Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לברר,האם אחרי מהירות מסויימת במאזדה 3 החדשה,הדלתות ננעלות מבחוץ ואיתן גם תא המטען.

חיפוש קצר באינטרנט,לא הניב תוצאות.לצערי,ואני נאלץ לשאול פה.

תודה מראש.

פורסם

מה הכוונה ב"ננעלות מבחוץ"? שלא תוכל לפתוח אותם כשאתה עומד מחוץ לרכב בזמן נסיעה ב100 קמ"ש?

לגבי תא המטען, במהירויות נמוכות אפשרי לפתוח אותו? כי אצלי ברכב פשוט כל עוד ידית ההילוכים לא על ניוטרל או פארקינג אין אפשרות לפתוח אותו. תבדוק זאת.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מנגנון בטיחות לנעילת הדלתות בתחילת הנסיעה. גם בסיטרואן C4 הפטנט הזה קיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי זו המצאה גאונית וחבל לבטל את הפיצ'ר הזה.

זה מצמצם משמעותית את הסיכון לחטיפת הרכב כשעומדים ברמזור, והיו דברים מעולם.

אצלי (רנו קליאו 2001) הפיצ'ר הזה מופעל ואני מאוד מרוצה.

מבפנים ניתן לפתוח את הדלתות בכל עת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מדובר בנעילה ממהירות מסוימת, איך זה מתקשר לעמידה ברמזור? או שהנעילה היא לא רק בנסיעה?

בכל אופן, תמיד אפשר ללחוץ על נעילה של כל הדלתות גם בלי שום פיצ'ר.

BMW E92 8)

פורסם

מה לגבי תא המטען?

במאזדה 3 החדשה בלחיצת כפתור אפשר לפתוח אותו (מבחוץ כמובן),ואני ממש לא רוצה שגוף זר יפתח לי את תא המטען מתי שאני עומד ברמזור.

אני מאמין שיש לזה איזה פתרון,אני צודק?

פורסם

אני לא בטוח איך זה במאזדה, אבל ברוב המכוניות שיש בהן את המערכת כאשר אתה עובר מהירות של 15 קמ"ש כל הדלתות ננעלות (וזה כולל את הבגאז').

הנעילה תיפתח רק כאשר תבטל אותה/תנסה לפתוח את הדלת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה לגבי תא המטען?

במאזדה 3 החדשה בלחיצת כפתור אפשר לפתוח אותו (מבחוץ כמובן),ואני ממש לא רוצה שגוף זר יפתח לי את תא המטען מתי שאני עומד ברמזור.

אני מאמין שיש לזה איזה פתרון,אני צודק?

בעמידה ברמזור - השאר ב D - במצב זה אין אפשרות לפתוח את תא המטען .

כאשר אתה מגיע לבדיקה בחניון או צריך שיפתחו את תא המטען - העבר ל P .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הסבר יתקבל בשמחה: אם אתה נוסע מעל 15 קמ"ש מה הסיכוי שגנב ירוץ אחרי הרכב וינסה לפתוח אותו מבחוץ?:roll: לפי דעתי הנעילה הזאתי צריכה להיות פשוט כאשר הגיר משולב למצב נסיעה - ולהשתחרר במצב N/P.

BMW E92 8)

פורסם

בכול רכב יש משהו שונה כול יצרן עושה את השיטות שלו

אצל אבא שלי ברכב A6 2008 אתה יכול לכוון דרך המחשב באיזה מהירות אתה רוצה שהדלתות ינעלו

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם
הסבר יתקבל בשמחה: אם אתה נוסע מעל 15 קמ"ש מה הסיכוי שגנב ירוץ אחרי הרכב וינסה לפתוח אותו מבחוץ?:roll: לפי דעתי הנעילה הזאתי צריכה להיות פשוט כאשר הגיר משולב למצב נסיעה - ולהשתחרר במצב N/P.

גם אני חשבתי על זה:shock:

• תוכן חדש...