Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב דיזל בתקציב של עד 35000 ש"ח, וחשבתי על מס' רכבים:

1. אופל אומגה

2. סיטרואן C5

3. סיטרואן קסארה

4. סיאט טולדו

5. פאסאט

האופל אומגה בעלת רמת האיבזור הכי גבוהה, ומחירה נמוך - יש לזה סיבה מסויימת?

מישהו יכול לתת חו"ד ו\או להמליץ על רכב אמין, חיסכוני ומפנק עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל?

אני עושה כ-40000 ק"מ בשנה, ונוחות מאוד חשובה לי

בתודה מראש לעונים

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

נמכרה אתמול, יומיים אחרי שפירסמתי ביד 2.

מכרתי אותה מ2 סיבות: אני מבלה יותר מדי זמן בפקקים של מרכז הארץ, וחוץ מזה, בת זוגתי לא נוהגת בגיר רגיל.

לכן עכשיו אני מחפש מחליפה אוטומטית ראויה לפיג'ו שהייתה :-)

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

הייתי שמח לרכוש אותה אם היית מפרסם אותה בעוד שנה :x:x:x:x:x יא מניאק...(קח את זה ברוח טובה)

ועכשיו להמלצות:

ההמלצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא הקסארה HDI אוטומט עם מנוע 2000 טורבו דיזל.

אתה משלב את זמינות החלקים של הקסארה, את הפשטות היחסית שלה (לעומת C5 למשל) עם צריכת דלק מעולה.

הרכב נוח בטירוף (לא צריך לספר לך) וגם אמין. אני אישית לא נתקלתי עדיין בבעיות החשמל המיתולוגיות שמייחסים לה.

לגבי האופל:

1. לא ראיתי יותר מדי אופל אומגה בכבישי ארצנו. שלא נדבר על דיזל. ביום שתצטרך חלק - מוסכי יבואן בלבד, יש מצב שהוא יוריד לך את התחתונים.

2. לפי מיטב ידיעתי שיפוץ משאבה עולה סכומים היסטריים. באסטרה זה קרוב ל-10 אלף ש"ח, לא יודע מה נסגר עם האומגה אבל אני משער שהמצב לא טוב בהרבה.

אולי אם מישהו מוכן לתת לך את האומגה בסכום נמוך משמעותית מהמחירון, זה יהיה משתלם עבורך להחזיק אותה לאורך זמן.

לשיקולך!

דגש נוסף שתקף לכל הרכבים -

רכב דיזל נוסע הרבה ק"מ, גיר אוטומט לא אוהב לחיות הרבה ק"מ. כדאי מאוד לבדוק את מצב הגיר במכון מתמחה או בכל דרך אחרת, כדי לדעת מה בדיוק המצב ומתי תצטרך שיפוץ.

פורסם

תאמין לי, לא הייתי מוכר אם לא הייתי חייב אוטומט, לא עכשיו וגם לא בעוד שנה :-D

באמת הרכב שירת אותי כמו שצריך, מאוד נהניתי ממנו בתקופה שהיה אצלי

לגבי ההמלצה על הקסארה: יש סיכוי טוב שאלך על אחת כזאת, מנוע חזק+משקל נמוך+נוחות של צרפתיות נשמע לי כמו אופציה טובה, למרות שאת ה-C5 אני אוהב הרבה יותר :lol:, אבל למצוא C5 דיזל שמורה נראה לי פשוט בלתי אפשרי

לגבי האופל - ראיתי אחת ביד 2 ב 32K, עם 190K ק"מ. מתאר לעצמי שהאחזקה שלה (כמו שאמרת גם אתה) תוריד ממני את התחתונים :-(

בקיצור, קסארה או C5 - אלה האופציות כרגה:roll:

נ.ב. תודה על ההמלצות

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

בזמנו חבר חיפש קסארה כזו, הציעו לו אחת בלובינסקי טרייד, באותו רגע שהגיעה. 100 אלף ק"מ, יד ראשונה עם ספר טיפולים.

רצו עליה 40 אלף ש"ח.

הוא התמהמה יומיים כי הוא ראה שיש הרבה יותר זולות בYAD2, רק עם ק"מ כפול. כשהוא התקשר לשאול אם יש מצב להנחה של 1000-2000 ש"ח, הוא התבשר כי היא נמכרה באותו יום.

מצאת קסארה שמורה? תקנה בלי לחשוב פעמיים - יש להן שוק מטורף אם הן שמורות.

על אלה במצב בינוני תתמקח עד שתצא למוכר הנשמה :twisted:.

פורסם

היום בשעה טובה ומוצלחת רכשתי סיטרואן C5 HDI דגם PK מיד ראשונה 8)

תודה לכל העונים והמתעניינים :-)

המשך ערב נעים,

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...