Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה מספר חודשים לאחר שמכרתי את הסובארו אימפרזה שלי ששירתה אותי נאמנה אולם צרכה לא מעט דלק, אני מחפש רכב אחר מזה זמן מה אך לשווא.

בגדול הפרמטרים החשובים לי ביותר הם צריכת הדלק והבטיחות.

לגבי מהות הנסיעה אני נוסע בעיר אולם כ-2-3 פעמים בשבוע מחוץ לעיר.

לאחר בדיקות רבות הגעתי לסוכנות טיוטה במקום מגוריי שם המליצו לי הן על הקורולה שנת 2003-2004 המתאימה לתקציב שלי (55,000 פלוס מינוס) והן על הסיריון.

השאלה שלי מה עדיף? אני קצת חושש לגבי הבטיחות של הסיריון מחוץ לעיר למרות שקראתי לא מעט שהיא יחסית סבירה בעניין זה, ומנגד הקורולה היא למעשה פחות חסכונית כמובן בצריכת הדלק מהסיריון, האם שיקול זה יטה את הכף לטובת הסיריון, שהרי פרמטר הדלק הוא חשוב בעיני אולם תמיד אני בודק גם את עניין הביטיחות.

אודה לקבלת עזרתכם.

פורסם

איזה מודל של סיריון הציעו לך?

הסיריון החדשה, ששוווקה בארץ מ2006, מציעה רמה בטיחות סבירה של ארבעה כוכבים (בדיוק כמו הקורולה).

הישנה יותר (מ99 ועד 2006) הגיעה לשלושה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקורולה הרבה יותר טובה מהסריון בכל היבט ולא צורכת הרבה דלק.תבדוק אם בוצעה החלפת מנוע בקורולה,יש לדגם מחלה עם המנועים שנתפסים בגלל בעיית שימון בק"מ נמוך.

פורסם

אני ממש לא מבין את כל האנשים פה אשר מחפשים להחליף את רכבם ב"משהו חסכוני" ומתלבטים בין משפחטומטיות אשר רובן צורכות כ-10 ק"מ/ל'.

עוד לא הבנתם שגיר אוטומאטי פלנטרי, בגלל המבנה שלו, מעניש בצריכת דלק.

רכבים משפחתיים לרב כבדים משמעותית מרכבי סופר-מיני, גם פרמטר זה משפיע רבות על צריכת הדלק.

לכן, חפש את המכונית הקטנה ביותר אשר מתאימה לדרישותיך, ועדיף שתהיה י-ד-נ-י-ת, אם צריכת הדלק חשובה לך.

דגמי דיזל ידניים חסכוניים בעשרות אחוזים לעומת בנזין אוט' בגדמים מקבילים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...