Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'וני גרינווד,הגיטריסט של רדיוהד,גר בנהריה. נסה לשבת לו קצת מתחת לחלון אולי הוא יזרוק לך איזה טיפ.

הוא עושה השלמת הכנסה בתור מורה? :D

hans ו-Liviur , הרצון שלי הוא לנגן שירים נחמדים ברמה סבירה בסוף. אין חשק להיות גיטריסט רציני ולעשות את זה מקצוע, אלא יותר שאני אוכל לנגן שירים שאני אוהב, סתם לכיף.

אגב, הבנתי שדניאל שטיין, הגיטריסט של אריאל זילבר גר בנהריה ומלמד. מישהו מכיר אותו? ממליץ?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני מקווה שאתה לא אוהב מטאל, כמוני. אצלי זה הפך מתחביב ל3 שעות ביום במשך שנתיים, שזה גם רחוק (מ-א-ו-ד) ממקצועי :p

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

השאלה למה אתה קורה תחביב.

בשבילי תחביב בזמנו היה בערך שעה שעתיים ביום למשך כמה שנים כולל הופעות והקלטות ולאחרונה חזר לסביבות השעה ביום / יומיים.

והשאלה השנייה היא איזה שירים ובאיזו רמה?

כמו שאמרנו - לנגן שלמה ארצי במדורה - אתה צריך חודשיים שלושה ואימונים.

(כדי לנגן בכיף ובקצב ושאנשים לא יזרקו עליך קרשים)

לנגן STAIRWAY TO HEAVEN (שזה שיר קל) כולל הקטעים באמצע - כנראה תצתרך לעבוד "קצת" יותר.

ואם כנאמר - אתה חובב מטאל , או מוסיקה קלאסית לדוגמא - תתכונן להרבה יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי קורא לזה תחביב בתור משהו שהייתי עושה כשמשעמם, או כשיש זמן פנוי, בניגוד למשבצת בלו"ז.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני מצאתי את זה מאוד שימושי בשבילי...

http://guitarfree.co.il/

וזה גם, אם כי אותו אני פחות אוהב.

http://www.videoguitar.co.il/

אילו אתרים בעיברית שמסבירים בכלליות, ועולים איתך ברמה.

אחרי שתתפוס את השיטה אתה יכול לעבור ולחפש דברים ביו-טיוב.

כמו כל דבר, אתה צריך בסיס טוב. ובסיס טוב ניקנה ע"י לימוד ותירגול.

אגב, היה ליביחידה בחור שלמד לבד (וזה היה הרבה לפני תקופת האינטרנט) והיה מנגן ממש טוב. אחרי שנתיים של נגינה הוא היה יכול לשמוע כמעט כל שיר ואחרי פעמיים לנגן אותו ולא משנה מי היה הגיטריסט ;)

יש כאילו מוכשרים.

אם אתה רואה שאתה נימשך לזה, קנה לך מכוון גיטרה שמכיל מטרונום. זה יעזור לך "להיכנס לקצב".

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא חובב מטאל. מדבר על שירים של להקות כמו R.E.M, RHCP קצת נירבנה, ג'ימי הנדריקס וכל מיני כאלה.

:lol::lol::lol::lol:

יענו בלקמורים, ג'ימי פייג'ים ומלמשטיינים, פשוטים כאלו שלא צריכים לאתגר במיוחד...

פורסם

שמע.. הייתי בהופעה של סנטנה יחד עם באדי מיילס מבצע הנדריקס , שמעתי את קלפטון מבצע את "כנף קטנה",

ועוד נגנים ידועים אחרים כמו באדי גאי מבצע את RED HOUSE

לא קיים אף נגן ביקום שיכול לנגן את הנדריקס כמו הנדריקס שלא לדבר על ליצור מוסיקה כמו הנדריקס.

לפייג' אפשר להתקרב לא רע.

מיני-ג'ימי-בויי

Wscg9jaceKI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

מעניין,

האם יש הגבלה של ריכוז אלכוהול בדם (כמו בנהיגה) למתן שיעורי גיטרה.

אפילו אם אתה אחד הגדולים:

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...