Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי יותר מידי שעות על Guitar Hero באקס בוקס, הגעתי למסקנה שכדאי גם ללמוד גיטרה אמיתית.

לקחתי גיטרה קלאסית מחבר שהתחיל ללמוד ואף פעם לא סיים, וכבר יומיים אני סורק את האינטרנט, וכל אתר שמצהיר שהוא יכול ללמד אותי לנגן ב 20 דקות פשוט משקר ועושה צחוק מ-novice כמוני.

בכל מקרה, נשבר לי. האם יש למישהו אתר רציני, אמיתי, שמלמד את האפס של האפס? אקורדים, איך לעזעזל לזכור אותם, איך להעביר ביניהם ולא להתבלבל, ואיך קיבינימאט קוראים אותם ומתרגמים לאצבעות על המיתרים.

כמו כן אשמח להמלצות למורים לגיטרה באיזור נהריה והסביבה, או שאולי מישהו נחמד פה בפורום יסכים תמורת הנחת חייל והבטחה להתנהג יפה.

תודה רבה, יום טוב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני אמנם כבר לא מכיר מורים לגיטרה , אבל בתור משהו שמנגן - אי אפשר ללמוד בהתכתבות.

במיוחד לא בהתחלה (וגם אם אפשר "ללמוד" את הכמה אקורדים וכו - כמו בנהיגה - כדי למנוע השרשת טעויות - עדיף לעשות את זה עם משהו שמבין קצת מה הוא עושה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גיטרה קלאסית קשה יותר מכל האחרות לנגינה מבחינת היד האוחזת בצוואר ומאצבעת ואילו קלה ביותר ליד הפורטת.

wChZ5YuZG_E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תמשיך פה.

http://www.freeguitarvideos.com/lessons.html

בנהריה יש איזה וירטואוז שמוכר רק באיזור הצפון כבר איזה 30 שנה שמעתי עליו ניסים ונפלאות אבל עוד לא ראיתי אותו

קוראים אותו "אבנר".

פורסם

אני כבר מודיע לך שלא יהיו לך ציפיות גבוהות מגיטרה בתור תחביב. כדי להגיע לרמה גבוהה (אם אתה משחק על EXPERT, אם לא אז לא חשוב) כמו בגיטר הירו (שהקשר בינו לבין גיטרה מקרי לחלוטין) צריך להתאמן אלפי שעות. (על חשמלית תכלס. אם אתה רוצה לנגן שירים ישראלים בל"ג בעומר אז זה כנראה פחות אבל בשביל זה לא צריך ללמוד את הכלי לעומק)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

משחק על HARD. ויודע שאין שום קשר, אבל נחמד לי ל"נגן".

בסופו של דבר אני רוצה לעבור לחשמלית, אבל בוא נתחיל עם להבין איך לעזעזל מנגנים על אקוסטית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קח 2-3 שיעורים בהתחלה, יש דברים שאי אפשר ללמוד ביו-טיוב,

או שהם פשוט יקחו לך יותר מדי זמן.

מרגע שאתה מקבל את הבסיס, כל מה שנותר זה להתאמן עד זוב דם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יותר מידי שעות על Guitar Hero באקס בוקס

מה שאתה צריך זה לשחק Heroin Hero.

ואחר כך Rehab Hero.

משחק על HARD. ויודע שאין שום קשר, אבל נחמד לי ל"נגן".

תנסה לשחק אנפלאגד :lol:

מי שרואה סאות' פארק, יבין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא רואה הבדל גדול בין לקחת 2-3 שיעורים, לבין ללמוד מהאינטרנט.

כמו בכל כלי אחר, כך גם עם הגיטרה:

אם רוצים באמת ללמוד לנגן, צריך הרבה יותר מ 2-3 שיעורים.

בתור התחלה חייבים להתרגל לעשות נכון כמה דברים בו זמנית, תחת השגחה של המורה.

אחרי שהבסיס נכנס להרגל, חייבים לעבוד לפי שיטה:

על מה, איך וכמה להתאמן.

ורק אחרי שמגיעים לרמה מסויימת, אפשר להתקדם לבד.

אבל גם כאן כדאי להיזהר שלא להתרגל לדברים הלא נכונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסתירה בין המשפט הראשון לאחרון שלך היא בדיוק הדוגמה שהייתה חסרה לי.

שיעורים צריך לקחת דווקא בשביל לקבל בסיס טוב. לנסות לעצב מחדש

בסיס גרוע (כתוצאה מלימוד עצמי או ממורה קודם שלא העניק בסיס נכון)

היא משימה מאוד קשה.

אתה יכול לקרוא במיליון פורומים על אופן סיבוב הבוקסה של הבורג הרביעי מימין

במוט הפיתול, אבל אתה תלמד הכי מהר ולכל החיים ממקצוען שידגים לך באופן מעשי בליווי הסבר קצר.

אני מדבר כמובן על הפן המעשי יותר של הנגינה - כל מה שקשור ללימוד תווים,

הרמוניה ותיאוריה הוא משהו שאפשר ללמוד לבד עד לרמות הכי גבוהות,

בתנאי שמתרגלים את שרירי העכוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו כן אשמח להמלצות למורים לגיטרה באיזור נהריה והסביבה, או שאולי מישהו נחמד פה בפורום יסכים תמורת הנחת חייל והבטחה להתנהג יפה.

תודה רבה, יום טוב.

ג'וני גרינווד,הגיטריסט של רדיוהד,גר בנהריה. נסה לשבת לו קצת מתחת לחלון אולי הוא יזרוק לך איזה טיפ.

פורסם
הסתירה בין המשפט הראשון לאחרון שלך היא בדיוק הדוגמה שהייתה חסרה לי.

אין שום סתירה.

3 שיעורים לא יכולים להקנות בסיס לנגינה.

לא בגיטרה ולא בחלילית.

לפעמים זה לוקח שנים - להגיע לרמה שאפשר להתקדם לבד, ללא המורה.

וזה בתנאי שהלומד הוא בעל מוטיבציה גדולה ומשמעת עצמית לא פחות גדולה.

לכן, לדעתי, 3 שיעורים ללא המשך אצל המורה= לימוד באינטרנט.

אחרת כל המורים למוסיקה היו מובטלים.

גילוי נאות - הכותב בעל תואר באקדמיה למוסיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרבה מורים למוסיקה מובטלים :) (לצערי ד"א כמובן - כי אני מסכים איתך - בלי נגינה ולמידה רצינית של לפחות שנה - אי אפשר לנטוע בסיס סביר לטכניקה ומינימום כלשהו של תיאוריה, אפילו לנגינת אקורדים ברמה סבירה - ככה שלא יזרקו אותך למדורה - צריך איזה 3 - 4 חודשים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כנראה שזה באמת תלוי במטרה. בשביל לנגן אקורדים במדורה

אפשר להסתדר גם עם 3 שיעורים והרבה אימונים.

תכל'ס, הרוב לא מכוון למשהו גבוה יותר.

כל דבר מתקדם יותר דורש מעקב צמוד של מורה, לאורך שנים. זה ברור.

(גילוי נאות: לכותב יש יותר מדי תארים במוסיקה...)

• תוכן חדש...