Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על שברולט אימפלה 3800 או ביואיק מהשנים 1999 (ביואיק) או שברולט אימפלה 2002-2003

ברצוני להסב הרכב לגז-גפ"מ (ע"מ להביא לעלויות דלק סבירות)

חשבתי לרכוש את הרכב במסגרת ה טרייד-אין של החברה _UMI)

ברשותי שברולט מליבו 2005 - האחזקה יקרה מעט - אך אפס תקלות

-חוות דעת המומחים בבקשה על הדגמים המוזכרים לעי"ל ועל ההסבה לגז (בנושא האחרון- גם המלצה על מתקינים אמינים ומורשים), כמו גם המלצות על רכבים דומים (נוחות הנהיגה והבטיחות חשובים)

פורסם
חשבתי על שברולט אימפלה 3800 או ביואיק מהשנים 1999 (ביואיק) או שברולט אימפלה 2002-2003

ברצוני להסב הרכב לגז-גפ"מ (ע"מ להביא לעלויות דלק סבירות)

חשבתי לרכוש את הרכב במסגרת ה טרייד-אין של החברה _UMI)

ברשותי שברולט מליבו 2005 - האחזקה יקרה מעט - אך אפס תקלות

-חוות דעת המומחים בבקשה על הדגמים המוזכרים לעי"ל ועל ההסבה לגז (בנושא האחרון- גם המלצה על מתקינים אמינים ומורשים), כמו גם המלצות על רכבים דומים (נוחות הנהיגה והבטיחות חשובים)

א. אני מתנצל מראש שאני מצטט את ההודעה מעלי אך אני חושב שזה הכרחי.

ב. הדגשתי את החלקים החשובים.

ג. בשרשור אחר(http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79804&page=2) אותו הקפצת לאחר 4 שנים ללא סיבה נראית לעין, טענת כי יש לך כרגע יונדאי סונטה שהוסבה ל...גפ"מ.

ציטוט הודעתך שם:"

הי,

אני במצבך, אבל הולך לכיוון ה אמריקאיות (שברולט או ביואיק).

אפשרות שניה היא סונאטה 2.5 ליטר (6 צילינדרים) מודל 2001 - יש לי אחת כזו - הסבתי לגז-גפ"מ, (עלויות דלק הן כשל רכב 1400) ומבחינת האמינות - מאד מרוצה.

רכשתי בטרייד אין של כלמוביל עם אחריות ל3 חודשים.

כעת אני מחפש רכב נוסף (אמריקאי ככל הנראה) עד 40K"

ד. אז אם אתה הסבת אותה לגפ"מ בו ספר אתה לנו כמה זה עולה.

ה. מוזר...

עריכה- עכשיו שמתי לב שהשרשור אותו ציטטתי נכתב 10 דק' לפני זה הנוכחי. מתנצל, ישנה אפשרות שבזמן זה נרכש הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לשאלתך - אני חדש בפורום, לא הקפצתי שום הודעה מלפני 4 שנים...

לגבי הגפ"מ = הרכב צורך כ 5-10% יותר (גפ"מ) אבל סה"כ העלויות הןטפות - כ50% מ בנזין.

עלות ההתקנה היתה 8000ש"ח לא בטוח שאתקין שוב אצל אותו מתקין (4 חודשים עד הכברת הרישוי ולא ממש מקצועי)

קניתי את תוכנת מחשב ההזרקה ואת המתאמים המתאימים כ 250 ש"ח ואני מכוונן אחת לחודשיים בערך - לאט לאט מתכנס למצב שלא אצטרך בכלל.

אני עושה כ 30000 בשנה

לא הבנתי מה מוזר ?

פורסם

א. אומנם אתה חדש אבל בשרשור שציטטתי הקפצת הודעה מלפני 4 שנים- עובדה.

ב.מוזר שכתבת שהסבת מכונית לגז ובשרשור הזה אתה שואל כמה זה עולה כאילו אין לך מושג.

ג. מה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בלבלת אותי

לא הבנתי מה הקפצתי - אבל לא משנה

יש לך מענה לשאלתי לגבי ביואיק או אימפלה מוסבים לגז? אמינותם?רעיונות אחרים?

פורסם

ברשותי מאליבו 2007 והאחזקה ממש ממש לא יקרה בינתיים(לפחות כשאני עדיין במסגרת האחריות).

טיפול קטן סביב 600 ש"ח וגדול סביב 900 ש"ח. לאמינות של המאליבו אכן יצא מונטין בלתי רגיל כך שאני מקווה שלא אצטרך להיפגש עם "אחזקה יקרה" בטווח סביר.

ל ABA , מדוע כתבת "אחזקה יקרה"(אני באמת מסוקרן)? דוגמאות?

אגב, את המאליבו אפשר להסב לגז וראיתי שתיים כאלה. אם אתה מרוצה בכללי אזי מה הטעם להחליף לביואיק/אימפלה ישנה יותר?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

טיפול שיגרתי אחרון (ללא בלמים) 120000ק"מ במוסך מורשה עלה לי כ 1100ש"ח

- האם הטיפולים שלך הם במוסך מורשה?

פורסם

1. המאליבו שלי מטופלת במוסך המרכזי של UMI בב"ש("הפצת רכב דרום") והמחירים שהזכרתי הם מחירים רשמיים.

2. ירידת ערך?. כ 15% בשנה שזה מינוס-פלוס סביר לגמרי ויש למאליבו שוק טוב מאוד משום המוניטין שיצאו לאמינות שלה.

3. לגבי תצרוכת הדלק שלה התנהל שרשור בעניין ואין טעם לחזור על הנתונים. הניסיון שלי ושל בעלי מאליבו נוספים חד משמעיים למדי, קרי תצרוכת שפויה לגמרי שאיננה עולה על זאת של רכבים עם מנועי 2.0 ליטר(!)

פורסם

תצרוכת דלק בקו ישר במהירות קבועה של 90-100, יתכן שהיא בסדר כי הטורים של המנוע הגדול נמוכים. אבל בנסיעות עירוניות ובערים כמו חיפה וירושלים עם עליות צריכת הדלק גבוהה משמעותית.

ירידת ערך של 15% במחירון אולי כן, בפועל תקבל 10-15% פחות מהמחירון על המאליבו. לפחות כך היה עד עכשיו.

פורסם

שקלתי לעשות טרייד אין לפני שבוע וקיבלתי ללא הינד עפעף מחיר מחירון ב UMI. מעבר לכך הסכימו לשדך אותי לקליינטים פרטיים שם אוכל לקבל אף מעבר למחירון אם הרכב מתוקתק(מה שלא יעבוד במקרה שלי משום ים של קמ'). המאליבו מדורגת בשוק המשומשות(יד 2) בסגמנט מנהלים במקום השני בהיקף מכירות וזה כשבמקום הראשון פסאט ואילו מזדה 6, סובארו B4 ואקורד מוכרות פחות טוב(מקומות 3 והלאה). זה סקר של "ידיעות אחרונות" מלפני כמה שבועות. זה אומר שוק לא רע בכלל למאליבו.

אני נוסע במסלול המישורי אשדוד-באר שבע כליום וללא פקקים במהירות 90 קמ"ש ומעט מאוד בעיר. יתכן שבנתונים שונים כמו חיפה/ירושלים בנסיעות עירוניות ובעליות יהיו נתוני צריכת הדלק פחות טובים. זה נכון גם למנועי ה 2.0 ליטר או 1.6 ליטר של כל חברה אחרת.

• תוכן חדש...