Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום ראיתי את השלט "למכירה" שעשה חבר ערבי שיש לי.

הוא מוכר "מאזדא 323 שנת 97 יד ראשון אם מנועה חדש".

ברגע שראיתי את זה, כל המודעות האלו הפסיקו להצחיק אותי (לא כי זה יותר מצחיק אלא כי אני מכיר אותו).

• חודש מאוחר יותר...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות נתונים מפתים שני חברים שלי נסעו הערב לעפולה מחיפה כדי לראות את הרכב הנ"ל.

מתשאול קטן שהם עשו למוכר הרכב יד שלישית ולא ראשונה (הוא מוכר את האוטו בשביל עובד שלו והוא לא יודע עליו פרטים)

הרכב אמנם באמת 160 אלף ק"מ אבל הקילומטראג' מראה 260, אבל זה רק בגלל שהוא בדיוק החליף לוח שעונים ואם חבר שלי רוצה הוא יכול להחזיר את הק"מ אחורה "עם קבלות" :shock:

החלטתי להתעניין, התקשרתי לבחור והשיחה התנהלה ככה:

"שלום, זה לגבי הרכב"

"כן, איזה אוטו?"

"מה זאת אומרת? פרסמת פיג'ו ביד2, למה שאלת? אתה מוכר יותר מרכב אחד?"

"לא רלוונטי, מה השאלה?"

"מה זאת אומרת? זה מאוד רלוונטי, אני רוצה לדעת אם אתה מוכר רכב אחד או כמה רכבים"

"טוב אז אני לא רוצה למכור לך ת'אוטו, ביי"

"תודה רבה, להתראות"

*גילוי נאות: הרכב מפורסם ביד2 במדור "מסוכנויות רכב" אבל זאת עדיין לא סיבה לפרסם נתונים שקריים, לשקר בטלפון (הוא אמר לחבר שלי שהרכב יד ראשונה) ולהתחמק משאלות כשהצד השני יודע בוודאות שאתה סוחר (הוא יכל להגיד שהוא סוחר ובגלל זה הרכב מפורסם בקטגוריית סוכנויות והוא לא יודע לאיזה רכב אני מתכוון או שהרכב פורסם בעוד מקומות תחת "פרטי")

בקיצור, להתרחק.

Capture.JPG

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם כבר "לא נסע בשטח".

שימו לב לכתובית JEEP TOURS. איפה הוא ערך טיולי ג'יפים? באיילון צפון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...