Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני כועס!

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלוהים.

אמרת שחנית בחניה שהיא לא שלו,

והוא קישקש לך על האוטו?! :mad:

אתה עדיין פה?!?!?

כל ההצעות של הצדיקים לא יעזרו, ובדיבורים זה לא יפתר,

אבל עדיין קשה לי להאמין- קמת בבוקר וראית שקישקשו על השמשה?! אלוהים ישמור! אנשים פה נתנו הצעות של לקשקש בחזרה, אבל אני (וברצינות), פשוט לא הייתי מוותר! אם אתה תעבור בשקט על מקרה כזה, אז זה יתן לו תחושה של " אני גדול עליו" , חוץ מזה, הוא לא יודה אם תשאל אותו, אז גם אתה תתן לו " פרס", ומי ידע שזה היית אתה?

הצעות אני לא אתן לך, אבל אתה פשוט לא יכול לעבור על זה בשתיקה. אלימות (מילולית, כמו שPOKO אמר ב-ל-ב-ד, אתה לא רוצה להכנס לבעיות רציניות יותר), תאיים עליו, ובנוסף תחזיר לו על זה.

פשוט בושה שמישהו יעשה כזה דבר!

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

עדכונים מרעישים!!!!

אז ככה הייתי עכשיו בביקור אצל ועד הבית, הקלטתי את הנציגה שלהם (היא לא יודעת לשם הפרוטוקול).

אף אחד לא גר באותה דירה, והיא לא חניה פרטית של אף אחד.

השלב הבא. הדייר השתלטן..

נראה אם הוא יודה בעברה.

ואחר כך משטרה

ואחר כך בית משפט!

אולי אני אצליח להגיש את הטביעה הראשונה שלי לפני גיל 18. (עוד חודשיים!! )

פורסם

היה בעבר מקרה דומה בפורום, ופשוט אפשר להשתמש בקולה...

קנה בקבוק ליטר וחצי של קולה, ורוקן להם על הרכב. אין סיכוי שהם ידעו שזה אתה. ויום אחרי, שאתה תראה אותם מנסים לנקות את העיסה הדביקה שמכסה את הרכב שלהם, תעבור לידם ותגחך...

אם אתה ממדש עצבני, (או שאין תקציב ל 1.5 ליטר קולה...) אפשר פשוט לקחת 2 תפוחים, ולדחוף אחד אחרי השני לאגזוז. זה יעיל מאוד משום שאתה דוחף את התפוח, הוא נחתך לפי הגודל של האגזוז, ואת השאריות אתה זורק. עוד שיטה שראיתי היא בננות. אבל לזה את צריך הרבה...כמה שיותר יותר טוב... פשוט דחוף אותם אחת אחרי השניה לתוך האגזוז.

ושאתה עושה את זה...תשתדל שלא יראו אותך...

פורסם

וגם אני תלמיד רק הבעיה שאני כזה חביב על השכנים שאף אחד לא מדבר איתי הם כנראה מפחדים או שפשוט אני פותר להם את בעיית החתולים למה הפורד אנגליה שלי פתוחה והיא משמשת בית חם ל16 חתולים מהשכונה .

כל שאר המכוניות שלי חונות בחניה משותפת שכל מי שתופס ראשון מותר לו לחנות בה כמובן שאני תמיד ראשון כי המכוניות שלי שם לא זזות .

אה ועוד לא הזכרתי את המכוניות של אבא שלי ושל אח שלי שגם הם חונות בחנייה של הבניין בקיצר קח עצה אל תריב עם אף אחד פשוט תהיה ראש קטן תתעלם מהשכנים כל עוד אתה בטוח שאתה צודק.

פורסם
עדכונים מרעישים!!!!

אז ככה הייתי עכשיו בביקור אצל ועד הבית, הקלטתי את הנציגה שלהם (היא לא יודעת לשם הפרוטוקול).

אף אחד לא גר באותה דירה, והיא לא חניה פרטית של אף אחד.

השלב הבא. הדייר השתלטן..

נראה אם הוא יודה בעברה.

ואחר כך משטרה

ואחר כך בית משפט!

