Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית בריכה של 3X2.

משום מה התחתית שלה מתחילה להתמלא בחול בשבוע האחרון והמכשיר שהגיע איתה לא ממש פותר את הבעיה, אלא בדיוק להיפך. הוא לא שואב, פשוט מזיז את החול ממקום למקום.

אני מחליף את הפילטר כל יומיים אחרי ניסיונות נואשים לנקות אותו כי זה יותר מדי חול.

יש למישהו פיתרון? מישהו יודע על מכשיר כלשהו בשביל לשאוב את החול שלא יעלה לי יותר מהבריכה?

פורסם

למרות שנכנסת לקטגוריה של מבזבז המים התורן אני אנסה לעזור .

אני אגב נמנעתי השנה בכלל למלא את הבריכה שרכשתי לפני כשנתיים בקוטר 3 מ' מטעמי חיסכון במים ולמרות שבתום כל 'עונת רחצה' דאגתי עד כמה שניתן להשתמש במי הבריכה לצורך השקיית הגינה .

ובכן , לענין שאלתך ..

בתור התחלה אילתרתי ( מצנרת הגומי כזו שמשמשת מכונות כביסה ) פלוס מתאמי הפלסטיק שהגיעו עם הבריכה , מתקן שאיבה ידני .

חיברתי את הצינור מצידו האחד לפתח היניקה של מערכת הפילטור והצמדתי אותו למוט בצד השני כך שבעת ההפעלה של הפילטר יכולתי לטייל ידנית עם צינור השאיבה הזה בתחתית הבריכה וכך לשאוב את החול והלכלוך ששקע שם .

בשלב יותר מתקדם רכשתי ( נדמה שקוראים לזה סקיפר ) מן מתקן ניקוי ושאיבה שמתחבר לצינור ההשקיה ןבעזרת הזרמת מים בלחץ גבוה לבריכה הוא יונק לתוך הרשתית שמחוברת אליו את הלכלוך - המתקן התגלה כלא ממש יעיל ובעיקר בזבזן נוסף של מים שלא לצורך .

על המתקן האחרון ביצעתי מניפולציות והפכתי אותו ליונק הלכלוך האולטימטיבי של מי בריכה - שוב באופן הידני והמייגע - אבל התוצאות היו מרשימות - בריכה נקיה ( מים צלולים ומפולטרים וכמובן בעלי ריכוז כלור לשמירה על הגיינת המתרחצים ) לאורך העונה כולה .

הרבה שמחה יש בזה והמון המון עבודה וסליחה על הניג'וס גם הרבה ביזבוז של מים יקרים .

כפי שציינתי - השנה וויתרתי על התענוג .

דרך אגב הפילטר ניתן להוצאה ושטיפה להסרת העלים השיער והחול שהצטבר עליו ואין ממש צורך ברכישת פילטרים חדשים בתדירות עליה ממליץ היצרן .

בהצלחה

פורסם

בשלב יותר מתקדם רכשתי ( נדמה שקוראים לזה סקיפר ) מן מתקן ניקוי ושאיבה שמתחבר לצינור ההשקיה ןבעזרת הזרמת מים בלחץ גבוה לבריכה הוא יונק לתוך הרשתית שמחוברת אליו את הלכלוך - המתקן התגלה כלא ממש יעיל ובעיקר בזבזן נוסף של מים שלא לצורך

עם זה הבריכה הגיעה. זה פשוט לא עובד.

אני אנסה ליישם מה שכתבת.

אגב, כל עוד שהבריכה לא בשימוש, יש עליה כיסוי בשביל למנוע התאדות.

מתחילת הקיץ הייתי צריך להוסיף לה בערך 2 מטר קוב, כי המים של המזגנים שלנו מגיעים גם הם לבריכה בשביל לא לבזבז יותר.

בבית כולם ערים למצוקה של המים וחוסכים המון, אז המצפון שלי נקי.

פורסם

אגב, כל עוד שהבריכה לא בשימוש, יש עליה כיסוי בשביל למנוע התאדות.

המים של המזגנים שלנו מגיעים גם הם לבריכה בשביל לא לבזבז יותר.

גם אני השתמשתי בכיסוי לבריכה בשעות ובימים שלא היתה בשימוש למניעת אידוי ולשמירה על נקיון המים .

מענין שאתמול בדיוק חשבתי על כך שמי המזגן יכולים היו לשמש אותי לצורך הענין , אבל הבנתי מהר מאד שכדי למלא את הבריכה אצטרך להפעיל את המיזוג עוד בעונה החורפית כדי שבתחילת הקיץ אולי הבריכה תהיה מוכנה לשימוש :-)

אבל אז נהיה כולנו כל כך חולים שכבר לא נהיה בענין של כניסה לבריכה .

• תוכן חדש...