Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו, שכנעת אותי - אני מוכר את הרכב וקונה 106 מטורפת !

(כל הנכתב הינו בהומור, ליאון T זה רכב מעולה)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ככה זה ליאון T, רכב של בחורות :wink:

בניגוד למיאטה... :roll:

(כל הנכתב הינו בהומור, המיאטה זה רכב מעולה - וחבל שאי אפשר לכתוב בפונט קטן יותר)

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

טריניטי - הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

האמת שכיול מתלים זה תורה שחייבים ללמוד אותה מניסוי ולימוד אישי. אני התחלתי ללמוד את התורה בשביל הגימקנות, והמשכתי עם התורה (ההפוכה) בשביל הדריפטים. ולא ייאמן כמה דברים משפיעים על הכיוון:

גאנטים באופסט דומה אבל רוחב שונה יגרמו לשינוי בכיוון בשל הלחץ על מערכת המתלים.

קאמבר שלילי גבוה מעלה את האחיזה בסיבובים ומפחית את יכולת הבלימה.

כיול למרוץ יגרום לרכב שיהיה לא תהנה ביום יום עקב קושי לצאת להיגוי ייתר.

כיול לדריפטים יגרום לחוסר בטחון בנסיעה מהירה.

כינוס חיצוני מקדימה יגרום לרכב לקפץ, מאחור זה יגרום לתחושת חוסר ביטחון ויציאה מהירה והחלקה.

ואכן - לחץ אוויר יכול לפטור בעיות של קאמבר נמוך מדי.

בסופו של דבר, לכל אחד ולכל רכב מתאים אופי התנהגות מסויים. ההמלצה העיקרית שלי היא לשנות בגדול ומשם לכוון לפי ההעדפות האישיות.

פורסם

הבעיה היא שאתה עושה מחקר שלם, מוצא מכון כיוון פרונט שיהיה מוכן להתמודד עם כל השגעונות שלך, משלם מלא כסף, יוצא מרוצה... נוסע פעם אחת לנס הרים, חוזר מאושר ובדרך נכנס באיזה בור שמע"צ שכחו (או לא טרחו) לסדר, מגלה (מעט מאוחר מדי) שיש באמפים חדשים בכניסה לרחוב שלך ועדיין לא צבעו אותם או שמו שלט אזהרה לפניהם... ובנסיעה הבאה מגלה שיש רעידות בפרונט, שום דבר כבר לא מכוון והפלסטיקה התחילה לקרקש.

:brickwall:

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

כיול למרוץ יגרום לרכב שיהיה לא תהנה ביום יום עקב קושי לצאת להיגוי ייתר.

quote]

ככה הוולקן שהיתה לי הייתה מכוונת, האוטו היה בלוק על המתלים, קשה כמו אבן, לא מחליק בשוק מהירות, אבל מה - גם בעקומות של 180 קמ"ש (אחרי שהייתה מואילה להאיץ לשם) - תחושת ביטחון רבה, בעיקר בציר הקדמי.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
ככה זה ליאון T, רכב של בחורות :wink:

בניגוד למיאטה... :roll:

(כל הנכתב הינו בהומור, המיאטה זה רכב מעולה - וחבל שאי אפשר לכתוב בפונט קטן יותר)

בואו נסכם ככה

לאון T - רכב של בחורות, עובדה.

מיאטה - כנ"ל, רכב של בחורות וחובבי הונדליסטים, עובדה. עיין ערך "הגה"

לאון 4T - רכב עם תת היגוי, במיוחד בתוואי נס הרים.

106 - נו שויין...

(כל הנכתב הינו בהומור, ה 106 זה רכב מעולה, כבר בעלייה לנס הרים קשה לו לסחוב, ואז אין תת היגוי, נ.ב: חבל שאי אפשר לכתוב בפונט קטן יותר)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

(כל הנכתב הינו בהומור, ה 106 זה רכב מעולה, כבר בעלייה לנס הרים קשה לו לסחוב, :lol::lol::lol::lol:

ואז אין תת היגוי, נ.ב: חבל שאי אפשר לכתוב בפונט קטן יותר)

אז נוסעים בירידות, ובעליות רק נהנים מהנוף מנהלתית. ברצינות. אני עם הוולקן גיליתי רכב חדש לגמרי. (ת'כלס, זה השיפור היחיד שלא עולה כסף ;-)).

