Jump to content

ABA

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של ABA

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. שלום, יש לי רנו מגאן טורבו דיזל סטיישן (1500), (נקרא אסטייט ספורט טורר בחו"ל) - מודל 2013 רמת גימור אקפרסיון, גיר "אוטומטי" קלאצ' כפול 6 הילוכים - שהוא למעשה רובוטי - נוסע עם הרכב שנתיים 62000ק"מ, פרט לטיפולים - 0 תקלות! הגיר עובד חלק, מעקב צמוד על צריכת הדלק (משולבת) 17.6 קמ"ל ממוצעת. הדבר היחידי שלכאורה מפריע, - היעדר פתחי מיזוג אויר לנוסעים מאחור. אני אחליף ככל הנראה בקרוב, לפלואנס דיזל חדשה (היא מגיעה עם פתחי איוורור מאחור) . אין לי שום אינטרס אישי - לאחר שנים רבות שנמנעתי מרכב צרפתי (רנו, פיז'ו-סיטרואן) - הופתעתי לטובה מרמת האמינות, מצויידת בבקרת שיוט, נוח לנסיעה למרחקים ארוכים ובנסיעות כאלו מגיעים ל 20קמ"ל ויותר. הבדל נוסף הוא בארץ היצור - הפלואנס שלמעשה תוכננה ע"י סמסונג מוטורס בקוריאה מיוצרת בתורכיה המגאן סטיישן - מורכבת בספרד, זה לא ממש משנה את איכות ההרכבה. ABA
  2. שלום, מוטי, ממוסך מוטי ניסים - מצא לי את החלק מפירוק - קומפלט! הסביר לי היום מה צריך ע"מ לפרק ולהרכיב (הכבל עובר בתוך המכונית- מתחת לקונסולה) צריך לפרק את שני הכסאות הקדמיים ואת הקונסולה (היכן שממקומת ידית ההילוכים) אני אנסה לעשות זאת ביום ללא גשם באחד הקרובים אגב, מצאתי מנגנון כזה כולל כבל באינטרנט במחיר 75.2$ לא כולל משלוח, אבל העדפתי מפרוק מקומי (עדיין זול יחסית) תודה על ההפנייה למוסך מוטי ניסים!
  3. הי, הייתי הבוקר אצל מוטי. לא מצא אפשרות לתקן... רק ע"י חלק קומפלט כולל דוושה במחיר חלף כפי שראיתי במקומות אחרים. הוא מסכים איתי שמנגנון הדוושה תקין אמר שיבדוק חלק כולל דוושה מפרוק האיש אדיב, מבין עניין אבל לא ממש יכול לעזור מעבר לכך. יש לך עוד רעיונות? תודה מראש
  4. תודה מחר אני אצלו - אדווח תוצאות
  5. מאזור נתניה/חדרה - אבל מוכן להרחיק..
  6. שלום, מי יכול להמליץ לי על מוסך שיכול להחליף כבל לשברולט מליבו 2005 ללא החלפת מנגנון הדוושה כפי שדורשים ב UMI אשמח אם יש לכם גם מושג למחיר כולל עבודה ABA
  7. טיפול שיגרתי אחרון (ללא בלמים) 120000ק"מ במוסך מורשה עלה לי כ 1100ש"ח - האם הטיפולים שלך הם במוסך מורשה?
  8. בלבלת אותי לא הבנתי מה הקפצתי - אבל לא משנה יש לך מענה לשאלתי לגבי ביואיק או אימפלה מוסבים לגז? אמינותם?רעיונות אחרים?
  9. לשאלתך - אני חדש בפורום, לא הקפצתי שום הודעה מלפני 4 שנים... לגבי הגפ"מ = הרכב צורך כ 5-10% יותר (גפ"מ) אבל סה"כ העלויות הןטפות - כ50% מ בנזין. עלות ההתקנה היתה 8000ש"ח לא בטוח שאתקין שוב אצל אותו מתקין (4 חודשים עד הכברת הרישוי ולא ממש מקצועי) קניתי את תוכנת מחשב ההזרקה ואת המתאמים המתאימים כ 250 ש"ח ואני מכוונן אחת לחודשיים בערך - לאט לאט מתכנס למצב שלא אצטרך בכלל. אני עושה כ 30000 בשנה לא הבנתי מה מוזר ?
  10. הי, אני במצבך, אבל הולך לכיוון ה אמריקאיות (שברולט או ביואיק). אפשרות שניה היא סונאטה 2.5 ליטר (6 צילינדרים) מודל 2001 - יש לי אחת כזו - הסבתי לגז-גפ"מ, (עלויות דלק הן כשל רכב 1400) ומבחינת האמינות - מאד מרוצה. רכשתי בטרייד אין של כלמוביל עם אחריות ל3 חודשים. כעת אני מחפש רכב נוסף (אמריקאי ככל הנראה) עד 40K
  11. חשבתי על שברולט אימפלה 3800 או ביואיק מהשנים 1999 (ביואיק) או שברולט אימפלה 2002-2003 ברצוני להסב הרכב לגז-גפ"מ (ע"מ להביא לעלויות דלק סבירות) חשבתי לרכוש את הרכב במסגרת ה טרייד-אין של החברה _UMI) ברשותי שברולט מליבו 2005 - האחזקה יקרה מעט - אך אפס תקלות -חוות דעת המומחים בבקשה על הדגמים המוזכרים לעי"ל ועל ההסבה לגז (בנושא האחרון- גם המלצה על מתקינים אמינים ומורשים), כמו גם המלצות על רכבים דומים (נוחות הנהיגה והבטיחות חשובים)
  12. היו לי מס' מכוניות כאלו - מדהימות! צריכת דלק - בין 6.7 ל 9.7 ק"מ לליטר תלוי באופי הנהיגה. בעיר כמובן יותר נוטה לתחום הנמוך. אין בעיות מיוחדות - מומלץ מנוע 2300 או 2100 סובלות מנזילות שמן קלות הן בגיר והן במנוע, מידי פעם הולכים תושבות של גל ההינע, יש לשים לב לריקבונות במרכב - מכסה תא מטען, דלתות, המנועים מחזיקים מעמד עד כדי250000 - 200000ק"מ בלי צריכת שמן מוגזמת. אין בעיות חשמל מיוחדות - לפעמים פנסים אחוריים המגעים מקבלים קורוזיה, רפלקטורים קדמיים מאבדים ברק - לא יעבירו טסט. קח בחשבון שרכב מעל 21 שנה צריך פעמיים טסט בשנה - סתם מטרד. בולמי זעזועים - רצוי לבדוק. מומלץ בחום !!!
×
×
  • תוכן חדש...