Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם באמת חושבים שזה נועד נגד גניבה או חטיפה? :shock: או שזה בצחוק?

הדבר נועד נגד פתיחת דלתות בנסיעה (ילדים למשל) לא יותר מזה .

איזה שטויות:roflmao:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הפיצ'ר הזה נועד בדיוק כנגד חטיפה, וזה בדוק.

זה לא עוזר נגד ילדים כי, כאמור, בכל רגע נתון ניתן לפתוח את הדלתות מבפנים.

כדי לנעול את האפשרות של פתיחה מבפנים (בגלל ילדים) קיים זיז כזה בדופן הדלת, או לפחות פעם היה ברכבים של שנות ה90. לדעתי עדיין יש.

זה בהחלט עוזר כנגד חטיפה.

כמובן שאף אחד לא חושב שהרכב ייחטף ב15 קמ"ש.

לכן הדלתות נשארות נעולות מהרגע שמגיעים בפעם הראשונה בנסיעה למהירות הנ"ל (או אפילו פחות, תלוי ביצרן. ברנו לדעתי 8 קמ"ש) ונשארות נעולות גם אם נעצרים ברמזור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני יודע שיש בסיטרואן c5 משהו כזה,רק שבו איך שאתה סוגר את הדלת אז הדלתות ננעלות לבד,ושאתה פותח הן נפתחות.

אבל הפטנט(לפחות בסיטרואן) הוא לא נגד גנבות,כי אם זה היה ככה איך היתה יכול להכניס מישהו לאוטו? זה רק עוד נעילה ביטחותית לאוטו כדי שלא יהיה סיכוי שהדלת תפתחת באמצע נסיעה.

הפטנט הוא גאוני! באוטו המשפחתי שלנו אין את זה וכאשר אנחנו נוסעים למקום רחוק(אילת) ואני רוצה לישון אז אני נשען על הדלת ומגיל קטן חינכו אותי שלא להשען על הדלת אם היא לא נעולה כי היא יכולה להפתח אז ככה זה נועל אותה ואין סיכוי שזה יקרה.

ומישהו פה דיבר על גניבה ברמזור?! זה קרה מתישהו?

אם כן אני ממש מחכה שמישהו ינסה לגנוב לי או למישהו ברמזור איתי תאוטו חח זה יהיה מצחיק ביותר!

פורסם
אני יודע שיש בסיטרואן c5 משהו כזה,רק שבו איך שאתה סוגר את הדלת אז הדלתות ננעלות לבד,ושאתה פותח הן נפתחות.

אבל הפטנט(לפחות בסיטרואן) הוא לא נגד גנבות,כי אם זה היה ככה איך היתה יכול להכניס מישהו לאוטו? זה רק עוד נעילה ביטחותית לאוטו כדי שלא יהיה סיכוי שהדלת תפתחת באמצע נסיעה.

הפטנט הוא גאוני! באוטו המשפחתי שלנו אין את זה וכאשר אנחנו נוסעים למקום רחוק(אילת) ואני רוצה לישון אז אני נשען על הדלת ומגיל קטן חינכו אותי שלא להשען על הדלת אם היא לא נעולה כי היא יכולה להפתח אז ככה זה נועל אותה ואין סיכוי שזה יקרה.

ומישהו פה דיבר על גניבה ברמזור?! זה קרה מתישהו?

אם כן אני ממש מחכה שמישהו ינסה לגנוב לי או למישהו ברמזור איתי תאוטו חח זה יהיה מצחיק ביותר!

אני מכיר מקרה שקרה,ברמזור,שחטפו למישהי שאני מכיר הוציאו אותה מהאוטו וניסו לחטוף לה את הרכב,תתפלא.

פורסם

^^ הזוי לחלוטין,נשמע כמו ילד שמושפע מ gta ;-)

בכל מקרה אני אישית בתור אזרח טוב אם אני אני יראה משהו כזה אני ישר יתערב.

אבל בכל מקרה הפטנט הזה לא נגד חטיפות(לפחות לא בסיטרואן)

• תוכן חדש...