לגבי הקליאו: יש איזה סטאפ מומלץ? אני מתכנן לבצע כיוון פרונט בקרוב.

פורסם

אם שאלת אותי, לגבי הקליאו, לא מכר אותו לעומק, נסעתי עליו (MK1, MK2) מעט, ע"פ התרשמות, המקור פשוט מ-ע-ו-ל-ה, שים צמיגים סופר איכותיים, וסע ... (רמז, בקרוב יגיע לארץ דגם שאני זומם עליו כבר שנה 8))

"מוות לשיעמום"

פורסם
(רמז, בקרוב יגיע לארץ דגם שאני זומם עליו כבר שנה 8))

הקולאוס II כבר כאן...

הבעיה היא שאתה עושה מחקר שלם, מוצא מכון כיוון פרונט שיהיה מוכן להתמודד עם כל השגעונות שלך, משלם מלא כסף, יוצא מרוצה...

שמח לשמוע :)

פורסם
בואו נסכם ככה

לאון T - רכב של בחורות, עובדה.

מיאטה - כנ"ל, רכב של בחורות וחובבי הונדליסטים, עובדה.

לאון 4T - רכב עם תת היגוי, במיוחד בתוואי נס הרים.

106 - נו שויין...

(כל הנכתב הינו בהומור, ה 106 זה רכב מעולה, כבר בעלייה לנס הרים קשה לו לסחוב, ואז אין תת היגוי, נ.ב: חבל שאי אפשר לכתוב בפונט קטן יותר)

אני מעדיף את הסיכום הבא:

ליאון T - רכב של בחורות, שמדי פעם מביאות לגבר לנהוג.

מיאטה - רכב של בחורות (כשהוא סטנדרטי), שמדי פעם מקבלות לנהוג בו (וזו הזמנה פתוחה).

ליאון 4T - רכב של בחורות, שמדי פעם הבעל שלהן מוציא אותו לסיבוב בנס הרים ואז נתקל בתת היגוי.

106 - רכב קשוח של גברים אמיתיים, פותר את בעיית התת היגוי מהיסוד - אלא אם הוא היה שייך פעם לדייוויד :wink:

(כל הנכתב אינו בהומור, עזבו אתכם שטויות, צריך S2000, אז מה אם יש לה הגה חשמלי.... מנהלים - למה אין פונט קטן יותר?)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

...אני אחרי ניסויים רבים נוסע על 38 PSI (אני יודע, הרבה) מקדימה ו-32 PSI מאחורה...

זה לא כזה הרבה,באמת יש צורך,גם אצלי יש בקידמיים 40PS באחוריים 37 PS ..הרבה יותר מהמומלץ,אבל הופך אותה לחייה רעה ומדויקת.8)

אחלה מאמר

Shift happens!:roll:

פורסם

אצלי הקאמבר בציר האחורי בTOE IN הכי מירבי,

מדובר ב106 ראלי דור ראשון,

לא ראיתי ולא שמעתי על שום ראלי שכיוונה לה את הציר אפילו.

השפעות ? השלכות ?

אשמח לקבל תשובות, מה שכן שזה נראה מליון $$$

פורסם

כמו שכתבו מעלי, TOE IN חזק מאחור (לי היה 6 מ"מ) מסוכן, מייצר רכב מרגיז ולא צפוי, לא יודע כמה עשית ומה הניסיון שלך עם נהיגה במגבלות ולכן כדאי שתשים לב להתנהגות הרכב לפני שהוא עף באחד הסיבובים, כדי שלא תשלם "מיליון $$$"

אני מעדיף את הסיכום הבא: ליאון 4T - רכב של בחורות, שמדי פעם הבעל שלהן מוציא אותו לסיבוב בנס הרים ואז נתקל בתת היגוי.

תיזהר... השבוע הותקן ב"רכב של הבחורות" אינטרקולר חזית מאד מאד מקצועי של FORGE, "מידי פעם, שהבעל שלהם יורד מנס הרים", הוא עשוי לפגוש אותך (ואולי גם את הפיג'ו עם ה TOE) מתנשפים בעליות בדרך לשם .... :lol:

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...