Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פיז'ו 307 XSI 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין בייעוץ לגבי רכב פיז'ו 307 XSI אוט' 3 דל' 2004.

קצת פרטים טכניים: יד 1 מפרטי, קילומטרז' 65,000, לא עבר תאונות למעט תיקוני פח.

הרכב הוחלף בטרייד אין בלובניסקי טרייד והבדיקה שלהם לפני כשבוע וספר הטיפולים אכן מראים שהרכב נקי מתאונות.

(דרך אגב למישהו יש ניסיון איתם? כמה הם אמינים?)

הנושא שהכי מטריד אותי הוא אמינות הרכב מאחר ושמעתי לא מעט סיפורי זוועה על ה-307, אך לא על ה- XSI. האם זה שונה בדגם הזה?

בנוסף האם יש לרכב הזה שוק? כמה קשה יותר למכור רכב 3 דל'?

פורסם

שלום,

אני מכרתי לפני כחודש 307 מודל 2003 מנוע 2000. לקח לי המון זמן וסבלנות למכור אותו (וגם מתחת למחירון).

הרכב עצמו מפנק מאוד ובעצם אחד הרכבים שהכי נהנתי ממנו אבל כמוך קיבלתי שלל אזהרות טרם קנייתו לגביי אובר החיישנים שיש לו ועלות אחזקה גבוהה למרות שאני קניתי רכב שמור מיד ראשונה שיצאה מעולה בבדיקה וכבר אחרי חודש נשברה לי מחיצה בסעפת פליטה שעלות התיקון הגיעה ל 2000 ש"ח! לגביי הXSI אני אישית מאוד אוהב את הדגם אבל כך בחשבון שקשה מאוד למכור אותו מה שלא מפתיע אותי שלבסוף הוא נמכר בטרייד אין ולא בשוק הפרטי.

ממליץ לך שאם אתה כבר נעול על הדגם הזה חפש אחד פרטי מיד 2 ותראה איך אתה מוריד הרבה כסף וישן טוב יותר בלילה מאשר המגרשי טרייד אין למינהם.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הנושא שהכי מטריד אותי הוא אמינות הרכב מאחר ושמעתי לא מעט סיפורי זוועה על ה-307, אך לא על ה- XSI. האם זה שונה בדגם הזה?

בנוסף האם יש לרכב הזה שוק? כמה קשה יותר למכור רכב 3 דל'?

כמעט בלתי אפשרי למכור 3 דלתות בארץ.

XSI זו רמת גימור. כל ה 307 עם נפח 2000 סמ"ק בלי קשר לדגם בעלי מכניקה זהה. ההבדלים בין הדגמים הם קוסמטיים בלבד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה על כל התשובות.

אני חושב ללכת לכיוון ה- XT 2.0 במקום או להמשיך עם הקו היפני, Sport Spirit /Toyota Runx מאזדה 3.

• תוכן חדש...