אולי אני אצליח להגיש את הטביעה הראשונה שלי לפני גיל 18. (עוד חודשיים!! )

שיהיה בהצלחה :!:

כדי שיהיה לך קייס, עדיף שלא תרד לרמה שלו וכך אולי תוכל להרוויח כמה ג'ובות

מכל הסיפור או סתם ללמד אותו לקח :twisted:

אלימות היא באמת לא הפתרון, עם כל הכבוד... חבל :?

ושוב בהצלחה :!::D

מה זה לעזאזל DOT 4 ?

בוא נגיד ככה... נוזל בXXים... תעשה אחד ועוד אחד.

כל מילה נוספת מיותרת. :roll:

MCS 2008

פורסם

אשכרה LIVE, חדשות מהבניין.

הלכתי אליו עכשיו, הבן שלו היה בבית, שאלתי אותו מה העניין ואןם הוא יודע משהו, הוא אמר שלא.

קיצר אמרתי לבן שלו שזה לא לעניין (הבן זה זה שעבר לגור אצלו.) ואני מתכוון לחזור יותר מאוחר.

תנחשו מי תפס היום את החניה ולא רשמו לו כלום על החלונות?

מחזיקים!!!. השכן ממול. כן, ה"סאספקט".

עכשיו אני משוכנע ב100000000% שזה האבא. הוא מניאק כזה, מעיר לכולם, ותמיד מנסה להראות שהוא שולט בכל מה שקורה.

ואני באמת הולך לכיוון של כמה ג'ובות שיפטרו לי את הבעיות באלפא.

פורסם
אשכרה LIVE, חדשות מהבניין.

הלכתי אליו עכשיו, הבן שלו היה בבית, שאלתי אותו מה העניין ואןם הוא יודע משהו, הוא אמר שלא.

קיצר אמרתי לבן שלו שזה לא לעניין (הבן זה זה שעבר לגור אצלו.) ואני מתכוון לחזור יותר מאוחר.

תנחשו מי תפס היום את החניה ולא רשמו לו כלום על החלונות?

מחזיקים!!!. השכן ממול. כן, ה"סאספקט".

עכשיו אני משוכנע ב100000000% שזה האבא. הוא מניאק כזה, מעיר לכולם, ותמיד מנסה להראות שהוא שולט בכל מה שקורה.

צלם אותו כשהוא חונה במקום החניה :!::twisted:

L'amour Toujours

פורסם

:mm_yeah:

רק קח בחשבון שזה יקח זמן (המשפט), ולא כדאי לך להסתמך על זה (זה בהנחה שתקבל כסף) במהלך השיפוץ של הסוד.

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

DOT 4=נוזל בלם.....פורד אנגליה=פורד שיוצר באנגליה.... :wink::?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

טוב, אני לא הולך לחנך פה אף אחד,

אבל רק אומר שבעית האלימות במדינה ככלל ובכבישים בפרט (ותופעות הלוואי שלה בכביש) מתחילה אצל כל אחד ואחד מאיתנו !!!

אם לרגע חושבים ויודעים לוותר גם כשאתם צודקים,

לעיתים מגלים שהרווח גדול מההפסד.

בכל מקרה,

את האלימות הזו אפשר לשמור גם לשלב מאוחר יותר אם ממש מוכרחים,

אבל קצת יותר סובלנות לא יכולה להזיק.

פורסם
טוב, אני לא הולך לחנך פה אף אחד,

אבל רק אומר שבעית האלימות במדינה ככלל ובכבישים בפרט (ותופעות הלוואי שלה בכביש) מתחילה אצל כל אחד ואחד מאיתנו !!!

אם לרגע חושבים ויודעים לוותר גם כשאתם צודקים,

לעיתים מגלים שהרווח גדול מההפסד.

בכל מקרה,

את האלימות הזו אפשר לשמור גם לשלב מאוחר יותר אם ממש מוכרחים,

אבל קצת יותר סובלנות לא יכולה להזיק.

איך אמר תומר, ואני מצטט: בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם.

L'amour Toujours

• תוכן חדש...