד) אין שום סיבה שהוא יתפוס שני מקומות חנייה, במיוחד באיזורים צפופים.

לצערי יש הרבה "נכים" (כי לא כולם נכים, בטח לא כאלה שחייבים חניה צמודה) שמשוכנעים שמגיע להם הכל, ולאזרח הקטן אין מה לעשות נגדם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לו לא היית מפריע לו אני בספק אם הוא היה טורח לכתוב לך פתק.

אולי הוא על כיסא גלגלים וצריך את המרווח כדי להגיע לאוטו?

אולי יש לו מגבלה אחרת שמחייבת את המרווח הגדול הזה?

העיריה לא מסמנת מה שבא לה כשהיא מסמנת חניות נכים - הסימונים הם לפי צרכיו של האדם.

עבורי אישית חניית נכים היא איזור מוקצה.

אני לא נכה - לכן לא אחנה שם.

לא אכנס בקצת לתוך החניה ולא אעבור בטיפה את הקו, הנחת הבסיס שלי היא שמי שהחניה הזו שלו צריך אותה. אני לא יודע מה הבעיה של אותו בחור ומה הצרכים שלו, אבל גם לא לי לשפוט.

זו דעתי הפרטית והאישית,

אני נהנה מהיותי בריא ושלם, להתחיל לשפוט אנשים עם מוגבלויות פיזיות נראה לי קצת צרות עיין.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם הקצו לו מקום גדול זה בגלל שהוא צריך את זה.

אם יש מקום מסומן לחניה של נכה לא חונים שם נקודה.

אני מאחל לך שלא תזדקק לעולם לדעת איך ומה מרגיש נכה שהגישה למקום החניה שלו הוגבלה בגלל שמשהו חשב שהוא לא צריך את כל המקום. עד אז, אנא ממך, תתרחק ממקומות חניה של נכים, הם לא שם בשביל היופי.

פורסם

אולי הוא על כיסא גלגלים וצריך את המרווח כדי להגיע לאוטו?

+1

מרווח הזה מיועד מכיוון שנכה מרותק לכיסא גלגלים, יש לו מנגנון הרמה שתופס מקום בצד הרכב. לנכה כזה לא מובן באליו לצאת מהרכב כפי שהיה עושה את זה אדם בריא. לכן יש להתחשב באנשים עם מגבלויות, לתת להם את הכבוד הראוי ולהיתיחס בסבלנות ולא להקשות על חייהם שגם ככה אינם קלים. מנגנון הרמה יכול להיות לא רק לואן, אלא גם לרכב פרטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי החניה גדולה כי לרכב יש רמפה לכיסא גלגלים חשבת על זה?ואם אותו אדם רצה לצאת והרכב שלך חסם לו את הגישה לרמפה מה אתה רוצה שהוא יעשה יחכה שתבוא?

בכל מקרה אני לא הייתי חונה בחניית נכים כי היא לא סתם נמצאת שם,גם אם היא ענקית ומספיקה לשני סמי טריילרים.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

עברתי שם עכשיו וראיתי שהוא אכן צריך מרווח.

עשיתי טעות, לא שמתי לב שהוא צריך את כל המרווח.

אני תכף הולך להשאיר לו מכתב עם התנצלות כנה ומספר טלפון לפיצוי סימלי אם הוא ירצה.

תודה לכם על ההסבר

יום טוב

תמיר.

פורסם

אם מגיע לנכה או לא - יש רשויות - כגון עיריה , משרד הרישוי , ואגפי השיקום השונים

יש תקן לחניית נכים - המאפשר לנכה גישה לרכב ( לא רק חניה לרכב )

לא חייב להיות רכב מסחרי ( וואן ), כדי לקבל חניה רחבה - יש נכים הנוהגים ברכב רגיל , עם כסא גלגלים על הרכב או בתא המטען .

רוחב החניה לרכב מסחרי או עם כסא גלגלים , אמור להיות כ 4.50 מטר . אורך החניה 7.50 מטר .

יש גם נכים ללא כסא - אשר כניסה ויציאה מהרכב מחייבת פתיחת דלתות גדולה - כך שאם רוחב הרכב כ 1.80 מוסיפים עוד כ 1 מטר , לכל צד

- בד"כ התקן 3.50 מטר - ואם החניה צמודה לגדר או קיר מוסיפים עוד 35 ס"מ - לרכב רגיל . אורך החניה לפחות 6.00 מטר

המידות הנ"ל נקבעו - כדי לאפשר כניסה חופשית לרכב , וגם כדי לאפשר לנכה אפשרות תמרון עם הרכב בכניסה והיציאה מהחניה .

חלק מהנכים פצועים בעיקר בגב ובצוואר , לכן יש להם את בעיית חוסר השליטה על הרגליים , וכמובן בעייה בהזזת הראש

דבר המקשה עלייהם ראיה הקפית טובה - יש עזרים , מראות מצלמות וכו' - אבל זה עדיין קשה .

התגובות עד עכשיו היו נכונות ויפות - ורעיון המכתב הוא טוב מאוד לדעתי

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני תכף הולך להשאיר לו מכתב עם התנצלות כנה ומספר טלפון לפיצוי סימלי אם הוא ירצה.

תודה לכם על ההסבר

יום טוב

Chapeaou

פורסם

תודה לכם על ההסבר

יום טוב

כל הכבוד :-)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

כודם כל ,כל הכבוד על זה שאתה הולך להתנצל .

האמת גם אם הוא לא היה צריך את המקום, הוא עדיין היה צודק. תן לי סיבה אחת למה הוא צריך להתחשב בך, הרי הוא לא קרוב משפחה שלך או חבר שלך? זו חנייה שהוקצתה לו בגלל סיבה אחת או אחרת ואין שוב סיבה שתתפוס מילימטר ממנה.

לדעתי, תגיד תודה שהיה לך מכתב על השמשה ולא 4 פנצ'רים. (תחשוב לרגע עד כמה הוא רתח בבוקר כאשר ירד לרכבו ).

ארז, לא מצחיק, זה סוג של דיסלקציה שיש לי..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
תחשוב לרגע עד כמה הוא רתך בבוקר כאשר ירד לרכב.

הוא לא רתך, הוא נכה.

חניות נכים ברחובות כפי שציינו, אזור מוקצה, לא מתקרבים. (על טעויות משלמים, מניסיון)

כל הכבוד על מכתב ההתנצלות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עדכון!

בעלת הרכב חזרה אלי

היא נורא שמחה שהשארתי מכתב התנצלות

ואמרה לי שהיא לא הגישה תלונה ורק רצתה להסביר לי שלא להחנות שם

סוף טוב הכל טוב:-D

תמיר.

פורסם

להבא, אם אתה בספק שתחסום מישהו, תשאיר לו פתק על הרכב עם מספר טלפון שיבוא להזיז את הרכב.

קרה לי פעם, רעיון טוב מאוד

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הטעות הגדולה שאתה עושה היא שאתה ממשיך לחיות ככה. תנסה לשכור חניה פרטית/לעבור לגור בדירה עם חניה פרטית, בשביל מה לסבול ככה כל הזמן?

• תוכן חדש...