Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מיצובישי סופר לנסר אוטומטית שנת 95

171000 ק"מ

יד ראשונה

היוםבזמן נסיעה פתאום יצאו אדים ממכסה המנוע.

העלתי את האוטו על גרר

ומהמוסך נאמר לי שהרדיאטור הלך.

יותר מאוחר נאמר לי שהלך גם ראש מנוע.

סך כל העלויות היא בסביבות 5 אלף שקל

הייתי מעוניין לדעת אם השינוי הבא הוא אפשרי:

השתלת מנוע 2000 סמ"ק ממיצובישי גאלאנט והסבה לגיר ידני.

אם זה אפשרי אז מה תהיה עלות של הליך כזה ואם הוא מומלץ מבחינת שאר המיכלולים ברכב.

אשמח אם מישהו בעל ידע יוכל לעזור לי בנושא.

תודה מראש!

פורסם

אל תתחיל עם זה.

ההסבה הזו תעלה לך לפחות כפול מ-5000 ואני עדין וזאת בהנחה שבכלל יאשרו לך להשתיל מנוע בנפח גדול יותר (סיכוי שווה לאפס ענק).

גיר+גלגל תנופה,קלא'ץ עבודה ומנוע 2000 שתיין ולא חסכוני של גאלאנט (אם יאושר) יעלו המון כסף.

בלי שקר אני מאוד בספק לגבי אבחנת המוסך,אם לא היו סימנים מעידים והרכב לא עבר התחממות יתר,קשה לי להאמין הלך ראש מנוע כ"כ מהר.

אם התה סומך על המוסך אז או קיי,אני לא הייתי מאשר להוריד ראש עד שלא ראיתי במו עיני סימנים שיוכיחו שהוא אכן הלך ויש כאלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...